Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Michalis Studios & Apartments(Psalidi)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 50
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 299
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 450
US$ 350
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 279
US$ 265
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Maritina Hotel(Kos Town)
US$ 84
US$ 76
Bookgreece.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 310
US$ 261
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 290 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 318
US$ 260
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 374
US$ 354
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 636
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (754)
Beoordelingen filteren
754 resultaten
Waardering van reizigers
257
297
119
48
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
257
297
119
48
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 754 beoordelingen
28 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden al een goede indruk van het hotel en die werd bevestigd. Onze kamer ligt aan de zijstraat maar we hebben toch een mooi uitzicht op de haven. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. De kamer schoon en ondanks dat het allemaal niet nieuw is ziet het er verzorgd uit. Het zwembad en dakterras zijn prachtig gelegen op het dak. Erg rustig vertoeven daar.
Het uitgebreide ontbijt kun je nuttigen op het terras met zicht op de haven. In het hele hotel is wifi. Na een melding op de hotel review over een te hard matras kregen we prompt een zachte topper op de kamer. Goed opgelost en de vraag of nu alles naar wens is. Prima sevice. Zeker een aanrader.

Verbleef: april 2018, reisde met een partner
Bedank evenhuisc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Experienc... M, Guest Relations Manager van Kosta Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 april 2018
Google-vertaling

Dear evenhuisc,
Thank you very much for taking some time to write a review regarding your stay at our Hotel in Tripadvisor!
We are happy to know that you have fully enjoyed your stay in our Hotel and that you found our service perfect!
Thank you also for your recommendation to other guests!
We will be very happy to see you again in the future!
Kind Regards,
Kosta Palace Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen voor de eerste keer naar Kos en we werden verliefd op deze plek!
Het hotel was echt goed en het spul was altijd glimlachend en beleefd. We hadden veel plezier, we namen elke dag een foto met Pamela in’s Anastasia van de redtaurant. Ze was geweldig. Alles was over het algemeen heel goed, hoog aanbevolen!
We zullen hier zeker terugkomen!

Verbleef: april 2018, reisde met een partner
Bedank liliantolman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Experienc... M, Guest Relations Manager van Kosta Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 april 2018
Google-vertaling

Dear liliantolman,
Thank you very much for taking some time to write a review regarding your stay at our Hotel!
Thank you also for your kind words regarding our Staff and we are very happy to read that you will be coming back to us!
Until next time,
Kind Regards,
Kosta Palace Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een fijn hotel om te verblijven. Mooie schone kamers, super ontbijt en vriendelijk behulpzaam personeel. En wat eenmotorige uitzicht als je aan de voorzijde van het hotel verblijft. Echt een aanrader!

Verbleef: april 2018, reisde alleen
Bedank daniellevdhorst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Experienc... M, Guest Relations Manager van Kosta Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 april 2018
Google-vertaling

Dear Mrs. Danielle,
Thank you very much for taking some time to write a review regarding your stay at our Hotel!
Thank you as well for your good words regarding our rooms, views, and personnel!
We will be very happy to see you again at our Hotel soon!
Kind Regards,
Kosta Palace Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2017 beoordeeld

Prima hotel tegen het centrum en aan de haven.
Restaurants en bars op loopafstand.
De kamer die wij hadden had een apart slaapgedeelte en een balkon.
De badkamer was netjes en schoon, de damws van de huishouding houden het ook goed schoon zodat er niets te klagen valt.
Het hotel heeft een zwembad op het dak met voldoende ligbedjes en een fantastisch uitzicht op Kos, de haven en de zee.
Wij gaan er zeker nog eens terug.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank Fred M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ELENI B, General Manager van Kosta Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 februari 2018
Google-vertaling

Dear Fred,
Thank you very much for taking some time to write a review about our Hotel in Tripadvisor.
Your opinion is very important for us! We are very happy you have enjoyed our Location, rooms, cleanliness and staff. Please,
be sure that we have taken your feedback very seriously.
We will be very happy to see you again in the near future in our Hotel,
Kind Regards,
Kosta Palace Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2017 beoordeeld

Goed hotel met heerlijk ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Badkamer was wel toe aan een update. Ligging aan de haven. In de naastgelegen straat (Averov) veel goede restaurantjes en een mooi strand.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank FemmyvM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken