Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 87
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 93
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 76
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 89
Hotels.comUS$ 93
TravelocityUS$ 93
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (853)
Beoordelingen filteren
853 resultaten
Waardering van reizigers
406
320
96
22
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
406
320
96
22
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 853 beoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2022

We hebben 8 dagen mogen genieten van dit heerlijke hotel. Het is er schoon, netjes en eeft goed eten. De bediening Sofia, Evangelia, Marianna en Vasiliki zijn super lief en gezellig. Het hotel ligt nog geen 5 min van het strand en boulevard vol met winkeltjes en restaurants. De oude stad sluit hier bij aan een echte aanrader om te wandelen en shoppen.
Aanrader is de spa en massage in het hotel. Marina, spa therapist, is erg vriendelijk en helpt je erg goed. Ze weet echt goed hoe ze je lichaam moet behandelen en de spa manager. Is erg vriendelijk en regels alles netjes.

Al met al een geweldige, relaxed en gezellige vakantie. We komen zeker terug.

Tamara Parinussa

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Tamara-Parinussa
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Theartemis Palace, Μάρκετινγκ van Theartemis Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2022
Google-vertaling

Dear Tamara P,

We would like to thank you for your feedback.

Your kind comments are highly appreciated and we are happy to forward your compliments to our colleauges and departments.

We wish you all the best and would be glad to welcome you again.

Warm Regards,

Eleni Kouklinou
Guest Relations Manager
Theartemis Palace

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2022

Eind april verbleven wij ca 2 weken in Theartemis Palace, op basis van half pension. We hebben enorm genoten!
De ligging is prima, ca 15/20 minuten van het centrum Rethymnon. Erg schoon. Het personeel was zeer vriendelijk en het ontbijt en bijgeboekte diner was lekker en afwisselend. Aangezien het nog rustig was, had het personeel uitgebreid de tijd en waren er genoeg tafeltjes en ligbedjes bij het zwembad beschikbaar voor de gasten. Hierdoor hebben wij optimaal kunnen ontspannen. In de laatste paar dagen van ons verblijf werd het drukken door de meivakantie, hierdoor kregen wij een voorproefje van hoe het in het hoogseizoen kan zijn: mogelijk dat er te weinig faciliteiten (ligbedjes, tafeltjes in het restaurant) zijn voor alle gasten en dat er langer gewacht moet worden.

al met al zouden wij een verblijf in Theartemis Palace (in het laagseizoen) aan iedereen aanraden!

Kamertip: Kamer bij het zwembad: mogelijk geluidsoverlast van muziek van het zwembad.
Datum van verblijf: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank WillemijnAdvisor
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Theartemis Palace, Μάρκετινγκ van Theartemis Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2022
Google-vertaling

Dear WillemijnAdvisor,

Thank you very much for taking the time to provide us with your detailed feedback and your excellent rating.

We really appreciate your valuable comments and are glad that you had a relaxed and care free stay.

Have a lovely summer and we are looking forward to have to welcoming you again in our Property.

Best Regards,

Eleni Kouklinou
Guest Relations Manager
Theartemis Palace

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2021 via mobiele applicatie

Prachtig hotel wat zeker op de foto’s een hele luxe uitstraling heeft voor een 4 sterren hotel.

Kamers met zwembad zicht in het hoofdgebouw zijn prima. Niet al te ruim maar voldoende. Hetzelfde voor de bedden en kast ruimte. Balkon is echt te krap, er kan 1 persoon naar buiten gaan, dan moet de deur eerst dicht en kan deze persoon gaan zitten, dan pas kan de 2e persoon naar buiten om te gaan zitten.

Kamer voorzien van water koker, koelkast en föhn al was het beter geweest als de föhn in de badkamer had gezeten.

Schoonmaakservice is prima, kamer, badkamer, beddengoed en handdoeken allemaal schoon en fris.

Wij hadden logies/ontbijt geboekt. Prima, redelijke keuze maar weinig variatie.

Zwembad heeft te weinig ligbedjes en de bedjes die er staan worden steevast ‘S ochtends vroeg ingepikt door elke keer weer dezelfde handdoeken leggers. Het hotel treed hier niet tegen op.

Wat ons op het terras duidelijk opviel is dat het grote verdien model in all-inclusive zit. Zelf een drankje halen aan de bar mag niet, je wordt bediend op je plek. Alleen loopt het personeel daar verre van hard en bepalen zij en niet jij hoeveel je drinkt. Ook is de kaart voor all-inclusive anders dan voor betalende klanten en krijgen zij post-mix frisdrank ipv uit een flesje.

Wij als betalende klant op het terras moesten ook meerdere malen lang wachten omdat er “toevallig” net een wissel van personeel was.

Het entertainment bij het hotel is echt zwaar teleurstellend, tweederangs artiesten en diskjockey.

Ligging is super, kort bij het strand, kort bij de boulevard, supermarkten, restaurants, barretjes en het stadscentrum … alles op loopafstand.

Al met al een leuke vakantie gehad maar op de vraag of we een 2e keer weer zouden komen … nee, niet voor deze prijs (€ 2900,- inclusief vlucht en transfer op basis van logies/ontbijt voor 2 personen).

Kamertip: Logies/ontbijt boeken en lekker eten en drinken buiten het hotel.
Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank gejee70
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Theartemis Palace, Μάρκετινγκ van Theartemis Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2021
Google-vertaling

Dear gejee70,

Thank you very much for taking the time to provide us with your valuable feedback.

Your opinion is very important to us as it helps us to keep up our high standards and quality.

We regret that you were not completely satisfied about our all inclusive formula, which contents an extensive variety of different beverages and plenty international spirits like whisky, vodka, gin, tequila, brandy, ouzo and raki.

Choosing this package, you have the opportunity to enjoy filter coffee or tea, fruit juices in the taste of orange, grapefruit, apple or pineapple and soft drinks like cola or cola light, sprite, soda, tonic, lemon and orange. It is included also a comprehensive selection of cocktails, fifteen different ones and four virgin, local white, red or rose wine, draught beer and a big variety of local liqueurs like crème de cacao, banana, blue Curacao, triple sec and cherry brandy.

We are sorry that you have had this unpleasant experience during your stay and we hope you have enjoyed some of our other facilities as well.

It was our pleasure having you as guests and we will be glad welcoming you again in the future and have one more chance to show you our hospitality and high service’ quality, that remains the same for all of our guests .

We wish you all the best and have a lovely and safe winter.

Warm Regards,

Filippa Damianakou
Guest Relations Agent
Theartemis Palace

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2021

Het hotel geboekt op basis van de vele positieve reviews op tripadvisor. Wij kozen voor de all inclusive formule waar wij direct na aankomst al onze bedenkingen bij kregen. Wij werden verzocht de “reguliere” kaart neer te leggen (this is not for you) en kregen de all inclusive kaart in onze handen gedrukt waarna wij direct werden verzocht te gaan zitten en weg te gaan bij de bar. Wij waren slechts 15 minuten binnen en nog aan het oriënteren. Dit gaf geen klantvriendelijke indruk, ondanks dat het ongetwijfeld goed bedoeld was.

De all inclusive gasten kregen wijn in goedkope glazen terwijl gasten zonder all inclusive luxe glazen kregen. Ook kregen all inclusive gasten geen coca cola, maar goedkope cola (met alle drankjes het geval) Ook koffie die werd geserveerd was slappe filterkoffie, en geen koffie uit de espressomachine die wel overal zichtbaar stonden. Wij kregen dan ook de indruk weggehouden te worden in de buurt van de bar vanwege deze reden. Gasten met verschillende verzorgingsarrangementen zaten bij elkaar in het restaurant. Onze mening is dat all inclusive een gevoel van luxe met zich mee moet brengen, het tegendeel was echter waar. Het eten van het buffet was matig, flauw van smaak en beperkte afwisseling. Salades waren wel vers, zo ook het fruit.

Het ontbijt was zeer goed.
Wel stond er in de ochtend regelmatig een lange rij wachtenden.

Personeel was vriendelijk, maar het contact onpersoonlijk. Het begeleiden in het restaurant kwam getraind en onecht over.

Aan het zwembad stond veel te kort bedjes voor het aantal gasten. Velen reserveerden al vroeg in de ochtend hun bedjes waardoor er zelden plek was. Wel kon je bij de “poolboy” aangeven dat je graag een plek wilde, waarna hij een mogelijkheid probeerde te creëren. Dat was netjes. Wij hebben er uiteindelijk een aantal keer voor gekozen om bij het bijgebouw aan de overkant van de straat aan het zwembad te zitten, waar het aanzienlijk rustiger was en de bediening persoonlijker.
Leuk was dat de drankjes werden geserveerd aan de zonnebedjes.

Het hotel ziet er prachtig uit, is zeer schoon en de kamers zijn ook prima. De bedden liggen goed, de schoonmaak is uitstekend en de kamers beschikken over een ruim balkon. Wij maakten gebruik van een superior room.

Al met al is dit hotel aan te raden op basis van logies en ontbijt, want de ligging is fantastisch (op zeer korte afstand van het centrum, boulevard en strand om de hoek) met veel leuke bezienswaardigheden in de buurt.
Wij raden dan ook af om gebruik te maken van de all inclusive formule om een fijn gevoel te hebben gedurende het verblijf.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ingeK1987
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Theartemis Palace, Μάρκετινγκ van Theartemis Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 september 2021
Google-vertaling

Dear ingeK1987,

Thank you very much for taking time to provide us with your valuable feedback.

Your opinion is very important to us as it helps us to keep up our high standards and quality.

We regret that you were not completely satisfied about our all inclusive formula, which contents an extensive variety of different beverages and plenty international spirits like whisky, vodka, gin, tequila, brandy, ouzo and raki.

Choosing this package, you have the opportunity to enjoy filter coffee or tea, fruit juices in the taste of orange, grapefruit, apple or pineapple and soft drinks like cola or cola light, sprite, soda, tonic, lemon and orange. It is included also a comprehensive selection of cocktails, fifteen different ones and four virgin, local white, red or rose wine, draught beer and a big variety of local liqueurs like crème de cacao, banana, blue Curacao, triple sec and cherry brandy.

We are sorry that you have had this unpleasant experience during your stay and we hope you have enjoyed some of our other facilities as well.

It was our pleasure having you as guests and we will be glad welcoming you again in the future and have one more chance to show you our hospitality and high service’ quality, that remains the same for all of our guests .

We wish you all the best and have a lovely and safe winter.

Kind Regards,

Filippa Damianakou
Guest Relations Agent
Theartemis Palace

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2021 via mobiele applicatie

Gisteren plaatsten we een wat negatieve beoordeling, we voelden ons moe en gestrest door de harde muziek bij het zwembad, waardoor we amper met elkaar konden praten.
Vanochtend werden we verblijd met een upgrade van onze kamer, we zijn hier heel erg blij mee. Ook het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Over het eten kunnen we alleen maar lovend zijn.
Al met al zijn we heel blij met de aangeboden oplossing en voelen ons gezien en gehoord. Wij geven een verdiende upgrade naar 5 sterren!

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank mireillemom
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Theartemis Palace, Μάρκετινγκ van Theartemis Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2021
Google-vertaling

Dear mireillemom,

Thank you very much for your excellent rating and for taking the time to provide us with your valuable and detailed feedback.

Your opinion is very important to us as it helps us to keep up and improve our service standards and quality.

We are more than happy that you enjoyed your stay with us after your room upgrade and we we will be glad to welcome you again in the near future.

It was our pleasure having you as guests.
We wish you all the best.

Kind Regards,

Filippa Damianakou
Guest Relations Agent
Theartemis Palace

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken