Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten”
Beoordeling van Me Nou & Krasi

Me Nou & Krasi
Een tafel reserveren
Geclassificeerd als nr. 76 van 547 Restaurants in Chania
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 20
Keukens: Grieks
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker eten, super vriendelijke bediening. Je krijgt meteen water op tafel. Op het einde nog een gratis toetje en wat ouzo.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank tonny_vdv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (479)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 479 beoordelingen

5 augustus 2019 beoordeeld

Hallo

Zeer goeie bediening en zeer lekker eten. Altijd wordt je bediend met de glimlach en de service is uitstekend. Zeer goeie kwaliteit van eten en zeer goeie kwaliteit van bediening. De prijs dat je ervoor betaald is echt de moeite waard. Zelfs na 23u30 kun je met een gerust hart nog heerlijk gaan eten en nog bestellen wat je wilt. Zeker en vast een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Cynthiavermeirsch123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2019 beoordeeld

Dit vind ik persoonlijk het beste restaurant in chania en heeft ook het meeste te bieden van griekse gerech

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Jazzie12345
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Rustig zitten met prachtig zicht. Personeel is zeer vriendelijk en komt niet aandringen om te komen eten als je eens in de kaart kijkt zoals de meeste doen. Eten is zeer lekker en vers, de prijs valt zeer goed mee, weinig betalen voor lekker en veel eten en nog een pluspuntje, bij de rekening krijg je een gratis bolletje ijs met een glaasje raki, zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank AngeloS2619
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Drie maal gaan eten in 1 week tijd...zegt genoeg!
Lekker eten en vriendelijke bediening.Met dank aan de vriendelijke ober die mij goed geholpen heeft met mijn studie Grieks

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank norbientje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Me Nou & Krasi bekeken, bekeken ook

Chania, Chania Prefecture
Chania, Chania Prefecture
 
Chania, Chania Prefecture
 

In Me Nou & Krasi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding