Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.568)
Beoordelingen filteren
1.568 resultaten
Waardering van reizigers
799
495
201
52
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
799
495
201
52
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.568 beoordelingen
20 juli 2018 beoordeeld

Kindvriendelijk hotel met superleuke glijbanen en mooie zwembaden. Goed verzorgd domein, heel vriendelijk personeel. Ook de vele redders zijn top, met Marianakhs Vaggelhs op kop! Ook het eten is heel lekker.

  • Verbleef: juli 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank BavoN1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonis A, Γενικός Διευθυντής van Louis Creta Princess Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juli 2018
Google-vertaling

Dear guest,
We highly appreciate this wonderful review about your holiday at the Louis Creta Princess Hotel. We indeed try hard to provide the highest possible level of service and to create memorable holidays for our guests and we are so honored for highlighting this in your ever so kind review. Our excellent employees are our biggest asset and we thank you for acknowledging their hard work and friendly service. Vaggelis Marianakis is really happy to see his name mentioned in your review and he is sending you his most sincere regards.
We are exciting for your excellent rating and we hope to welcome you back at the Louis Creta Princess Hotel in the nearest future.
With best regards
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 3 gezinnen hier 8 dagen geweest. Met kinderen. Super goed hotel met fantastisch eten. Een echte aanrader. Het personeel met name Efi super aardig en behulpzaam. We komen zeer graag terug voor een topvakantie.

Verbleef: juni 2018, reisde met vrienden
Bedank Huub W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonis A, General Manager van Louis Creta Princess Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juni 2018
Google-vertaling

Dear guest,
We highly appreciate this wonderful review about your stay at the Louis Creta Princess Hotel. It is always rewarding to receive such enthusiastic comments and we are most delighted to be informed that our employees have provided you with such great service throughout your stay and have played such an important role in making your stay fantastic. Thank you also for your special mention to Elena and Efi who are indeed a great asset to our hotel.
It is great to see your eagerness to return; we truly look forward to having you back at Louis Creta Princess Hotel.
With best regards
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2018 beoordeeld

Zeer leuk hotel met heel vriendelijk personeel.
Het eten is zeer gevarieerd en lekker.
Groot, mooi zwembad met glijbanen. Redders zijn aanwezig!
Het animatieteam is zeer enthousiast. Overdag zijn er meerdere sportactiviteiten in en rond het zwembad zoals aerobics, zumba, yoga, petanque, boogschieten, volleyball, basketbal, ...
's Avonds zijn er leuke shows voor zowel jong als oud (dans, zang, sketches, bingo, …)
Voor ieder wat wils.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank vvg01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonis A, General Manager van Louis Creta Princess Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2018
Google-vertaling

Dear guest,
Many thanks for staying at the Louis Creta Princess Hotel and for posting this wonderful review. We are happy to read that you found our hotel to be a great place to stay with your family. Thank you so much for praising our pools and waterslides, the various activities as well as for appreciating the efforts of our skilled and talented animation team and their entertainment programme. Offering you the best experience possible is our purpose hence we are thrilled to see that we have lived up to your expectations!
Let us hope that you will soon honor the Louis Creta Princess Hotel with a return visit so we can provide you with another memorable holiday.

With best regards
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk hotel voor gezinnen met kinderen, mooie zwembaden en glijbanen en steeds toeziende redders.
De kamers zijn goed in orde maar sober.
Degelijke keuken zowel voor oud als jong, goede kinderanimatie.

Dik in orde dus!

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank SonjaV1239
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonis A, General Manager van Louis Creta Princess Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 mei 2018
Google-vertaling

Dear guest
Many thanks for holidaying at the Louis Creta Princess Hotel and for writing such a lovely five star review about your stay. It is always a pleasure to read such positive comments about our services and facilities and we are grateful for praising our food and entertainment. Let us hope that you will soon honor us with a return stay so we can provide you with another great Louis Creta Princess holiday experience.
With best regards
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende hotel!
Zeer vriendelijke personeel en goede keuken.
Ideaal voor kinderen.
Goede isolatie in het hotel,geluid van de buren is nauwelijks te horen.
Leuke animatie van Marco en Martin.
Gewoon top!

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Ispin33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonis A, General Manager van Louis Creta Princess Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2018
Google-vertaling

Dear guest,
Please accept our sincere gratitude for this adorable review that you have shared on Trip Advisor following your recent holiday experience at the Louis Creta Princess Hotel. It always gives us such pleasure when reading glowing reviews like yours and when guests leave our hotel happy and satisfied with our services and facilities so we thank you very much for letting us know about it. Your warm compliments and the praises to the animation team and especially to Marco and Martin have been received with much gratitude.
Hopefully you will grant us the opportunity of hosting you at Louis Creta Princess Hotel again.
With best regards
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken