US$Ā 200
Hotels.comUS$Ā 201
Trip.comUS$Ā 234
Beoordeeld op 18 maart 2023 via mobiele applicatie

Mooie ruime kamer,
Grote badkamer, toilet wel niet appart maar genoeg ruimte in badkamer.
Mooie plaats om kleren op te gangen, elke dag proper gepoetst.

Ontbijt niet genomen.
Parking €27 per dag, niet goedkoop maar wel veilig onder de grond.

Kamertip: Vraag kamer weg van de lift.
Datum van verblijf: maart 2023
Christian Raab, Other van nhow Brussels Bloom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2023

Hey,
Thank you for your feedback. Happy you enjoyed your stay @ the creative hub.
You should try our breakfast. The waffle van and candy corner will make it very enjoyable.
We are looking forward to welcome you back soon.

Beoordeeld op 18 januari 2023

fijn hotel, prima ontvangst, vlot en deskundig geholpen, goede rustige kamer, prima ontbijt, kortom een goede locatie om van daaruit Brussel te beleven. In de directe omgeving prettige cafes en restaurantjes en dichtbij veel kantoren.

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Christian Raab, Other van nhow Brussels Bloom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2023

Hey peterparee,
Thank you for your feedback. Happy you enjoyed your stay @ the creative hub.
We are looking forward to welcome you back soon.

Beoordeeld op 15 oktober 2022

Dit hotel is al langer ƩƩn van mijn favorieten, maar mijn verblijf van deze week overtrof alle verwachtingen. Zoals gewoonlijk werd ik hartelijk en enthousiast verwelkomd en ingecheckt, kreeg mijn sleutelkaartje overhandigd, op naar de 7de verdieping! Eens de deur geopend, kwam ik in een geniale suite terecht, zeer ruim, mƩt luxueuze salon en als toemaatje een prachtig uitzicht over de Brusselse skyline. Een chocoladen Manneke Pis, ballonnen en een persoonlijk kaartje voor mijn verjaardag vervolledigden de verrassing. 's Avonds lekker gegeten in het restaurant, van plan mijn verblijf af te ronden met een heerlijk ontbijt. Amper daar neergestreken, kwamen 2 medewerkers van het hotel naar de tafel met een feestelijk taartje en kaarsje. Zelf helemaal blown away heb ik het uitgeblazen... Een welgemeende dankuwel aan alle medewerkers van nhow Brussels Bloom om deze overstap op een nieuwe tram onvergetelijk te maken, you are the best!

Datum van verblijf: oktober 2022
Christian Raab, Other van nhow Brussels Bloom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2022

Hey Navigate609397,
Thank you for your amazing feedback. Happy you enjoyed your stay @ the creative hub. I will inform our team about your nice comment and I'm glad, you got blow away for your birthday. Small things make the difference to make you feel at home.
We are very happy to welcome you back soon at nhow Brussels.

Beoordeeld op 29 juni 2022

leuk opgesteld , heel lekker ontbijt maar zeker geen 4* sterren waard.
heel slechte matras , amper iets van kleerkastwaardig te noemen maar ze was ruim de kamer en de mederwerkers heel hulpzaam en beleefd

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Christian Raab, Other van nhow Brussels Bloom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2022

Hey kreeft2022,
Thank you for your feedback. We will inform our team about your nice comment.
Hope to welcome you back @ the creative hub.

Beoordeeld op 29 maart 2022

Het nhow Brussels Bloom is artistiek en origineel ingericht. De medewerkers zijn er zeer vriendelijk. De kamer en badkamer waren ruim en netjes. Het ontbijtbuffet was overweldigend en erg lekker. Nhow Brussels Bloom is echt een aanrader wanneer je Brussel wil ontdekken.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Camille Grisay, Guest Services / Front Office van nhow Brussels Bloom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2022

Hi Stevenvd2017,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Het is hartverwarmend en motiverend om te zien dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons. Wij hopen u alvast snel terug te mogen verwelkomen!