Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Place to be for drinks and lunch”
Beoordeling van Telescope Cafe

Telescope Cafe
Geclassificeerd als nr. 1 van 25 Restaurants in Delphi
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
11 juli 2017 beoordeeld

Het drinken en de broodjes waren erg lekker. Je krijgt er gratis water bij. Ook de koffie achteraf was prima. De WC's waren net. Zeer vriendelijke eigenaar. Voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Armand l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (352)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 352 beoordelingen

13 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een dinsdagmiddag in juni. We werden gastvrij ontvangen door de eigenaar. Het terras met uitzicht op de Golf van Korinthe adembenemend. We hebben er alleen een wijn en biertje gedronken, maar alles prima verzorgd en met gevoel geserveerd. Muziek wat gedateerd, maar dat is dan ook enig minpunt. Moeite waard!

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Raf580
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2017 beoordeeld

Op het balkon een heerlijk terras met een 3 tal telescopen om nog eens extra van het uitzicht te kunnen genieten. Vriendelijke eigenaar, die van alles uitlegt. Ook hoe je de Ouzo het beste kan drinken.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank InekeP76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag 3x geweest. Lunch was heerlijk, gewoon genieten! Later nog terug voor drankjes. En als afsluiter een ouderwetse, maar te lekkere, baklava met ijs en koffie toe. En dan van de eigenaar nog een toegift krijgen in de vorm van een shotje
Al met al gewoon heerlijk genieten van alles wat dit restaurant je bied!!

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank Agnes V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

In dit cafe ben je echt gast! Eigenaar maakt dat je welkom bent, prima verzorging op het terras. Eenvoudige kaart om wat te lunchen of een quick bite. In de avonduren uitzicht op de sterrenhemel en planeten met twee telescopen. Uiteraard met goede uitleg. Voor de korte stop in Delphi een aanrader! En weg van het massa toerisme in vele andere gelegenheden in dit overigens mooi gelegen stadje.

Datum van bezoek: juli 2015
1  Bedank Ries B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Telescope Cafe bekeken, bekeken ook

 

In Telescope Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding