Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Genieten van eb en vloed”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Beach Cottage (625)

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Little Haven, Pembrokeshire, Wales

Reizigersbeoordelingen

Gemiddeld - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
GoPlaces7 ...
2 beoordelingen
“Genieten van eb en vloed”
Beoordeeld op 3 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018

Een oud vissershuis van alle gemakken voorzien aan de rand van de baai. Bij vloed het water vlakbij, bij eb een enorme zandvlakte. Naast een pub waar het heerlijk eten is. Het kustpad langs het huis. Bij eb via het strand naar Broadhaven.Mooi achterland, fijne wandelmogelijkheden. Een onverstaanbare maar o zo mooi klinkende taal.
Een geweldig verblijf!!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 jul 2018
Thank you for your review. We will pass your comments on to the owner and hope we can welcome you back to Wales in the future. Kind regards The Coast & Country Holidays Team.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marcello ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 jul 2018
Dear Marcello C
Thanks for your lovely review. We are so pleased to hear that you enjoyed Beach Cottage 625 and Little Haven so much.
We will pass your comments about the outdoor seating area to the owners and are sure that it will be rectified.
We look forward to welcoming you back very soon.
The Coast & Country Holidays Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
amandamar ...
Nairn, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 29 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 mei 2018
Thank you for your review. We will pass your thoughts and comments on to the owner of the property.
Kind regards
The Coast & Country Holidays team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen