Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 539
US$ 511
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 326
US$ 318
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Daios Cove Luxury Resort & Villas(Agios Nikolaos)
US$ 544
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 106
US$ 100
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
Candia Park Village(Agios Nikolaos)
US$ 235
US$ 205
Bookgreece.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Faedra Beach Hotel(Agios Nikolaos)
US$ 147
US$ 109
Bookgreece.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 233
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Blue Marine Resort & Spa(Agios Nikolaos)
US$ 1.503
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (975)
Beoordelingen filteren
975 resultaten
Waardering van reizigers
478
342
107
29
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
478
342
107
29
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 975 beoordelingen
31 oktober 2017 beoordeeld

Redelijk hotel maar aan de kamers mankeert wel het een en ander.
Lampen die ontbreken en waarvan de kabel net eenvoudige plakband "geisoleerd"is.
Verlichting op het balkon werkt niet (eind seizoen) word niet meer gemaakt.
Laatste week een zeer beperkte keuze met het eten ,alsook met het ontbijt.
Dit hotel zou volgens TUI 4,5 sterren hebben ,maar dat is een beetje hoog ingeschat vooral op het einde van het seizoen.
Er word gesproken over een sauna,die is echter 1 x 1,5 meter en hier moet je dan ook nog 5 euro per half uur voor betalen.
Massage is alleen door een jongen mogelijk,andere masseurs of masseusse is er niet

Kamertip: Eerste t/m derde verdieping zijn vrij rustig,vijfde verdieping restaurant en bar,denkbaar dat hier iets mee te horen is
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Gerrit1949
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraColection, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Hermes Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2017
Google-vertaling

Dear Gerrit1949 ,
Thank you for your candid review regarding your recent stay at Hermes Hotel. Though I am so disappointed to hear that we didn't meet your expectations regarding our culinary and facilities. Regarding the spa facilities kindly note that only the fitness is free of charge. We do appreciate your feedback and we assure you that we will take it into serious consideration.
I sincerely hope that you would give us another chance to serve you in the future with the will of your satisfaction.

With personal regards
Ritsa Pediaditi
Front office manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2017 beoordeeld

Zeer goed hotel, lichtjes verouderd maar proper, personeel zeer vriendelijk, goed en gevarieerd van eten. Animatie is beperkt daar er maar 1 animator is. Het enige nadeel is dat de strandhanddoeken niet dagelijks ververst worden vooral omdat er zeewater in het zwembad is.(alle 2-3 dagen). Een groot nadeel is dat Thomas Cook België het te ver vind om zijn klanten te bezoeken. Dus als men alles zelf kan regelen is dit misschien prima. Het hotelpersoneel is wel heel behulpzaam.

Kamertip: Kamer met zeezicht zijn super, niet te veel last van lawaai
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank andreasselman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraColection, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Hermes Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2017
Google-vertaling

Dear andreasselman,
Thank you for choosing Hermes Hotel for your stay in Crete.
I am truly pleased that you appreciated the hotel's culinary, facilities and above all, that we managed to meet your expectations.
We would very much like to have you as our guest again in the near future.

With warm regards
Ritsa Pediaditi
Front office manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2017 beoordeeld

Heel leuke vakantie, gezellig hotel en heel vriendelijk en behulpzaam. Je hebt een heel mooi uitzicht als je kamer met zeezicht neemt. kamers zijn wel wat verouderd maar wel heel netjes. Het eten is heel lekker en veel variatie.

Kamertip: Kamer met zee zicht is supper
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Greta M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraColection, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Hermes Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Greta M,
Short but great review!!
I would like to personally thank you for rating us so highly. It is a pleasure to know that we met your expectations!
I hope to give us the chance to host you again in the near future!

With warm regards
Ritsa Pediaditi
Front office manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een weekje All-In in Hotel Hermes, met een bang hartje vertrokken vermits her en der gelezen te hebben dat het 'verouderd' was.
Ons verblijf heeft alle verwachtingen overtroffen en onze vrees was onterecht.
Mooi en proper hotel, simpele maar propere kamers waar we enkel een stopcontact misten in de badkamer en een extra in het overige deel.
Het eten is heerlijk en het aanbod breed en divers.
Elke avond een activiteit te bewonderen die geboekt wordt van buitenaf zoals waterballet of live optredens, deze gaan door aan het zwembad en bar dewelke zich op de 5de verdieping bevinden waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de haven.
Het over het algemeen vriendelijk en enthousiaste personeel maakte deze reis af!
Een echte aanrader!

Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
2  Bedank Sharon V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraColection, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Hermes Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2017
Google-vertaling

Dear Sharon V,
It seems that you enjoyed your stay in Hermes Hotel and for that we are grateful.
Thank you for sharing your recommendation on TripAdvisor and for your kind words.
The view from our terrace is indeed amazing and the perfect place for some relaxing time. Morever, we are happy to read that you found our food to be delicious and the entertainment enjoyable.
All members of staff here in Hermes does their utmost in professionalism and courtesy to provide our guests with a memorable experience. I deeply appreciate your enthusiasm and recommendation and we are looking forward to welcoming you back soon.

With kind regards
Ritsa Pediaditi
Front office manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2017 beoordeeld

Goed hotel met ruime kamers die wel wat verouderd waren maar netjes.
Het uitzicht over zee maakt alles goed. Ook mogen de bedden (matrassen) wel eens vernieuwd. Ik had een topcoat gevraagd en toen ging het wel beter met slapen.
Het ligt aan de boulevard en je kan zo de stad in lopen, heerlijk ook voor in de avond. Gezellige haven op loopafstand. Het eten is prima, iedere dag een ander thema en altijd wel wat wat je lust. Wie hier over klaagt....onmogelijk, dan vraag ik me af of ze thuis ook zo'n uitgebreide keuze hebben! Zwembad is op het dakterras met een geweldig uitzicht maar veel kleiner dan op de foto's in de folder. Te weinig parapluutjes voor in de schaduw te kunnen zitten. Je moet er vroeg bij zijn. Klein strand erbij maar is niet van het hotel. Heerlijke vakantie gehad en we komen zeker nog eens terug.

Kamertip: De mooiste kamers zijn met uitzicht op zee en de familiekamer is lekker ruim.
  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank 412jenny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvraColection, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Hermes Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 juli 2017
Google-vertaling

Dear 412jenny
Thank you for pointing your positive experiences of our food and views! Our team works extremely hard to ensure that our guests will have the most memorable holiday! Your recommendation is much appreciated.
We look forward to welcoming you back again!
It was our pleasure to host you!

With warm regards
Ritsa Pediaditi
Front office manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken