Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.299)
Beoordelingen filteren
2.302 resultaten
Waardering van reizigers
1.375
690
170
46
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.375
690
170
46
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.302 beoordelingen
Beoordeeld op 11 september 2019 via mobiele applicatie

Dit hotel is gelegen op een ronduit schitterende plek: het uitzicht op de baai is prachtig. Het personeel is erg vriendelijk, het eten goed en gevarieerd (het Japanse a la Carte restaurant vonden wij ook erg goed) en het entertainment was ook erg goed. De kamers waren schoon en de bedden lagen goed (althans, het tweepersoonsbed. Dat gold niet voor de bedbank). Toch wat punten van commentaar: de family “suite” is aanzienlijk kleiner dan het lijkt op de site. Het is een gewone hotelkamer met een wandje er in geplaatst. Daardoor ook erg gehorig. Belangrijker nog (zeker met kleine kinderen) is dat er behoorlijk wat sprake is van achterstallig onderhoud. Scherpe randen bij het zwembad wat zeker met kleine kinderen niet ok is, een lift die haperde, een zeer gedateerde waterkoker die niet afsloeg en daardoor erg heet werd (en vervolgens stuk ging) en het pasjessysteem van onze hotelkamer die het begaf waardoor wij buitengesloten waren. Jammer, als er even stevig wat onderhoud verricht zou worden zou deze vakantie van mij vijf sterren krijgen.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank SanneVJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Family-Life-Kerkyra, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 weken geleden
Google-vertaling

Dear Sanne,

We would like to thank you for choosing Tui Family Kerkyra Golf for your holidays in Corfu and for taking the time to post your valuable comments online.

We are grateful that you expressed an honest opinion and that you had a wonderful time in our hotel. The fact that you enjoyed the facilities and services overall as well as the nice views, the friendly staff and the food variety can only make us feel happy. Still, please allow us to thank you for your kind suggestions regarding the issues that you previously mentioned. We sincerely hope to had the pleasure to discuss these things in person with you, during your stay here. Nevertheless, please rest assured that we shall take all your precious comments under serious consideration for further improvements. Hoping to give us the opportunity to ascertain them on your next stay with us.

We are looking forward to welcoming you once again in the near future.

Best regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2019

Wij waren hier een weekje met onze dochter van 13. Eten is gewoon goed, daar hoef je niet druk over te maken. Verder is het hotel netjes en schoon en ligt niet ver van het vliegveld van Corfu. Personeel is lief en zorgt goed voor je. Ik miste wel wat extra stopcontacten op de kamer voor het opladen van onze telefoons en tablets. Ik kan dit hotel iedereen aanbevelen, wij hebben een topweek gehad!

Kamertip: Auto is makkelijk en voor een prima prijs in het hotel te huren.
Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank sanderv954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Family-Life-Kerkyra, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2019
Google-vertaling


Dear Guest,

Let us thank you for choosing Tui Family Life Kerkyra Golf to spend your holidays and finding some time to post your review.

It is our greatest pleasure to see that we have met your expectations and that you deeply liked every aspect of your stay here with us. Many thanks for your kind words addressed to our heartwarming personnel. Knowing that you deeply enjoyed the facilities and services overall is the best reward we could get.

We hope to have the pleasure to welcoming you once again in our premises in the imminent future.

With our best regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2019 via mobiele applicatie

Mooie ruime kamers en ruime balkons, mooie badkamer, buffetten toch wel Grieks gericht maar dagelijks voor de kinderen wel pasta en frietjes. Lekkere pizza en andere snacks aan het zwembad. Het personeel is zeer vriendelijk. Animatie voor kinderen zeer goed. Jammer dat mensen in de ochtend hun handdoeken aan het zwembad leggen want eigenlijk is er toch voortdurend plaats genoeg. Zo niet vraag je ligstoelen aan de receptie. Voldoende kans om ook een rustig plaatsje op het domein uit te zoeken. Hotel is vier sterren waard. In de avond kun je rondom geen wandeling meer maken.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank KellyD4002
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Family-Life-Kerkyra, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Let us thank you for choosing Tui Family Life Kerkyra Golf for your holidays and for spending some time to post your review online.

It is truly delightful to read that you had such a great holiday and great stay with us. It is our greatest joy to know that we have met your expectations you enjoyed the facilities and services of the hotel in general.
Many thanks for your kind words addressed to our valuable team, the spotless cleanliness, the hotel’s peaceful ambience in every aspect and the food variety.

We are looking forward to have you back once again in the near future.

Best regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2018

Fijn hotel met zeer lekkere, gevarieerde keuken. Veel keuze wat betreft warme en koude gerechten, qua desserts was de keuze beperkt.
Kamers waren ruim en proper. Geen hinder van de andere gasten. Airco is wel aan de luidruchtige kant, zelfs in de laagste stand. Personeel was vriendelijk en gedienstig, maar gereserveerd. We hebben de hartelijkheid gemist. We merkten dat het niet door iedereen geapprecieerd werd dat we ons best deden om Grieks te spreken.
Meer dan voldoende plaats aan één van de 2 zwembaden of de tuin. Jammer dat er geen waarborg gevraagd wordt voor de handdoeken. Vele handdoeken blijven daardoor gewoon aan het zwembad liggen. Waardoor het personeel 's avonds alle handdoeken die blijven rondslingeren, moet opruimen. Ook blijft er aan het zwembad veel opblaasspeelgoed liggen, wat nogal rommelig oogt.
Te voet naar Corfu-stad is goed te doen in +/- 45 minuten. De bus stopt ook aan het hotel.
Het eiland is ontzettend druk. Nooit het gevoel gehad van rust en "alleen op de wereld" te zijn. Heel jammer...

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank dientje657nadinel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Family-Life-Kerkyra, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 september 2018
Google-vertaling

Dear guest,

We would like to thank you for choosing to stay at the Family Life Kerkyra Golf hotel and for sharing your opinion on trip advisor.

Many thanks for your king comments regarding the large selection of our delicious meals, the comfort and cleanliness of our rooms and the facilities of the hotel overall. In regards to your remark concerning the noise of your air condition, we wish you had informed us during your stay with us to fix it. Additionally, as far as it concerns the sunbeds, please be advised that we have available enough for everybody, however indeed some guests prefer to choose their favorite spots despite our best efforts.

Thanking you for your comments, we hope to see you at the Family Life Kerkyra Golf again soon.

Kind regards,

The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2018 via mobiele applicatie

een leuk hotel. prachtig gelegen. waarschijnlijk al eens overgenomen want er serieus aan geschilderd. her en der zie je toch wel wat gebruikerssporen. maintenace heeft dus wat te doen. daarom ook geen 5 punten. het is goed. maar niet super. en dat geld voor alles. het eten is gevarieerd en meestal is een derde heel lekker, eem derde goed te doen en een derde mwah. wel veel aandacht voor kinderen en hygiëne. evenals altijd groenten en vers fruit. dat is een dikke plus voor een gezin.

de grootste bonus van dit resort is het personeel. vriendelijk, hard werkend, de hele dag door. dat verdient bewondering.

wij hebben genoten van ons verblijf. maar geven de volgende keer de voorkeur aan een hotel met een echt (lees groter)zandstrand.

aanraders op de menukaart; alles grieks of mediteraans, fruit en groentes, mosselen met ouzo en room.
afraders; alles waar de engelsen voor zorgen dat het op de kaart staat....

beste plek om te chillen; achter het rustige zwembad bij de kleine strandjes op het gras.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank t0mmy1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Family-Life-Kerkyra, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juli 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Let us thank you for choosing Family Life Kerkyra Golf hotel for your holidays and for sharing your opinion on trip advisor.

Many thanks for your kind comments regarding our delicious meals and for expressing your genuine admiration towards our widely praised team who is our biggest asset.

We hope to see you at the Family Lifer Kerkyra Golf Hotel soon.

Best regards,

The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken