Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Areos Hotel(Athene)
US$ 113
US$ 100
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Novotel Athenes(Athene)
US$ 197
US$ 163
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Centrotel Hotel(Athene)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 86
US$ 50
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 65 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Attalos Hotel(Athene)
US$ 134
US$ 130
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 242
US$ 170
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 222
US$ 170
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Melia Athens(Athene)
US$ 246
US$ 189
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 192
US$ 183
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 274
US$ 244
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 657
US$ 540
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.162)
Beoordelingen filteren
1.162 resultaten
Waardering van reizigers
475
519
125
28
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
475
519
125
28
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.162 beoordelingen
24 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Proper hotel! Op een goede ligging van metro, Akropolis,.... Vriendelijke bediening en kamer iedere ochtend terug netjes!

Ontbijt was ronduit slecht! Koffie niet te drinken! Bizarre muffe smaak! Dit kan zeker beter! Een fles water of minibar zou ook aangenaam zijn op de kamer!

Foto's van dakterras van het zusterhotel horen niet thuis bij philippos hotel! Dit is misleidende reclame voor het hotel!!

Verbleef: februari 2016, reisde met vrienden
1  Bedank H4027CIolivierd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katia T, Manager van Philippos Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 maart 2016
Google-vertaling

Dear H4027Clolivierd,
Thank you for your feedback. Thank you for praising the friendliness and efficiency of our staff. The buffet-style breakfast which is offered every morning contains a variety of freshly in-house made delicacies and home made bread, assortment of cheese, cold meat, cereals and fruit both fresh of the season and dried. For many guests the coffee is just right yet others order cappuccino, espresso, greek coffee or even instant. It is a pity you did not ask for one of them.
As for the roof top, it is what you mention: the photographs are from the sister property hotel which resides a block away and which you –as every guest- is more than welcomed to visit and have a drink or even a light snack!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee nachten in dit hotel verbleven omdat we graag het Akropolis Museum wilden bezoeken. Prima plek daarvoor, we hadden een arrangement waarin de toegang tot het museum bijwoorden. Museum vlakbij en een leuke gezellige buurt, dichtbij de Plaka..
Kamer met uitzicht op de Akropolis, goede service, prima ontbijtbuffet, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Diner op het dakterras van zusterhotel Herodion, heerlijk gegeten, uitzicht op Akropolis.
WiFi in lobby uitstekend, op de kamer wat minder.
Badkamer niet groot maar wel schoon en netjes en voorzien van föhn en zeepjes etc.

Verbleef: augustus 2015, reisde met vrienden
1  Bedank Nelladella56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katia T, Manager van Philippos Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2015
Google-vertaling

Dear NellaDella56,
We are very pleased that your stay with us at Philippos was that enjoyable. It sounds like the location worked well for you and your friends and that the accommodations met your standards. POINTa, the roof top bar & restaurant at our sister property hotel offers amazing views due to its proximity both to the Museum and the Acropolis itself; I am so happy to know that you had such a nice time.
Next time you come back to Athens, we hope you will consider staying with us again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2015 beoordeeld

Het hotel ligt vlak bij de Akropolis, en vlak bij het gelijknamige metro station. Vanaf dat station is het ongeveer 10 minuten lopen. Het hotel is gelegen in een redelijk rustige straat. Vanuit het hotel liggen de meeste bezienswaardigheden van Athene op loopafstand.Er bevinden zich ontelbare, prima, en betaalbare restaurantjes op loopafstand. De meesten in het toeristische gedeelte. Op advies van onze gids zijn we juist een aantal keer niet in richting van de Akropolis gelopen om een hapje te eten, maar veel meer de wijk in. Dat was een gouden greep. Veel minder toeristisch, een minder uitgebreide kaart, maar alles vers. Eten wat er op de markt verkrijgbaar is (ook veel, uitstekende vega).
De kamers in het hotel zijn niet bijzonder groot, maar toch ruim genoeg. De kamers aan de straatkant (boven de ingang) hebben een dieper balkon waarop het zeer goed toeven is. De kamers aan de zijstraatkant hebben een minder diep balkon. De kamers zijn voorzien van een prima koelkast die naar believen gevuld kan worden met koel te maken/houden zaken (tip: koop water in flesjes in één van de vele kioskjes of miniwinkeltjes, veeeeeel goedkoper dan aan de voet van de Akropolis). In het kraanwater is zoveel Chloor, dat het eigenlijk niet meer lekker drinkbaar is. De kamers zijn voorzien van een airco, die je in juli echt nodig hebt.
Het ontbijt is eenvoudig, het brood niet echt lekker, en de koffie is eigenlijk niet drinkbaar.
Wat dit hotel voor mij toch echt de moeite waard maakt, is het personeel. Zonder uitzondering vriendelijk en bijzonder hulpvaardig. Je wordt echt als gast ipv toerist behandeld.

Kamertip: Kamers boven de ingang hebben een dieper balkon
  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank tsfkar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katia T, Manager van Philippos Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juli 2015
Google-vertaling

Dear tsfkar
Thank you for your extended reflection of your time at Philippos! I will pass your praises on to the entire staff together with your comment of feeling treated like a guest rather than tourist; I can already see many faces lighting up with big smiles! You may always contact the hotel for direct bookings.
Let me just point out that the bread we served at breakfast is freshly made every day from our chefusing only fresh local products from small local providers. I am disappointed that your coffee was not of your taste – Our WMF coffee machine offers freshly grinded coffee on every cup served on the spot. The provider of our coffee beans (Colombian Santos and India Coffee 18/19) is over 100 successful years in the business with an exceptional reputation in the Athenian market.
We really hope to welcome you at Philippos Hotel in the near future and have the chance to get you thumbs up on all aspects of your stay.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2014 beoordeeld

Het hotel ligt op een goede locatie, veilig en loopafstand van allerlei toeristische attracties. Metro ligt om de hoek. Ontbijt is voor Griekse begrippen copieus. Vriendelijk personeel. Kamer is sober maar voldoende. Enig minpuntje: geen ventilatiesysteem in de badkamer.

  • Verbleef: november 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Willem v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2013 beoordeeld

Goed, schoon hotel in rustige en veilige buurt en toch centraal gelegen! Het Acropolis museum en de metro zijn op vijf minuten loopafstand. Vriendelijk en professioneel personeel. Vraag naar de kamers met balkon en uitzicht op de Acropolis! Voor zowel koppels als gezinnen een perfecte keus.

  • Verbleef: september 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank D-Alverti
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken