Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch restaurant !!!”
Beoordeling van Lotus Eaters Restaurant

Lotus Eaters Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 127 Restaurants in Elounda
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 26 - US$ 74
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Gezinnen met kinderen, Romantisch, Mooi uitzicht, Grote groepen, Lokale keuken, Speciale gelegenheden
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een fantastisch restaurant. Prachtige gerechten, unieke locatie en een heel persoonlijke service.
Het echtpaar dat het restaurant runt en de fantastische kok doen er alles aan om het je zo aangenaam mogelijk te maken.
Kortom, een absolute aanrader en een "must" om dit restaurant te bezoeken als je in Elounda bent.

Datum van bezoek: juni 2018
1  Bedank HanS783
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.618)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.618 beoordelingen

25 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer correcte, eerlijke, vriendelijke bediening. Als de huisleverancier van Raki momenteel niet kan leveren wordt dit gewoon meegedeeld en verduidelijkt dat er geen optie genomen wordt op mssn iets mindere van kwaliteit. Ik heb zeebaars gegeten met soya-saus: uiterst fris en lekker !!
De calamaris (zoals de rest van het eten) is speciaal maar lekker afgekruid.
Een aanrader !

Datum van bezoek: september 2017
Bedank koeno2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2017 beoordeeld

De gastvrouw en gastheer - Andrea & Daniel - laten alles soepel verlopen, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Eten is goed, maar mag voor ons wat avontuurlijker.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank frankmarijnen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gastheer Daniel en gastvrouw Andreea weten hoe ze met hun gasten moeten omgaan. De beste calamaris gegeten en verder een heerlijk menu!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank vincentv783
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een paar keer tijdens onze vakantie andere restaurants geprobeerd, maar Lotus Eaters is veruit de beste!! Wat een geweldig restaurant.... Relaxed genieten van topgerechten, alles met liefde en aandacht klaargemaakt.
Daniël en Andreea zijn de gastheer en gastvrouw (en eigenaar) die weten hoe het moet! We kunnen er meer over schrijven, maar bij dit restaurant moét je gegeten hebben tijdens je verblijf in Elounda! PS... wel even reserveren!!!!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank P-T-Prins
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Lotus Eaters Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Elounda, Lasithi Prefecture
 
Elounda, Lasithi Prefecture
Elounda, Lasithi Prefecture
 

In Lotus Eaters Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding