Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 164
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 152
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 126
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 152
PricelineUS$ 164
FindHotelUS$ 166
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.859)
Beoordelingen filteren
1.859 resultaten
Waardering van reizigers
1.158
470
146
46
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.158
470
146
46
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.859 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juli 2021 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel. Prima bedden. En geen geluidsoverlast. Weinig kinderen. Eerder koppels. Kamer oké met balkon. Badkamer oké behalve bad/douche. Wat aan de kleine kant en glibberig. Oppassen !!! Ook moeilijk in/uit.
Buffetten bij all-in oké. Personeel netjes. Eten vers. Manager doet enorm zijn best om het de toeristen aangenaam te maken. À la Carte restaurant prima maar prijzig vergeleken met lokale prijzen. Hou rekening met 4€ per dag per kamer tax !!!
Zwembad en natuurlijk privé strand aanwezig.
Vele attracties in de buurt alsook winkels en restaurants

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank magicmyr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General Manager, General Manager van Aquila Porto Rethymno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2021
Google-vertaling

Dear Valued Guest

Thank you for choosing Aquila Porto Rethymno Hotel for your recent vacation and for taking the time to provide your review.

I am extremely pleased to learn that overall your had a most enjoyable stay with us, and I appreciate you taking the time to provide your valuable feedback.

I will be sharing your feedback with the whole of my team, so they know their efforts are very much appreciated and so we can work on the constructive comments you have made.
It was our pleasure to host you and I hope that we may welcome you back in the near future.

Kindest regards

Petrakis Eftychis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2020

Uitstekend hotel met veel service.
Eten was uitzonderlijk goed!
Badkamers zijn verouderd en hebben een up grade nodig!
Wegens Corona verder geen Spa en verdere activiteiten open.
Schoonmaak kamers en badhanddoeken 1 x per 2 dg is onvoldoende.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank janneke131
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General Manager, General Manager van Aquila Porto Rethymno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2020
Google-vertaling

Dear Valued Guest

Thank you for sharing your positive experience at the Aquila Porto Rethymno and for taking the time to provide us with such an excellent review.

I am delighted that you were pleased with your stay overall and that we exceeded your expectations in so many areas. I know that my team will feel extremely proud to learn that you appreciated their services and that they enhanced your stay. On their behalf thank you.

It was our pleasure to host you and thank you once again for taking the time to provide us with your valuable feedback. We look forward to welcoming you back in the very near future.

Kindest regards

Petrakis Eftychis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2020

Het is een geweldig Hotel in Rethimnon Kreta.
Het hotel is geen 5 sterrenhotel, maar zeker in corona tijd is alles anders.
Een nadeel is de erg drukke weg voor het hotel zowel overdag als s nachts.
Mijn verwachtingen waren hoger dan de werkelijkheid.
Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en spraken diverse talen.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank hschoonhen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General Manager, General Manager van Aquila Porto Rethymno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2020
Google-vertaling

Dear Valued Guest

Thank you for providing a review of your recent stay with us at the Aquila Porto Rethymno Hotel.

Our primary goal is the satisfaction of our valued guests and I am disheartened to read that we didn’t meet your expectations. We believe and certainly it is the opinion of the vast majority of our guests that our hotel meets the rating it has been awarded and therefore I was very sorry to learn of your own personal opinion.

I am extremely pleased to read that you were very happy with the service offered by our team at the hotel, and I would like to thank you for your kind comments in this respect.

It was a great pleasure to host you and thank you once again for taking the time to provide us with your valuable feedback.

Kindest regards

Petrakis Eftychis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2020

Voor herhaling vatbaar! Eten is goed geregeld en goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Corona proof, ligging is ideaal vlakbij strand en gezellige centrum met diverse restaurants en leuke winkelstraat!

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Sonja S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General Manager, General Manager van Aquila Porto Rethymno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2020
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing Aquila Porto Rethymno Hotel for your well earned vacation and for taking the time to provide us with your wonderful review.

I am overjoyed to learn that you thoroughly enjoyed your time with us, and it is so pleasing to learn that we met and exceeded your expectations.

From myself and all the team, thank you for taking the time to provide us with such a personal recommendation and we certainly hope we have the pleasure of your company again, in the not too distant future.

Kindest regards

Petrakis Eftychis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2020 via mobiele applicatie

Wij zijn voor 9 dagen naar aquila porto geweest. We vlogen in de middag dus kwamen we in de avond aan.We werden vriendelijk verwelkomt en moesten daarna na zelf met de koffers die piep kleine lift in opzoek naar onze kamers. De kamers waren school maar wel oud voornamelijk de badkamer, de airconditioning deed het wel erg goed en was op goede temperatuur. Ons ontbijt viel wel tegen met voorbeeld dat de bacon steen hard was en de gebakken spiegeleieren gekookt waren en koud !
Ook kreeg je water uit de kraan terwijl je in dit land niet uit de kraan ligt drinken !! Als je dan vraagde naar water uit de fles werd dat ook gebracht maar moest je toch €03,00 betalen! Op het strand is er ook service ,moet je wel voor betalen maar is wel erg, goed wat is uit een flesje is gratis en als je een biertje wil bestellen krijg je die in kartonnen bekertjes in plaats van het flesje. Daarom zijn we een paar keer naar de supermarkt naast het hotel een biertje gaan halen want dat drinkt veel lekkerder !!! Want als je er naar vroeg werd het alleen voor 1 uitzondering gedaan en niet voor een 2e keer.
Voor de lunch & avondeten kan ik niks zeggen want we hadden alleen bed and breakfast.
Het strand is wel heerlijk, geen waterschoenen nodig en heerlijk bedjes. Handdoeken service is erg onduidelijk er is geen vast huisje of plek waar je je handdoek kan ruilen.
De kluis in de kamer is een kluis met een sleutel en niet digitaal met code ook waren er geen slippers & badjassen die moesten we aanvragen en dat duurde een dag voor dat we die uit eindelijk hadden.
De dagen daarna was het personeel niet vriendelijk meer vriendelijk en ongezellig voor al bij het ontbijt in de ochtend!

Voor ons is dit hotel niet voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank Salome_sje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General Manager, General Manager van Aquila Porto Rethymno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2020
Google-vertaling

Dear Valued Guest

Thank you for choosing Aquila Porto Rethymno for your recent vacation and for taking the time to provide us with your review.

Please be assured that we take all comments made by our guests extremely seriously, and I will certainly be sharing your feedback regarding the breakfasts with our Head Chef. The vast majority of our guests, as can be seen by the many positive reviews, have been extremely complimentary about the quality of cuisine served, however, it is appreciated that what appeals to one person may not necessarily appeal to another. Despite your personal opinion being contrary to that of the majority, our Head Chef will take on board your comments to ensure any improvements can be made.

I can only offer my apologies if you were disappointed with the fact we do not serve drinks in glass on the beach. The health and safety of our guests is of paramount importance and it is for this reason glass is not allowed on the beach area. In addition, we are environmentally aware and do not wish for any glass or plastic to enter the ocean.

I hope that you were able to enjoy many other aspects of your stay with us and have wonderful memories of your time in Crete.

Kindest regards


Petrakis Eftychis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken