Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tegenvaller ”
Beoordeling van Taverna Dion

Taverna Dion
Geclassificeerd als nr. 2 van 25 Restaurants in Delphi
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
15 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie locatie, daar is zowat alles een beetje mee gezegd. Het eten was op zich niet slecht maar de porties zeer klein tegenover andere Griekse restaurants. Obers gaven weinig aandacht aan de tafels, ook al was het niet druk en het was ook zeer lang wachten op het eten.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Nando224
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (940)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 940 beoordelingen

11 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Door de reviews hadden we hoge verwachtingen van dit restaurant. Het eten viel echter tegen. Vrij kleine porties, personeel dat niet veel aandacht aan ons schonk ook al was het niet zo druk, ... Het was wel aangenaam zitten op een mooie locatie. Prijs kwaliteit aten we al beter in Griekenland.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank IneS364
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Grieks eten, maar dan op een echte en betrokken manier gemaakt. Vraag eigenaar om te tafelen op typisch griekse manier, en je krijgt veel lekkers om met z'n allen heerlijk van te genieten!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Floris S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben lekker gegeten en gedronken! Beiden hadden we een menu voor 9 en 10 euro. We zaten allebei niet super vol, terwijl we een voor- hoofd- en nagerecht hadden. Maar voor dat geld kan je misschien ook niet meer verwachten...

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Lisanne H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik zou hier niet snel gaan eten maar de gelegenheid is vooral goed voor drankjes en kleine snacks. Locatie dichtbij het archeologisch museum is goed.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank PD3S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taverna Dion bekeken, bekeken ook

 

In Taverna Dion geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding