Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 183
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 236
US$ 157
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 360
US$ 284
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Bio Suites Hotel(Rethymnon)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 141
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 240
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 416
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 375
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 540
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 33% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 33% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 805 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Achillion Palace(Rethymnon)(Heel veel waar voor je geld!)
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Apollon Hotel Apartments(Rethymnon)(Heel veel waar voor je geld!)
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (422)
Beoordelingen filteren
422 resultaten
Waardering van reizigers
323
69
19
6
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
323
69
19
6
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 422 beoordelingen
7 oktober 2017 beoordeeld

Weer terug geweest bij Astali in September en weer een zeer goede ervaring!
Eigenlijk is er weinig veranderd sinds ons vorige bezoek in Mei.
Perfect gelegen, zeer vriendelijk, behulpzaam en attent personeel. Zeer schoon en netjes. Ontbijt is goed verzorgd. Zeer gunstig gelegen, dichtbij strand en boulevard. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Eigenaren en personeel zijn TOP!

  • Verbleef: september 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Karel C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt een aanrader. Geweldig hotel dat door familie (moeder en twee zoons) 24/7 wordt gerund. Staan constant voor je klaar. Zeer schone kamers en ontbijt is prima en goed verzorgd. Douche een beetje klein maar ben je snel aan gewend. Strand op nog geen 5 minuten lopen.
Als we weer naar Rethimnon gaan, boeken wij wederom dit hotel. Je ziet hier veel gasten die al meerdere malen hier zijn geweest.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Monique V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleinschalig familiehotel met heel vriendelijk personeel! Kamers zijn klein maar schoon. Geen zwembad, maar wie heeft dat nou nodig met het strand op 150m afstand. In de avond loop je zo het oude centrum in waar je heerlijk kunt eten. Kortom, heel leuk hotel! Wij komen zeker nog een keer terug.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Stefan E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marios K, Owner van Astali Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 juli 2017
Google-vertaling

At first we would like to thank you for choosing our hotel for your holiday.
We are vey happy that you enjoied your stay and took some time to share you experience.
Thank you very much again and hope to see you again some time in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2017 beoordeeld

Wat een geweldig leuk hotel. Niet te groot. Na een paar dagen weet iedereen wie je bent en is er op elk moment van de dag een vriendelijk woord. De kamers zijn brandschoon en dat ze niet supergroot zijn is daardoor niet meer belangrijk. De badkamer is vrij klein, maar daar is heel goed mee te leven. Het hotel staat op een hele mooie plek. Vlak bij het strand en het oude, hele gezellige centrum. Zowel in het hotel als in de rest van Rethymon zijn de mensen ontzettend vriendelijk. Wij hebben twee fantastische weken vakantie gehad en komen zeker nog een keer terug.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Andrea V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2017 beoordeeld

Als er meer rondjes waren in de waardering zou ik die ook vullen.
Grandioos familie hotel.
Wij komen er al 12 jaar en de meeste hotelgasten zijn ook stamgasten.
Dus wat kan je meer zeggen.
iedereen van het hotel doet zijn best om je een heel ontspannen vakantie te bezorgen. Vanaf de eigenares en haar zoons tot de huishoudelijke dienst.
Dus erg top.
Alvast spullen achter gelaten voor het volgend jaar

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marlies M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken