Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (8)
Beoordelingen filteren
8 resultaten
Waardering van reizigers
5
3
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
5
3
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 8 beoordelingen
18 oktober 2017 beoordeeld

Fijne appartementen, aparte slaapkamers en net gerenoveerd. Alles modern, nieuw en zeer schoon. En een fijn balkon.
Kwartiertje lopen van het centrum en strand, maar ook best veel eetgelegenheden in de buurt.
Aan te raden een fiets, scooter of auto te huren.

Kamertip: Begane grond.
Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
Bedank aavdmeulen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zojuist terug gekeerd. Ik zal het aanraden. Zeer klantvriendelijk. Vooral de barman Jannes (een Griek die Nederlands spreekt) en Kiki (een wereldvrouw die de toko daar runt) kamers zijn wat gedateerd, maar kwa ruimte prima. Je krijgt niet dagelijks schone handdoeken. (Wel mogelijk voor 1 euro per handoek) Tip: huur een fiets voor 3 euro per dag.

Verbleef: augustus 2016, reisde met vrienden
Bedank Vivian G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2016 beoordeeld

We zijn eind april naar SunRise geweest. het is een zeer geslaagde vakantie geworden. Alleen was het strand verder weg dan we dachten. het strand wat vlak bij het appartement lag is te smal om echt te liggen. maar als je een fiets huurt kom je ook overal. Het bed was erg hard, maar dat is overal in Griekenland. De kamer was netjes! het personeel was zeer vriendelijk. verder is het aan te raden om na 1 mei pas te gaan. dan komt alles pas tot leven.

  • Verbleef: april 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Bjorn v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2016 beoordeeld

Kleinschalig. Net buiten Kos Stad in een woonwijk. Klein zwembad. Geen kinderfaciliteiten. In 5 minuten met de fiets zit je in het centrum. Exclusief bij Neckermann dus uitsluitend Nederlanders waarvan er velen al jaren achtereen komen. De meesten kennen elkaar. Zoek je dat dan een heb je het naar je zin. Goede service, lieve en behulpzame crew. Kom misschien nog wel eens terug voor een korte vakantie maar er is in Griekenland nog zoveel meer te beleven op veel mooiere locaties.

Kamertip: Zelf zou ik niet kiezen voor een kamer in het souterrain.
  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Paul B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 maart 2018 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: april 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken