Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
FindHotel
Trip.com
US$ 176
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 26-09-21
Destinia.com
US$ 149
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29-09-21
ZenHotels.comUS$ 151
Expedia.com
Hotels.com
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (706)
Beoordelingen filteren
706 resultaten
Waardering van reizigers
320
285
68
18
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
320
285
68
18
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 706 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2019

Prima hotel, uitstekend ontbijt, zeer vriendelijk,behulpzaam personeel.
We kregen om 22u00 nog een (warme) maaltijd aangeboden op dag van aankomst.
Uitstekende ligging, ca.35 minuten te voet naar het oude centrum van Rethymnon ( via de strandboulevard met winkels en restaurants ), met de taxi ( 5 minuutjes rijden, prijs 5 Euro ). Gelegen aan het strand, enkel straat oversteken.
Een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Nico V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Spyros5115, Social Media Manager van Sentido Pearl Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2019
Google-vertaling

Good afternoon, and thanks a lot for choosing to stay at Sentido Pearl Beach and for taking the time to review our Hotel. We would also want to thank you for your many positive comments; on our part, it's very nice to hear that you appreciated and highly rated Pearl Beach as a Hotel, the genuinely friendly and caring approach of our hospitable staff, our warm welcome, the privileged location by the blue-flag, sandy beach of Rethymno and within walking distance from the city centre, the Old Town and the markets and restaurants. Finally, we would also want to warmly thank you for your highly positive public recommendation. We hope we will have the opportunity to welcome you back some time in the not too distant future. With our greetings and best wishes from Rethymno, Crete.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2019

Zeer goed hotel. Het eten is super en obers zijn zeer vriendelijk en altijd vrolijk.

Het barpersoneel is geweldig, wat hebben we gelachen.

Vriendelijk Bedankt Alexandra, Peggy, Stavros en Dimitri.

Tot Ziens,

Rick Smits

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Ricksmits1997
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Uli M, Leiter Gästebetreuung van Sentido Pearl Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2019
Google-vertaling

Thank you for your great feedback!
We will pass on your special thanks to the bar staff!! :))
Hope to have the pleasure of welcoming you again in the future!
Sunny greetings from the beautiful island of Crete!
Uli Moosmann
Holiday Concierge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2019

Fantastisch hotel! Mooie ruim en verzorgde kamers kamers , heel vriendelijk personeel. Elke dag verschillende animatie. Dit gaat van Griekse avond , Arabic Dance , disco-avond , Grieks leren koken, duikinitiatie, zwembadgym , slide-show door vrijwilligers ten behoeve van de zeeschildpadjes (respect voor deze mensen!) enz... Het eten was lekker met telkens een Griekse specialiteit. Geen "paardenkoers" naar de ligzetels rond het zwembad. Voor de "All-inclusive" gasten zijn de ligzetels aan het hotelstrand immers gratis. Aan de bar zijn enkel de drankjes met een sterretje gratis voor de all-inclusive gasten. Voelde mij zeker niet bedrogen omdat er voldoende drankjes zijn die "gratis" zijn . Dit gaat van plaatselijke likeuren tot verschillende coctails. 's Avonds is er wel een dress-code voor de heren tijdens diner wat zeker niet erg is (wie wilt er immers op een natte stoel zitten omdat uw voorganger net uit zwembad komt?). Wij hadden geen zeezicht (hadden deze optie niet genomen) maar hadden wel een privé zwembad in de plaats. Naar de oude stad is het wel een eindje wandelen. In het hotel kun je bustickets kopen aan 1.1€ per rit (bushalte is vlakbij en elk kwartier stopt een bus) of je kan met de taxi gaan voor 5€ per rit (taxiplaats knal voor het hotel). De sympathieke eigenaar komt elke dag langs om een goeiedag te zeggen. Het strand bestaat uit fijn zand , de eerste meters in het water grote stenen waardoor waterpantoffels aangeraden zijn (het strandzand is ook gloeiend heet) , daarna terug zand en vaste grond onder water. Een strandwacht/redder is aanwezig. Een hotel waar we zeker nog naar terugkomen.

Kamertip: Wij hadden de optie zeezicht niet genomen maar hadden dan wel een "privé" zwembad (denk voor een kamer of 8)
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Kris D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Spyros5115, Social Media Manager van Sentido Pearl Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2019
Google-vertaling

Good afternoon and thanks so much for choosing to stay at Sentido Pearl Beach, and for taking the time to post this amazing review of our Hotel. We just feel so great to hear that you perfectly enjoyed your stay in Rethymno, and that we managed to have such a positive impact at all levels of your holiday experience. Reviews like this one make us feel truly proud, as your feedback is of the highest value in terms of how we understand our work, what we do right and what we don't, and how we may keep on our attempts to further improve our quality standards through future work and practices. We would want to warmly thank you for your wonderful review and for sharing so much useful information with fellow travellers at Tripadvisor. Finally, it's so great to hear that we will have the opportunity and honour to welcome you back, and we look forward to that. With our warm thanks, best wishes and sunny greetings from Rethymno, Crete.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2019

Uitermate vriendelijk personeel, hygiëne van de bovenste plank. Aangenaam restaurant en heel goede keuken. Gezellig terras en leuke avonden. Rustige kamer, wel op het gelijkvloers,alle comfort. Moet in de zomer aangenaam zijn op die kamer(507) aangezien er geen zon in komt, maar was iets te vochtig, 70 à 80%. Wanneer je uit de kamer gaat sluit je alles en zodoende kan je enkel 's avonds eens goed verluchten. Maar we zijn al bij al zeer tevreden. Echt een aanrader.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank André D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yiannis K, Γενικός Διευθυντής van Sentido Pearl Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2019
Google-vertaling

Good afternoon, Andre, and many thanks for choosing Pearl Beach and for taking the time to post your excellent review of our Hotel! We are very glad to hear that you enjoyed your stay in Rethymno and that you appreciated and top-rated Pearl Beach Hotel, your room, its high cleanliness and hygiene standards, the quality and range of the food served at Pearl Beach Restaurant and the genuinely friendly and caring approach of our hospitable staff to customer services. We would also want to warmly thank you for your recommendation! Should you plan to travel to lovely Rethymno, we will be most happy to welcome you back to the shining Pearl of Crete! With our best wishes and sunny greetings from Greece.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2019 via mobiele applicatie

Klein naar zeer gezellig proper Hotel eten goed. wel zeer kleine kamer aan de receptie zeer vriendlijke mensen in de eetzaal ook zeer vriendelijk alleen aan de bar waren er wel wat zure. Op 45 min geraak je te voet in Rhetimnon, met de taxi op 5 min en voor 5 euro. De animatie 's avonds is wel een beetje flauw, er is veel meer sfeer in de binnenstad. Prijs kwaliteit sowieso een aanrader.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank speednoel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yiannis K, Γενικός Διευθυντής van Sentido Pearl Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2019
Google-vertaling

Good morning and many thanks for choosing Pearl Beach and for posting your nice review of our Hotel. We are very glad that you appreciated, enjoyed, and highly rated Pearl Beach, its privileged location just a few meters from the sandy beach and within a pleasant half-hour walking distance on the seaside and the genuinely friendly approach of our hospitable staff. We would also want to thank you for highly rating the value of Pearl Beach! Should you plan to travel to wonderful Crete again some time in the future, we will be very happy to welcome you back. With our best wishes and sunny greetings from Rethymno.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken