Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (163)
Beoordelingen filteren
163 resultaten
Waardering van reizigers
143
15
3
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
143
15
3
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 163 beoordelingen
Beoordeeld op 16 juli 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben een heerlijke week achter de rug in het Irida boutique hotel. Elke ochtend een ontbijtje op het balkon met verse ju. Niets was teveel gevraagd, perfecte service en elke dag grondige schoonmaak. Een heerlijk zwembad waaruit je in alle rust over het drukke plaatsje Parga uitkijkt.

Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
Bedank _charlottejuliet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2018

Een leuke ontvangst door Chris.En verder word je echt verwend met een luxe ontbijt voor jou persoonlijk geserveerd en wat is er mooier dan ontbijten met uitkijk op zee?Kamers waren keurig in orde, bedden prima.Kortom niets te klagen.(ook de helling naar boven wen je aan).Je bent van het hotel zo in Parga.Stukje linksaf onderaan, trap af en je staat in het centrum.Parga is een gezellige stadje met hele vriendelijke mensen.Het merendeel van de touristen komt uit Engeland.Ook de eigenaar Christof komt regelmatig informeren of alles naar wens is.En bij het afscheid kwam hij ons nog uitzwaaien en hartelijk bedanken dat wij voor zijn hotel hadden gekozen!Ga er een keer heen zou ik zeggen!!!!

Kamertip: Beste uitzicht heb je op de 5e verdieping.
  • Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank kees208
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2017 via mobiele applicatie

Wat was dit een ontzettende mooie plek. Zo schoon.....zo'n prachtig uitzicht. De eigenaar was heel erg vriendelijk en behulpzaam. Hij stond altijd voor je klaar. We zaten in de Lotus kamer. Iedere dag werd deze schoon gemaakt. Iedere ochtend kwam Reli op zijn charmante en vriendelijke wijze het ontbijt op ons eigen, mooie terras brengen. Wat een weelde. We hebben 2x een lunch genomen aan de rand van het zwembad. En ook dat was perfect. Het was ook niet erg om bourgondisch te leven, want we moesten iedere dag een steile helling en een flinke trap nemen om naar het centrum van Parga te lopen. Dit was overigens dichtbij en goed te doen. Kortom....irida boutique hotel was voor ons de perfecte plek voor een grandioze vakantie......dank jullie wel.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
2  Bedank Yvo V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2016

Wij hadden een kamer op de vijfde etage en daarmee een prachtig uitzicht over de baai. Alles was perfect schoon. Iedere ochtend werd het ontbijt op de kamer geserveerd. Jammer was dat je wel fors moest bij betalen voor extra's zoals yoghurt of een gebakken ei. Zwembad was prachtig.

Kamertip: Op de hoogste etage heb je minder wifi, maar het uitzicht is werkelijk prachtig.
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank mcvingen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2016

Het Irida Boutique hotel was echt geweldig. Prachtige kamers, die geen nummer hadden maar een naam. Wij zaten in de oceaanblauwe Waves kamer. Het uitzicht over zee en strand was heel mooi, overdag en ´s avonds. Het personeel was heel vriendelijk. De belangrijkste medewerker Chris was er altijd en dekte ´s ochtends voor het ontbijt een tafel op onze veranda. Hier kregen wij het ontbijt geserveerd.
Het zwembad was zo dat je al zwemmend over zee uitkeek.´s Nachts was het verlicht met kleine lampjes die van kleur verschoten. Heel romantisch.
Echt het enige nadeel was de oprit naar het hotel. Dit was een vervelende klim. De klim was echter niet van het hotel zelf en de eigenaar had er graag iets aan gedaan, maar dat mocht niet. Verder echt niets dan goeds over dit prachtige hotel.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 475lidia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken