Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Corfu Holiday Palace(Kanoni)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 267
US$ 208
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
US$ 865
US$ 345
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 320
US$ 274
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Delfinia Hotel(Moraitika)
US$ 280
US$ 264
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Mayor La Grotta Verde Grand Resort(Agios Gordios)
US$ 357
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Bella Vista Hotel & Studios(Benitses)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 80
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 288
US$ 235
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 248
US$ 192
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 39% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 39% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 315 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 90
US$ 72
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 80 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Sandy Beach Resort(Agios Georgios)
Gratis annuleren tot 02/08
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 281
US$ 218
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.976)
Beoordelingen filteren
1.977 resultaten
Waardering van reizigers
1.195
574
148
40
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.195
574
148
40
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.977 beoordelingen
20 juli 2017 beoordeeld

Voor een eerste vakantie als alleenstaande moeder koos ik voor dit all-inclusive familie-hotel, in de hoop dat mijn (10 jarige) dochter er met andere kinderen zou kunnen spelen en dat ik er zelf rust en comfort zou kunnen vinden. Bij mijn keuze heb ik mij laten leiden door de reviews waarbij dit hotel werd omschreven als uitstekend en met een prima keuken.
Pluspunten:
- Het hotel is makkelijk te bereiken vanaf het vliegveld en is mooi gelegen.
- Leuke shows in de avond
- Er is genoeg zwemgelegenheid; 2 zwembaden en strand
- Het personeel is vriendelijk, hardwerkend en alom aanwezig.
- De bedden zijn goed, lekker stevig.
- Op de gangen en in de kamers heb je geen last van geluidsoverlast. Zelfs toen de avondshow in de lobby werd gegeven (vanwege regen) hoorden wij niets.
- Het eten is prima. Naast een aantal vaste gerechten zijn er ook veel wisselende gerechten. Zo was er bijvoorbeeld eend, gemarineerde zalm, griekse stoofschotel en spareribs.

Minpunten:
- Voor mijn dochter waren er weinig speelkameraadjes; de meeste kinderen zijn jonger dan 10 en bovendien vrijwel niet afkomstig uit Nederland (vooral Engelse en Scandinavische bezoekers)
- De avondshow was pas 23 uur afgelopen. Iets eerder naar bed zou wel fijn zijn voor de kids (oftewel; de show iets eerder laten beginnen)
- Jammer dat alle zwembaden vol in de zon liggen. Een overkapping (doek) over een deel van 1 van de baden zou fijn zijn geweest tegen verbranding.
- Omdat ik in de felle zon verbrand had ik graag sochtends of savonds nog wat gezwommen (misschien zonder zwembanden en ballen), maar dat is niet mogelijk; het zwembad is alleen geopend tussen 10 en 18. Ruimere openingstijden zouden fijn zijn!
- Jammer dat het huren van bootjes en kanos nogal prijzig is. gelet op reeds betaalde (vrij hoge) prijs zou het hotel misschien de bezoekers een voucher voor 1 x 30 minuten kajakken per persoon kunnen geven
- Jammer dat er bij het ontbijt geen verse sappen zijn, alleen tegen betaling: 3,50 voor een glas sinaasappelsap.
- Ook jammer dat het gevoel van luxe ontbreekt; kan makkelijk worden opgelost door bijvoorbeled; een fles wijn op de kamer bij aankomst, een pepermuntje op het kussen na schoonmaak, verse sap en gerookte zalm bij het ontbijt. Dat soort aandacht zou mij meer het gevoel geven dat het hotel zijn geld waard is.
- Bij het diner was weliswaar volop keuze, maar er was niet altijd samenhang in de gerechten. Dan lag er bijvoorbeeld een schaal wontons, maar geen andere aziatische gerechten. Éen avond was er wel een thema (mexicaans) en was ook werkelijk ALLES mexicaans, van salades tot gekookte aardappelen (met taco kruiden). Ik had geen trek in mexicaans, maar had geen keuze.

Al met al prima hotel, maar ik had - gelet op de prijs - iets meer luxe verwacht

  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Woody W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Family-Life-Kerkyra, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juli 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you dearly for holidaying at the Family Life Kerkyra Golf hotel and for posting this kind review about your experience.

It is delightful to hear that you appreciated the location of the hotel, the cleanliness and comfort of the rooms, the friendliness of our staff, the swimming pools as well as the variety of our meals. However, we truly value your feedback and duly noted it for future ameliorations.

We hope that you will return at the Family Life Kerkyra Golf hotel in the future as it would definitely be a pleasure to have you back.

Kind regards,

The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

heel mooi hotel mooi uitzicht. niet te massaal, klein opgezet . wel jammer dat er na genoeg geen strand is. eten is echt heel goed veel variatie ook voor baby's en wat grotere kinderen. service ook top. we zouden de laatste dag pas 's avonds worden opgehaald, je moet om 12.00 uitchecken (met een baby niet zo prettig) hadden de eerste dag gevraagd of we de kamer mochten verlengen, dat kon voor €70 bijbetaling. hebben we niet gedaan omdat het om ongeveer 5 uurtjes ging. laatste dag werden we gebeld op de kamer dat we om 16.00 mochten uitchecken zonder betaling. (heel netjes) transfer is ook ideaal hooguit 10 min in de bus. corfu stad is ook 5 min rijden ook een aanrader. onze oudste dochter is 3 had echt behoefte om met andere kindjes te spelen, dat was wel wat lastiger omdat er alleen maar Engelsen waren, wel jammer. ( absoluut geen last van gehad ze waren heel beleefd)

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank dina008
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Family-Life-Kerkyra, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juli 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Many thanks for posting this kind review following a holiday at the Family Life Kerkyra Golf hotel.

It is truly delightful to know that you found our hotel beautiful with great variety of delicious meals and excellent service.

We hope to have the honor to have you as our guest at the Family Life Kerkyra Golf hotel in the future.

Warm regards,

The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2017 beoordeeld

Super goed hotel met goed gevarieerd eten. Drukke baan buiten het hotel en geen winkeltjes en ook geen bars buiten hotel. Maar een goede bar met all-inclusief alle cocktails inbegrepen. Veel Engelsen met kinderen maar een aparte ontbijtruimte en apart platform enkel voor volwassenen. Een rustig zwembad, waar je rustig kan baantjes zwemmen en een onrustig zwembad met veel kinderen. Een Grieks en Aziatisch restaurant in het hotel, bij inbegrepen en je kan zoveel gaan als je wil. Niet voor bij betalen en heel lekker eten. Echt een aanrader wel bij het begin van de vakantie reserveren, want weinig plaats. De animatie is wel erg gericht op kinderen en niet veel voor de volwassenen. Wel mooie shows door animatieteam. 2 grote zwembaden, 1 kinderbad en een mooie tuin met bloemen en ligweides.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank vschoukens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Family-Life-Kerkyra, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juli 2017
Google-vertaling

Dear guest,

We would like to thank you for holidaying at the Family Life Kerkyra Golf hotel and for writing a few lines about your stay.

It is pleasing to know that you found our hotel beautiful and you appreciated the variety of our meals including in the Greek Tavern and Asian restaurant as well as the designated areas for ‘adults only’.

We hope to have the honor of welcoming you again at the Family Life Kerkyra Golf in the future.

Sincerely yours,

The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2017 beoordeeld

Prachtig gelegen, op een groot terrein, veel gras, klein strand, 2 zwembaden en 1 omheind peuter paradijsje met pool.
Kamers mooi en vrij ruim maar geen inloopdouche, dus moeilijk voor mindervaliden.
Bij één van de twee zwembaden staat "alleen volwassenen" maar daar wordt geen rekening mee gehouden!
Kinderen baas in dit hotel. Weinig discipline, bediening niet zeer goed dus de kids nemen bv ijsjes à volonté en laten alles vuil achter omdat er geen controle is.
Ook het feit dat in beide zwembaden (grote) opblaasbare toestanden toegelaten zijn, maakt dat er weinig plaats is om te zwemmen! De beste tijn daarvoor is wanneer het etenstijd is 's middags en 's avonds! (als de kids gaan eten)
Het eten is goed, ook hier de bediening wat minder, de dames deden het merkelijk beter dan de heren op dit vlak!!
Corfu stad is vlakbij met de bus! Bij de terugkeer zeker duidelijk zeggen aan de chauffeur waar je wil stoppen, ze durven al eens voorbij de halte rijden.
Vermits dit een familie hotel is en er een kids club is voor alle leeftijden (tot 16), zou ik dit hotel aanraden om het zwembad voor het restaurant "adults only" te maken en het andere zwembad, dat toch naast de "kids club" ligt, voor iedereen, en er dan ook op toe te zien dat dit wordt nageleefd! Zo is er voor elk wat wils.

Verbleef: juni 2017
Bedank mathislo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Family-Life-Kerkyra, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2017
Google-vertaling

Dear guest,.

We would like to thank for your recent stay at the Family Life Kerkyra Golf hotel and for posting your comments on trip advisor.

It is a great pleasure to read that you enjoyed the comfort of our rooms and the catering options on offer, as well as the location of our hotel. Regarding your comments about the adults pool we would like to clarify that there is no «adults pool» in our hotel but only a designated «adults only» sunbathing terrace between the 2 pools and an «adults only» area in our main restaurant which I hope you have enjoyed.

Your suggestions for an adult pool will be under consideration and in spite of these minor issues we hope that you will grand Louis hotels another opportunity, maybe in a different hotel with less children, as we truly believe that you will enjoy your holidays.

Sincerely yours

The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2016 beoordeeld

Fantastisch hotels met dagelijks gevarieerd eten. Vriendelijk personeel, leuke kinderanimatie, 2 zwembaden, hotel gelegen vlak aan zee waar geen andere mensen buiten het hotel zijn. Voor gezinnen was het ideaal omdat er kamers beschikbaar waren met een aparte schuifwand. Algemeen genomen, een dikke 8 op 10 !
Speciale bedanking voor Benjamin van de kinderanimatie!

  • Verbleef: september 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank steveverschueren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Family-Life-Kerkyra, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 oktober 2016
Google-vertaling

Dear guest,

We would like to thank you for staying at the Family Life Kerkyra Golf hotel and for writing a few lines about your experience.

We are overjoyed to hear that you appreciated the large selection of our delicious buffets, the friendliness of our staff as well as the swimming pools and facilities for children.

We hope to see you at the Family Life Kerkyra Golf again soon.

With best regards,

The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken