Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rethymnon
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Echt heel erg lekker en leuk!”
Beoordeling van Hercules

Hercules
Geclassificeerd als nr. 3 van 446 Restaurants in Rethymnon
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 56
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

Heerlijk eten en leuke bediening! Eerlijk gezegd vond ik dit restaurant veel beter dan de andere 'hoog genoteerden' in Rethymno....Bediening is overal wel plezierig maar wat het eten betreft steekt deze er ver boven uit...zowel vlees- als vis gerechten.
Bovendien een persoonlijke benadering van het personeel en eigenaar die niet 'over the top' is.
Echt een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank HenkE32
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HerculesRestaurant, Owner van Hercules, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2019
Google-vertaling

Dear HenkE32,
Thank you for your perfect review and your amazing words!
It makes us happy that you have distinguished us among the restaurants you have visited in Rethymno!
It is our goal to offer top quality food and services!
Thank you again for recommending us to others!
We hope to see you again soon!
Best wishes,
Hercules Restaurant team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (357)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 359 beoordelingen

13 september 2019 beoordeeld

Het eten was erg lekker en het personeel was vriendelijk! We hadden ook een heel lekker toetje erbij!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank sannebenn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HerculesRestaurant, Owner van Hercules, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2019
Google-vertaling

Dear sannebenn,
Thank you for your perfect review!
It is our goal to offer top quality food and services!
We hope to see you again soon!
Best wishes,
Hercules Restaurant team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten, aardige bediening die de hele avond blijven rennen en aan het eind nog iets weggeven. Prijs/kwaliteit is uitstekend, echt een typisch Grieks restaurant zo ziet het er ook uit.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank juliank464
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2019 beoordeeld

Heerlijk eten en vriendelijke bediening echt een aanrader! Je kan er voor een leuk prijsje eten!!!!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Puck W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HerculesRestaurant, Public Relations Manager van Hercules, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2019
Google-vertaling

Dear Puck W,
Thank you for your beautiful review!
It is our main goal to offer top quality food and services! We hope to see you again soon! Best wishes, Hercules team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2019 beoordeeld

Keurig eten netjes personeel gezellig uitzicht op het water , keurig nog een bordje fruit en lekker raki

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Lucassie13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HerculesRestaurant, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Hercules, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2019
Google-vertaling

Dear Lucassie13, thank you so much for your review! Your feedback fills us with joy and helps us work hard towards our goal; to offer top quality food and services. We are looking forward to seeing you again. Best wishes, Hercules Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hercules bekeken, bekeken ook

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

In Hercules geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding