Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastische plek voor een ontspannen vakantie”
De bungalow, prachtig gelegen aan de rand van het natuurpark
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
De bungalow, prachtig gelegen aan de rand van het natuurpark
Het zwembad (verwarmd, met afdekzeil) grenst aan het natuurpark Het ruime terras met eet- en lounge-gedeelte
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
De bungalow, prachtig gelegen aan de rand van het natuurpark
Het zwembad (verwarmd, met afdekzeil) grenst aan het natuurpark
Het ruime terras met eet- en lounge-gedeelte
Lekker loungen!
De gezellige woonkamer met open haard en centrale verwarming in alle kamers
Keuken en ontbijtbar
Hoofdslaapkamer met bed van 1.60 x 2.00 m
Tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
De ruime badkamer
Lekker schommelen!
Lekker spelen in het zwembad!
Overzichtsfoto van Casa Lobera. De vierpersoons bungalow is het tweede huis van boven
De laatste meters naar Casa Lobera. Welkom!
Bovenaanzicht van Casa Lobera bungalows. Het tweede huis van links is de vierpersoonsbungalow
Gemzen in het aangrenzende natuurgebied van de Sierra Tejeda
Lekker ontspannen bij of in het zwembad (verwarmd, met afdekzeil)!
Het leuke dorp Canillas de Aceituno ligt op loopafstand van Casa Lobera
Uitzicht vanaf de bungalow op het meer van Viñuela bij zonsondergang
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Bungalow -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Canillas de Aceituno, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Roger B
Zwijndrecht, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Fantastische plek voor een ontspannen vakantie”
Beoordeeld op 19 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019

Casa Lobera is een pareltje. De locatie is prachtig (ons huisje had uitzicht over de vallei waar we elke dag konden genieten van een spectaculaire zonsondergang) en alle faciliteiten die we konden wensen waren aanwezig.
De eigenaren zijn erg vriendelijk en zeer behulpzaam zonder opdringerig/aanwezig te zijn. Dit geeft deze accommodatie net dat stukje extra boven de rest.
De huisjes zijn erg schoon en goed verzorgd.
Het dorpje dat in de buurt ligt biedt genoeg mogelijkheden om lekker uit eten te gaan en te genieten van de Spaanse cultuur. Dat mooie plaatsen zoals Nerja en Frigiliana op goed berijdbare afstand liggen, is de kers op de taart. Tip: Mocht je deze plaatsen willen bezoeken, neem dan de weg via Salares. Dit is een prachtige route!

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ruuurd
Zutphen, Nederland
Niveau 4 bijdrager
28 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 nuttige stemmen
“Perfect voor jonge gezinnen!”
Beoordeeld op 16 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018

Wij hebben een kleine 2 weken verbleven met ons gezin (baby + peuter) in Casa 2. Wat een heerlijk huisje op een heerlijk plek: rustig, alle faciliteiten die je kan wensen als ouder met jonge kinderen en een goed gastheerschap van Aletta & Martin. In de omgeving is genoeg te doen, wel soms een stukje rijden dus een huurauto is wel een pre.

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fvdtorren
Roosendaal, Nederland
2 beoordelingen
“Zelf ook eens proberen”
Beoordeeld op 10 maart 2018 voor een verblijf in februari 2018

Afgelopen woensdag weer teruggekomen van een weekje bij Casa Lobera. Wij waren hier nu voor de 2de keer en hebben ons ondanks het ongebruikelijke mindere weer, zoals in heel Europa, toch uitstekend vermaakt. De bungalow is van alle gemakken voorzien inclusief een aangename kachel. Ook kun je Nederlandse tv kijken. Beide tegen een bescheiden meerprijs. De casa ligt in een prachtig natuurgebied op ongeveer 600 meter hoogte. Met Aletta en Martin hebben we nog vanuit de casa een gezellige en vooral prachtige natuurwandeling gemaakt. Hun gastvrijheid is ongekend; ze staan altijd voor je klaar. Zoals we ook 2 jaar terug hebben ervaren, is het een prachtige locatie met prima bungalows, een leuk zwembad, goed bereikbaar, en een prima uitvalsbasis naar mooie steden, strand en allerhande bezienswaardigheden. Wij kunnen alleen maar zeggen: je moet het echt een keer proberen.

Datum van verblijf: februari 2018
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 mrt 2018
Hartelijk dank voor je beoordeling. Het was heel leuk om jullie wederom als gast te hebben! De centrale verwarming, wat in Spaanse huizen uniek is, kwam goed van pas. Wij kijken terug op een mooie en gezellige wandeling samen vanaf Casa Lobera en kijken al uit naar de volgende keer dat jullie komen!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FvanOsch
Drunen, Nederland
Niveau 6 bijdrager
242 beoordelingen
38 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 57 nuttige stemmen
“Heerlijke Oase in de heuvels bij de Maroma”
Beoordeeld op 28 november 2016 voor een verblijf in november 2016

In een luxe bungalow verbleven, van alle gemakken voorzien, gezellig ingericht, de Fam de Vries woont ook op het bungalow park en dat is heel plezierig.
Je bent snel in Torre del Mar om boodsch`open te doen of the shoppen en aan het strand kun je heerlijk en rustig vertoeven. Een lunch heb je al beneden de 10.-. Daarna is het heerlijk om weer naar Casa Lobera voor die heerlijke rust terug te keren en voor een duik in het zwembad.
Na het eten is het heerlijk relaxen om een drankje te doen of een kopje koffie op je terras met een fraai uitzicht over de bergen in de buurt en een boek te lezen. Komen zeker terug.
Fijn als er straks een 4 pits kooktoestel is om thuis te koken.

Datum van verblijf: november 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: grootte van de bungalow en de hygiene
Minpunten: kooktoestel 2 pits, maar wordt vervangen door 4 pitten
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc Z
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
“Geweldige locatie voor rustzoekers”
Beoordeeld op 23 oktober 2016 voor een verblijf in oktober 2016

Voor mensen die absolute rust zoeken een geweldige locatie met een aantal goed ingerichte bungalows. Vriendelijke en servicegerichte eigenaren. Bedden zijn goed, stoelen binnen en buiten zijn goed, douche is goed en keuken is voldoende uitgerust. Even opletten; keuken heeft maar 2 plaatjes, dus uitgebreid koken wordt lastig. Zwembad is prima om in te dompelen en te spelen. Niet groot genoeg voor baantjes trekken. Schattig dorpje op loopafstand en op redelijke autoafstand een mega supermarkt. Dagje strand is prima te doen vanuit hier. Dagje Makaga ook. Alles voor een heerlijke relax vakantie.

Datum van verblijf: oktober 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Zeer service gerichte eigenaren
Reisgroep: Tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerritsen ...
Amsterdam, Nederland
1 beoordeling
“Voor herhaling”
Beoordeeld op 13 augustus 2016 voor een verblijf in mei 2016

Zeer prettige vakantie gehad in deze vakantiewoning. Eigenaren waren vanaf moment van informatie opvragen behulpzaam met meedenken met vliegtickets, autohuur, boodschappen op 1e dag etc. Ook flexibel voor moment van aankomst en vertrek. Woning zelf schoon en compleet. Toen we regelmatig aan de achterkant van het huis zaten om de laatste zon mee te pakken, stond de volgende dag al een extra tuinset achter het huis. Mooie omgeving waarbij met de auto veel te bezoeken en lekker kleinschalig zodat kinderen vrij kunnen rondspelen. Ik overweeg zeker om nog eens terug te komen.

Datum van verblijf: mei 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Flexibiliteit
Minpunten: Geen punten te melden
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fvdtorren
Roosendaal, Nederland
2 beoordelingen
“Een absolute aanrader”
Beoordeeld op 3 juni 2016 voor een verblijf in mei 2016

Wij hebben hier 14 fantastische dagen doorgebracht. De locatie is prima bereikbaar (slechts de laatste 200 meter onverhard, wat in deze omgeving erg weinig is). De natuur is prachtig en het is een goede uitvalsbasis naar andere bezienswaardigheden in Andalusië. Ook voor ( geoefende ) wandelaars is het geschikt. Het is gelegen tegen een natuurreservaat waar je gemzen en geiten ziet. Het dorp is op loopafstand en je kunt daar lekker en tegen prima prijzen eten. Ook zijn daar een paar winkels. Op iets meer afstand heb je in Velez Malaga overigens enkele prachtige supermarkten.
Er zijn veel bezienswaardigheden in de directe omgeving. Hoewel er 4 bungalows staan biedt het kleinschalige parkje toch veel privacy, met een lekker zwembad, dat je wel moet delen. Wij hebben in 2 bungalows mogen verblijven. Beide zijn van alle gemakken voorzien, erg gezellig ingericht en bieden veel ruimte. Zelfs de wifi ontbreekt niet. Flinke slaapkamers met veel kastruimte en bedden volgens de Nederlandse standaarden. Bovendien was alles erg schoon. Eventuele probleempjes werden direct opgelost door Alette en Martin, die zelf 1 van de bungalows bewonen. Zij doen werkelijk alles om het gasten naar hun zin te maken: zo organiseerden zij bv. een beregezellige barbecue. Wij vinden het een echte aanrader.

Datum van verblijf: mei 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen