Expedia.comUS$ 111
TravelocityUS$ 111
eDreamsUS$ 103
ZenHotels.comUS$ 125
Beoordeeld op 10 november 2019 via mobiele applicatie

Hotel varres is zeker een aanrader.
Alles is netjes en word goed onderhouden.
De locatie is heerlijk, het is rustig en relaxt.
Zakynthos stad is goed te doen op loopafstand.
Vriendelijk personeel.
Als wij nog is terug gaan word het zeker dit hotel.

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 17 september 2019

In een rustige omgeving, tussen de wijnstokken en olijvenbomen, dicht bij Zakinthos stad. Prime prijs-kwaliteit verhouding, erg klantvriendelijk personeel. Kleine toilet/douche en ook toe aan een opknapbeurt

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 4 augustus 2019 via mobiele applicatie

Mooie ruime kamers, temidden groene oase, aangenaam zwembad met kinderbescherming, ligstoelen en parasols gratis ter beschikking, poolbar/restaurant met goedkope eerlijke menu. Dicht bij Zante. Met lange toegangsweg verwijderd van de openbare weg.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 7 oktober 2018 via mobiele applicatie

Hier twee nachten geslapen. Wij sliepen in het nieuwe gebouw met balkon aan zwembad. Prachtige kamer, heerlijke bedden en heerlijke douche. Twee avonden gegeten in het restaurant, prima kaart en lekker klaargemaakt. Enige minpuntje dat het restaurant ongezellig hel verlicht is, dat is makkelijk te veranderen. Niet duur, schoon en erg aardig personeel. Het zwembad is prima met een bar. Goede parkeerplaatsen, dicht bij de stad.

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 20 september 2018 via mobiele applicatie

Super gezellig hotel! Zeker prijskwaliteit waard! Vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt. Het hotel ligt wat verder van de stad, maar nog heel goed te bereiken. Een auto/ quad/ scooter is een must, maar met de ruime parking is dat geen probleem.

Datum van verblijf: september 2018