Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Parga
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Gewoon beter ”
Beoordeling van The 5 Senses

The 5 Senses
Geclassificeerd als nr. 3 van 147 Restaurants in Parga
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 15 - US$ 60
Keukens: Grieks, Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Grote groepen, Lokale keuken, Romantisch, Speciale gelegenheden
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Bezorgen, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Je moet er even voor lopen en het is er wat rustiger dan aan de boulevard maar het is het waard als je van lekker eten houdt met nette bediening. Gewoon een openbaring na al die hectiek op de boulevard. Personeel dat lacht en aandacht geeft. En het is echt niet zoveel duurder, je krijgt tenslotte kwaliteit. Wedden dat ook jij het verschil proeft.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank morsfam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.051)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.051 beoordelingen

18 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een topper tussen de andere restaurants op aanraden van eigenaar hotel naar toegegaan prijzen zijn zeer redelijk bediening top

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Peter G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in rustige sfeer. Mooie gerechten en prima wijn. Vriendelijke bediening . Echt een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 187robr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier meerdere malen wezen eten, zeker een aanrader. Is niet de goedkoopste maar behoort wel tot één van de betere restaurants van Parga.
Goede professionele bediening en heerlijke vis en vleesgerechten.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 883leendertv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier heerlijk gegeten en gedronken. Als voorgerecht hebben we een proeverij gedaan van diverse Griekse voorgerechten. Deze waren super! Als hoofdgerecht hebben we een dorade genomen. Ook deze was verrukkelijk. Enige minpuntje was de snelheid van serveren. Direct na het voorgerecht kregen we het hoofdgerecht. Bij een bezoek hier, zou ik dat zeker aangeven. Anders ben je binnen anderhalf uur weet buiten! Zonde dat ze dit doen, want het eten is echt goed.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank markmaike
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The 5 Senses bekeken, bekeken ook

 
Parga, Preveza Region
 

In The 5 Senses geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding