Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldige vakantie”
Beoordeling van Santa Marina Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 9 websites!
Santa Marina Hotel
Beoordeeld als nr. 13 van 95 hotels in Agios Nikolaos
Certificaat van uitmuntendheid
25 september 2016 beoordeeld

We hebben heel erg genoten van onze vakantie, het hotel was uitstekend, iedereen zeer vriendelijk, zowel de receptie als ook de barmannen, ook een heel lieve barman in het annex gebouw. Het eten was heel lekker en veel keuze, ook vriendelijk personeel in het restaurant. De kamer was zeer mooi en proper, het poetsmeisje was heel goed, de kamer was elke dag zeer proper en steeds propere handdoeken.
We komen volgend jaar terug en zien daar uiteraard naar uit,
van harte bedankt voor de geweldige vakantie !!

  • Verbleef: September, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank nancykeersse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 27 september 2016
Google-vertaling

Dear guests,

Thank you for your kind words and for taking the time to share your experiences on Tripadvisor
We are glad that you enjoyed your accommodation at Santa Marina hotel.
Our dedicated personnel is doing everything possible to keep our guests happy, and we are glad that you acknowledge it.
We will be very happy to have you again on your next visit in Agios Nikolaos.

Best regards,
The management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (672)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 11 van 672 beoordelingen

22 augustus 2016 beoordeeld

De toeristenfabriek

Dit hotel heeft alles wat nodig is om snel geld te verdienen zonder veel geld te moeten uitgeven. Het was onze eerste keer in dit hotel en ook onze laatste keer. Wij zullen onze bemerkingen ook overmaken aan de toeroperator. Bij aankomst werden we ondergebracht in een bijgebouw van het hotel, daar waar je verondersteld wordt te verblijven in het hoofdgebouw. De kamers is gelukkig koel, de airco werkt prima, alsook het internet. De lift doet het meer niet dan wel tot ze het uiteindelijk begeeft en alle verplaatsingen via de trappen moeten gebeuren, daar waar ik revalideer van een voetbreuk in de maand juni. Wij konen op vraag geen andere kamer krijgen in het hoofdgebouw. Het sanitair is verouderd, zo is er geen stopcontact aanwezig in de badkamer! De douchestop is defect bij aankomst en diende op onze vraag te worden hersteld. Handdoeken bestaan uit twee stuks per persoon en worden pas om de twee dagen ververst. Het zwembad is klein, ligt in de de schaduw, zodat wij kozen voor het strand. Dan het eten, wij kozen gelukkig enkel voor het ontbijt. De kwaliteit van het eten is beneden alle peil en heb ik in andere hotels nog nooit zo negatief ervaren. Alle voedsel is van minderwaardige kwaliteit, zo goedkoop mogelijk, confituur die pure gelatine is, thee van slechte kwaliteit, roerei als waterige massa, vlees van bedenkelijke kwaliteit, alle warme gerechten koud of lauw, niet vers , de gefrituurde eieren werden bereid in slechte en vuile vetstof waardoor er kankerverwekkende zwarte deeltjes kleefden aan het ei, heel onsmakelijk. Het brood kwam uit plastieken zakken waar de kelners ook geen graten in zagen, het fruit kwam uit blik. Vers waren enkel de citrusvruchten, verder abrikozen en fruitmengeling uit blik, je kan er geen stukje meloen vinden !! Kortom dit hotel is er enkel op uit toeristen uit te melken door een minimum aan service te beiden. Misschien volstaat dit voor Russen, zeker niet voor Belgen, een echte schande is het en wegblijven is de boodschap beste mensen. Er zijn hotels van dezelfde prijsklasse die het veel beter doen neem dat van me aan!

Kamertip: Zeker niet de straatkant
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Mart122
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2016 beoordeeld

Eten nul, weinig variaties, slordig, ik ben op verschillende hotels op verschillende plaatsen: 3 keer in Alanya, Spanje, Rhodos, eenvoudig eten maar veel variatie maar in deze hotel het eten was super slecht.
Schoonmaken valt me de doekjes zijn schoon en wit. Locatie is goed maar het hotel vermist gezellige tuinen.
Het licht in het restaurant is geel en benauwd. Het hotel is vol met Russisch dus de personeel werken voor hun en de rest krijgen helemaal geen aandacht omdat wij van andere nationaliteit zijn. Kamer is zo klein voor twee personen geen vitrage allen maar dikke gordijn dus overdag moet je de gordijnen dicht en lampen aan omdat het gebouw ligt in een drukke wijk waar tegenover veel buren dus geen privacy.

Verbleef: Juli, 2016
Bedank Fatima R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michalis_Aerakis, Management Team van Santa Marina Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 juli 2016
Google-vertaling

Dear guests,

First of all, we would like to thank you for your time taken to review our hotel.
We are sorry that we didn't met up to your standards set and you didn't enjoyed your accommodation with us as many guests had up to today.
Regarding our food, we base our menu in the Greek and European cuisine and we always use pure ingredients for our food, mostly locally produced. 10 different tastes of hot dishes and at least 15 cold plates and fresh salads are included in our daily menu and there are also fruits and desserts to accompany your meal or dinner.
Thank you for your suggestion about the light in our restaurant area and your will for more areas with gardens. We have noted and we will take all appropriate actions to change them.
It is our principle, to treat all guests equally, regardless their place of origin. The fact that during your holidays, most of our guests were from Russia was a mere coincidence and we do not mistreat the some of the guests in favor of others. You can see that we recieve comments in favor of the hotel and our personnel from all over the world.
Regarding the rooms, the thick curtain mentioned is made from a blackout fabric, and has the ability to prevent the daylight from entering the room. Like all city hotels the rooms that oversee the streets of the city suffer from city noises, easily overtaken by shutting the windows.
Finally we would like to thank you again for your suggestions on improvements for our hotel. We hold our guests' opinion in high regard as through them, we can make our hotel better.

Best regards,
The management team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn 13 dagen naar dit hotel geweest. Het begon met een kleine tegenslag, omdat het hotel overboekt was, maar dit werd uitstekend opgelost door ons voor het volledige verblijf te upgraden naar all inclusive. In ruil daarvoor moesten we de eerste 3 dagen verblijven in een nabijgelegen hotel.
De kamer was prima. Niet de beste matrassen, maar verder een mooie kamer. Elke ochtend een prima ontbijt met veel keuze, hetzelfde geldt voor de lunch en het avondeten, al zijn we hoofdzakelijk uit eten geweest.
Het receptiepersoneel was vriendelijk, op één jongen na. De bagagejongen, Giorgos, wilde na een geintje met één van de hotelgasten op de vuist. Dit was onbegrijpelijk.
Over het barpersoneel niks dan lof. Flavio, Marios en de barmanager Andreas hebben de vakantie echt afgemaakt. Altijd vriendelijk en vrolijk! Complimenten!

Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
Bedank Bobby R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michalis_Aerakis, The management Team van Santa Marina Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2016
Google-vertaling

Dear guests,

Thank you for your kind words and for sharing your experience with us.
We are glad that you enjoyed your accommodation at Santa Marina hotel, you loved our hard-working personnel and we are expecting you on your next trip to Crete!

Best regards,
The management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2015 beoordeeld

Dit is een stadshotel dus ben je dichtbij het centrum en het strand;
Waar we van hielden:
- dicht bij het strand en het centrum
- heel vriendelijk personeel
- zwembad is klein en ligt gedeeltelijk in de schaduw. Ligstoelen zijn van hout zonder kussens. Je ligt dus met je handdoek op een houten bank.
- het eten was goed maar een beetje ééntonig
- Hadden hier in België half pension geboekt maar konden daar ter plaatse een upgrade krijgen naar All in voor maar 6 euro per dag/persoon. Dit was zeker de moeite waard.

Waar we niet van hielden:
- keiharde matrassen
- airco was centraal geregeld en was wat minder goed. Wij hadden het nog steeds veel te warm.
- onze kamer lag aan de straatkant en wij hadden heel veel straatlawaai. Dit is namelijk de straat naar het strand en de jachthaven.
- tussen de 80 en de 90% van de gasten zijn Russen wat problemen geeft in verband met hun neiging om hun tafel vol te zetten met alles waar ze zin in hebben, en dan maar de helft opeten. Jammer als jij nog wat druiven wil, na de eerste drie Russen die elk meer dan een kg nemen zijn er geen druiven meer.

Kamertip: Kamer met zicht op zwembad en bar zijn waarschijnlijk wel wat stiller dan aan de straatkant.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Lichtschilder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2015 beoordeeld

goed hotel, netjes en een super goed ontbijt buffet, nette kamers en leuk personeel, echt een hotel waar ik zo weer zou boeken.
prima gelegen in het centrum van de stad, gelijk aan het strand.
enige kleine min puntje ... de bedden zijn wel hard.

Kamertip: aan de binnentuin kijk je mooi op het zwembad en de tuin
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Janbarend04
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2015 beoordeeld

Buitengewoon aardige en behulpzaam personeel. Ik zat in het Annex gebouw (neven hotel) waar ik achteraf wel blij mee was (stuk moderner). De airco in mijn kamer was helemaal top, altijd 23 graden :-). Een hoop beleeft met de leuke, gezellige en lieve mensen die ik er heb leren kennen in de 12 dagen dat ik er was. Petrou, Andreas, Simos, Vlafio, Anna en de rest, bedankt! :-)

  • Verbleef: Augustus, 2015, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank M_van_Stijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Agios Nikolaos in overweging
op 0,3 km afstand
Du Lac hotel
Du Lac hotel
nr. 22 van 95 in Agios Nikolaos
139 beoordelingen
op 0,9 km afstand
Miramare Resort & Spa
Miramare Resort & Spa
nr. 9 van 95 in Agios Nikolaos
989 beoordelingen
op 165,4 km afstand
Santa Marina Beach Hotel
Santa Marina Beach Hotel
nr. 10 van 31 in Agia Marina
571 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,6 km afstand
Angeliki Apartments
Angeliki Apartments
nr. 33 van 95 in Agios Nikolaos
62 beoordelingen
op 0,6 km afstand
Pergola Hotel
Pergola Hotel
nr. 39 van 95 in Agios Nikolaos
102 beoordelingen
op 1,7 km afstand
Naiades Almiros River Hotel
Naiades Almiros River Hotel
nr. 15 van 95 in Agios Nikolaos
171 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Santa Marina Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Santa Marina Hotel

Adres: 4 R.Kapetanaki street, Agios Nikolaos, Kreta 72 100, Griekenland (Voorheen Apollon Hotel)
Locatie: Griekenland > Kreta > Lasithi Prefecture > Agios Nikolaos
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Restaurant Roomservice Spa Zwembad Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 7 spahotel in Agios Nikolaos
Nr. 11 hotel aan het strand in Agios Nikolaos
Nr. 18 familiehotel in Agios Nikolaos
Prijsklasse: € 28 - € 99 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Santa Marina Hotel 3*
Aantal kamers: 198
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van TripOnline SA, 5viajes2012 S.L., Expedia, Booking.com, Hotels.com en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Santa Marina Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Santa Marina Agios Nikolaos
Santa Marina Hotel Crete

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding