Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk”
Beoordeling van To Rodi

To Rodi
Geclassificeerd als nr. 109 van 1.526 Restaurants in Rhodes-Stad
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
30 augustus 2020 beoordeeld

Super vers eten, heerlijk. Mooie ligging. Verscholen in de oude stad met een hele leuke tuin en erg vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank Michelv1091
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (305)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

14 - 18 van 305 beoordelingen

25 augustus 2020 beoordeeld

We hadden dit restaurant uitgekozen op basis van de enkele positieve beoordelingen op tripadvisor. We waren aangenaam verrast van de gezellige sfeer en uitstraling dat het restaurant heeft. Bij toeval kwamen we in contact met de Nederlandse uitbaatster wat ons diner nog aangenamer maakte omdat we ook wat het bijkomende informatie kregen over Rhodos. Voor het bestellen van het eten hebben wij ons laten inspireren door de keuze van de ober. We waren zeker niet ontgoocheld, in tegendeel, we kregen een lekkere schotel met de typische specialiteiten. We hebben een uitstekend restaurant leren kennen dat meer dan de moeite is om in het gezellige oude stadsgedeelte van Rhodos te dineren. Een echte aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kurt M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij to rodi.
Leuke plek in de oude stad.
Vriendelijke bediening die regelmatig komt vragen of alles in orde is, of voor een gezellig praatje als je dit leuk vind.
Echt een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank 773femmies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

2x gegeten tijdens onze vakantie in rhodos.
Zeer vriendelijke Nederlandse vrouw die met liefde voor haar vak werkt, dit zie je terug in het heerlijke eten!
Lieve oudere ober die ook een aardig woordje Nederlands spreekt.
Gezellige tuin midden in de mooie oude stad van rhodos.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank audreys229
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel we hebben
genoten van het heerlijke eten
Zeker een aanrader om heen te gaan
Een vriendelijke host eigenaars

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank U4355SNpeters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die To Rodi bekeken, bekeken ook

 
Rhodos, Rhodes-Stad
 

In To Rodi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding