Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.575)
Beoordelingen filteren
1.575 resultaten
Waardering van reizigers
806
495
201
52
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
806
495
201
52
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.575 beoordelingen
27 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk hotel voor gezinnen met kinderen, mooie zwembaden en glijbanen en steeds toeziende redders.
De kamers zijn goed in orde maar sober.
Degelijke keuken zowel voor oud als jong, goede kinderanimatie.

Dik in orde dus!

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank SonjaV1239
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonis A, General Manager van Louis Creta Princess Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 mei 2018
Google-vertaling

Dear guest
Many thanks for holidaying at the Louis Creta Princess Hotel and for writing such a lovely five star review about your stay. It is always a pleasure to read such positive comments about our services and facilities and we are grateful for praising our food and entertainment. Let us hope that you will soon honor us with a return stay so we can provide you with another great Louis Creta Princess holiday experience.
With best regards
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende hotel!
Zeer vriendelijke personeel en goede keuken.
Ideaal voor kinderen.
Goede isolatie in het hotel,geluid van de buren is nauwelijks te horen.
Leuke animatie van Marco en Martin.
Gewoon top!

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Ispin33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonis A, General Manager van Louis Creta Princess Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2018
Google-vertaling

Dear guest,
Please accept our sincere gratitude for this adorable review that you have shared on Trip Advisor following your recent holiday experience at the Louis Creta Princess Hotel. It always gives us such pleasure when reading glowing reviews like yours and when guests leave our hotel happy and satisfied with our services and facilities so we thank you very much for letting us know about it. Your warm compliments and the praises to the animation team and especially to Marco and Martin have been received with much gratitude.
Hopefully you will grant us the opportunity of hosting you at Louis Creta Princess Hotel again.
With best regards
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2017 beoordeeld

Wij waren van 26 september t/m 6 oktober met de hele fam, 6 volwassene en 4 kleinkinderen te gast in dit SUPER hotel.Alle verwachtingen zijn meer dan uitgekomen.
het hele hotel straalde vooral kindvriendelijkheid uit.Het eten,geweldige afwisseling,de zwembaden de vriendelijkheid op iedere plek,niets was teveel,t/m het Japans restaurant.De bar en eten bij de zwembaden.We hadden niet beter ons 45 jarig huwelijk met de kinderen en kleinkinderen kunnen vieren,Louis Creta Prinsess,een geweldige pluim voor alle medewerkers,van het kamermeisje,eetzaal,zwembaden en zo verder.Hartelijk dank dat we in dit hotel verbleven.Tot een volgende keer.Fam.F.Croonenberg.Gulpen,Nederland

Kamertip: kamer met zeezicht
  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 44Frans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonis A, Γενικός Διευθυντής van Louis Creta Princess Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 oktober 2017
Google-vertaling

Dear guest
Please accept our sincere gratitude for this wonderful review that you have shared on TripAdvisor regarding your holiday experience at the Louis Creta Princess Hotel. We are indeed overwhelmed to know that you and your family had an amazing holiday and that that we fulfilled your every need. We thank you for praising the friendly and professional service, our high quality cuisine as well as the various activities and the entertainment at our waterpark. We hope that you will soon honor the Louis Creta Princess Hotel with a return visit for another great family holiday.
With best regards
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Aankomst: 21u10
Wij werden hartelijk verwelkomd.
Aangezien je maar tot 21u30 kon dineren werden wij toch op ons gemak gesteld dat we zo lang we wouden mochten blijven zitten.

Kamer (bungalow):
De kamers zijn misschien wat aan de kleine kant.toch voor ons groot genoeg voor een gezin van vier.
Dient enkel om te slapen.
Voldoende opbergruimte en airco aanwezig.
Badkamer lukt perfect met twee.
De kamer schrikte in begin wat af,maar meer dan dit heb je niet nodig.
Alle dagen kregen we nieuwe handdoeken en poetste men de kamer.

Zwembaden:
Er is voor ieder wat wils.
Enorm goed onderhouden.
Voldoende ligstoelen.
Steeds ambiance (niet storend)
Poolbar aanwezig.

Strand:
Is aansluitend aan het hotel.
Opgelet:kiezelstenen (aangepast schoeisel voorzien).
Er zijn toiletten voorzien en worden meerdere keren per dag gepoetst.

Restaurant/eetzaal:
Dit was de kers op de taart.
Elke dag een ander thema.
Ontzettend veel eten.
Indien de schotel voor de helft leeg was, vulden zij deze direct aan.
Het eten was echt overheerlijk van het ontbijt tot het avondmaal en steeds verzorgd.hygiëne stond hier centraal.

Personeel:
Zowel Housekeeping,receptie, redders,zaal en keukenpersoneel,de werknemers in de poolbar alsook het management zijn 1 voor 1 schatten van mensen.
Een vriendelijke groet, of de vraag met hoe was je dag was nooit teveel.
Mijn echtgenoot zijn verjaardag is er hartelijk gevierd.
Steeds bezorgd.

Samenvatting:
Wij zijn vertrokken zonder enige verwachtingen.wij zijn zeer aangenaam verrast en hebben een zalige vakantie gehad.

Omgeving:
Je hebt steeds vervoer nodig om iets te gaan bezichtigen.
Het hotel voorziet een busdienst naar Chania (gratis)
Misschien voordat je vertrekt wat opzoekwerk doen voor wat de omgeving betreft.
Je kan ook excursies doen.(betalend)

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank lisflyn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonis A, Γενικός Διευθυντής van Louis Creta Princess Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest
We are thankful that you chose to visit the Louis Creta Princess Hotel and shared your feedback online. Nothing gives us more pleasure than receiving wonderful comments like yours. We are really proud to hear of your compliments regarding the welcome treat you've received on arrival, the rich variety of our tasty buffet options and last but not least our efficacious and courteous service team. Knowing that you found our staff to be doing their utmost to make your stay a most special one, can only make us feel proud.
Let us hope that you will soon honor the Louis Creta Princess Hotel with a return visit so we can provide you with another memorable holiday.
With best regards
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2017 beoordeeld

Wij doen al enkele jaren hotels met een all in-formule en liefst gecombineerd met iets van glijbanen... wel dan is dit hotel een TOPPER!
Ontzettend vriendelijk personeel, eender welke rangorde!!
Zeer afwisselend en lekker eten, ook een kinderbuffet aanwezig.
Heel fijn zwemcomplex!
Helemaal geen problemen ondervonden om een ligstoel te vinden. Op elk moment van de dag staan er ergens wel lege ligstoelen ter beschikking. Ook voldoende ruimte tussen de ligstoelen.
Kamers zijn klein, ook het terras of balkon, alsook de badkamer, maar we konden ons er wel bij neerleggen. Wij hadden wel heel veel opbergruimte in de kamer.
Een animatieteam die zelf echt wel knappe shows in elkaar konden steken.
Vriendelijke en NL-talige kinderanimatie.
Gratis shuttlebus ter beschikking op bepaalde tijdstippen om naar Chania te gaan of terug, maar ook de lokale bus is zeer aangenaam om mee te rijden.
Samengevat: wij gaan nooit 2x naar een zelfde hotel, maar hier hoop ik echt nog eens naartoe te gaan!

Kamertip: Bungalowkamers zijn zeker aan te raden!
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank bjornenfemke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonis A, Γενικός Διευθυντής van Louis Creta Princess Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest
Please accept our warmest thanks for selecting the Louis Creta Princess Hotel as your holiday destination and for taking some time to rate us. It is an absolute delight to be informed that you had a fantastic holiday and that you had thoroughly enjoyed every aspect of your stay. Offering you the best experience possible is our purpose hence we are thrilled to see that we have lived up to your expectations. It is a pleasure to hear your lovely praise for our excellent employees, our talented animation team as well as the activities and entertainment at the pools and the waterslides.
We are delighted to hear that you are already thinking of a return at the Louis Creta Princess Hotel; it will be an absolute pleasure to have you as our guest again for another fantastic holiday.
With best regards
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken