Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (923)
Beoordelingen filteren
924 resultaten
Waardering van reizigers
614
253
42
11
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
614
253
42
11
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 924 beoordelingen
Beoordeeld op 8 augustus 2019 via mobiele applicatie

Hallo jongens en meisjes. Ik wil graag even mijn hart luchten. De bedden zijn hard. Je kan in plaats van schaapjes, springveren tellen om in slaap te geraken. Ze hebben geen choco bij het ontbijt. Je kan alles horen wat buiten de huisjes gebeurt. Na al deze Kritiek wil ik ook nog een positief punt meedelen. Het is een heel mooi zwembad. Alleen jammer dat je niet vanaf de brug mag springen. Ook het buffet is uitgebreid. Zelf mijn zus vond iets om te eten. Ik wil zeker nog even mededelen dat de slaapbank hard is.

Groetjes “Reiziger die om jullie slaap geeft”

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank polle1234poep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ConstantinoStroutzos, Manager van Candia Park village, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you very much for choosing Candia Park Village and for sharing your experiences with other travelers. We hope you had a smooth trip home.

We are sorry to see, that we were not able to fulfill your personal expectations completely and ask you kindly for apologize. Please be sure that we will follow up your remarks and work on them, if possible, as they also help us to improve.

We would be very happy if we may welcome you again, whenever you decide to come back to Crete and send you all our best wishes!

With sunny regards,
Candia Park Village Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2019

Gastvrij personeel, mooi park, veel groen en bloemen, mooie huisjes, mooie kamers met lekker groot en beschut terras/balkon en een badkamer met een heerlijke hemeldouche. Perfecte ligging bij zwembad en strand.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Ronald v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ConstantinoStroutzos, Διευθυντής van Candia Park village, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Ronald v

Thank you for choosing Candia Park Village for your Cretan stay and for sharing your feedback on TripAdvisor.

I am thrilled that you have enjoyed our hospitality also this time and felt so well taken care of by our efficient Staff. I am indeed proud of our dedicated Team Members who are committed to delivering exceptional service and ensuring that every Guest feels truly valued, respected and cared for.

On behalf of the entire Team, please accept our heartfelt gratitude for your kind endorsement and we are all very much looking forward to welcoming you and your family back again in 2020.

Warm regards
Konstantinos Stroutzos
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juni 2019

Dit hotel is opgebouwd als een klein drop, ieder huisje heeft zijn eigen keuken en terras of tuin. Het ontbijt biedt je een ruim aanbod van zoet en zout eten. Het personeel is heel vriendelijke en familiair, ze zullen er alles aan doen om je wensen te vervullen en de kinderen als prinsen en prinsessen te behandelen. De verschillende zwembaden geven je de keus om je dag te vullen en het privéstrand met bijhorende watersportfaciliteiten maken het af! Ook een miniclub en randactiviteiten zijn aanwezig om je zeker nooit te vervelen. S avonds lekker eten kan je er op drie verschillende locaties met telkens een adembenemend zicht op de Mirabello bay. De dag afsluiten kan nog met lekker cocktails in de verschillende bars van het hotel. Kortom het beste hotel met het vriendelijkste personeel dat je op Kreta kan vinden! Ik garandeer u een zorgeloze vakantie en een hotel waar je zeker naar terug zal keren.

Kamertip: Geniet je graag van zicht op zee, overweeg dan dan zeker om iets meer te betalen en boek een suite!!
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank EllenV1900
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ConstantinoStroutzos, Διευθυντής van Candia Park village, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2019
Google-vertaling

Dear Ellen

Thank you very much for your kind review on TripAdvisor. I am pleased to learn that you had an enjoyable experience during your recent stay with us at Candia Park Village, Crete.

I will share your kind compliments with the rest of the team, who would be delighted to know that they had been a part of your wonderful experience.

My colleagues and I assured you that we will continue to enhance our legendary standards as well as service so that your next visit will be another pleasant and enjoyable one

Warm regards
Candia Park Village Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 mei 2019 via mobiele applicatie

De hele familie, van kleinkinderen tot opa en oma, hebben vanaf de eerste seconde genoten. Hier weten ze hoe gastvrijheid geschreven wordt ❤️ De plek is perfect, je bent zo in Elounda en in Agios. Hele mooie baai! De accommodaties laten niks te wensen over. Personeel is heel erg vriendelijk! Kortom, voor herhaling vatbaar !

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank noukster85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ConstantinoStroutzos, Διευθυντής van Candia Park village, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 mei 2019
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for choosing Candia Park Village for your Cretan stay and for sharing your feedback on TripAdvisor.

I am thrilled that you have enjoyed our hospitality also this time and felt so well taken care of by our efficient Staff. I am indeed proud of our dedicated Team Members who are committed to delivering exceptional service and ensuring that every Guest feels truly valued, respected and cared for.

On behalf of the entire Team, please accept our heartfelt gratitude for your kind endorsement and we are all very much looking forward to welcoming you and your family back again in 2019.

Warm regards
Candia Park Village Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2019 via mobiele applicatie

Voor families is het park heel geschikt. Wij hadden een appartement geboekt met een afscheiden slaapkamer. De kamer beschikte over twee lossen bedden, de woonkamer beschikte over een slaapbank, eettafel en een keuken; alles van alle faciliteiten voorzien! Daarnaast een vernieuwde badkamer met inloopdouche. Het het is heel erg uitgebreid en op basis van een buffet. Ik zou zeker nog een keer terug gaan & kan niets negatiefs bedenken!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Ilse v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ConstantinoStroutzos, Διευθυντής van Candia Park village, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2019
Google-vertaling

Dear Ilse

Thank you very much for sharing your great experience about your recent stay at THE CANDIA PARK VILLAGE on TripAdvisor.

We are delighted to hear that your stay with us was very enjoyable and that the service of our staff, as well as the accomodation, were perfectly according to your expectations.

Your remarks about our local food and the buffet, in particular, please us as we put very high value on our cuisine.

We thank you for choosing Candia Park Village for your stay in Crete and we hope to welcome you back again soon. Please do not hesitate to contact us if you have any questions or wishes.

Warm regards
Candia Park Village Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken