Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 200
NH Hotels
US$ 223
Priceline
US$ 196
Expedia.comUS$ 201
Hotels.comUS$ 201
Trip.comUS$ 234
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.724)
Beoordelingen filteren
4.724 resultaten
Waardering van reizigers
1.806
2.077
588
163
90
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.806
2.077
588
163
90
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.724 beoordelingen
Beoordeeld op 18 maart 2023 via mobiele applicatie

Mooie ruime kamer,
Grote badkamer, toilet wel niet appart maar genoeg ruimte in badkamer.
Mooie plaats om kleren op te gangen, elke dag proper gepoetst.

Ontbijt niet genomen.
Parking €27 per dag, niet goedkoop maar wel veilig onder de grond.

Kamertip: Vraag kamer weg van de lift.
Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank FrederikV_13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Christian Raab, Other van nhow Brussels Bloom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2023
Google-vertaling

Hey,
Thank you for your feedback. Happy you enjoyed your stay @ the creative hub.
You should try our breakfast. The waffle van and candy corner will make it very enjoyable.
We are looking forward to welcome you back soon.
Christian
Team nhow Brussels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 januari 2023

fijn hotel, prima ontvangst, vlot en deskundig geholpen, goede rustige kamer, prima ontbijt, kortom een goede locatie om van daaruit Brussel te beleven. In de directe omgeving prettige cafes en restaurantjes en dichtbij veel kantoren.

Datum van verblijf: januari 2023
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank peterparee
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Christian Raab, Other van nhow Brussels Bloom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2023
Google-vertaling

Hey peterparee,
Thank you for your feedback. Happy you enjoyed your stay @ the creative hub.
We are looking forward to welcome you back soon.
Christian
Team nhow Brussels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 oktober 2022

Dit hotel is al langer één van mijn favorieten, maar mijn verblijf van deze week overtrof alle verwachtingen. Zoals gewoonlijk werd ik hartelijk en enthousiast verwelkomd en ingecheckt, kreeg mijn sleutelkaartje overhandigd, op naar de 7de verdieping! Eens de deur geopend, kwam ik in een geniale suite terecht, zeer ruim, mét luxueuze salon en als toemaatje een prachtig uitzicht over de Brusselse skyline. Een chocoladen Manneke Pis, ballonnen en een persoonlijk kaartje voor mijn verjaardag vervolledigden de verrassing. 's Avonds lekker gegeten in het restaurant, van plan mijn verblijf af te ronden met een heerlijk ontbijt. Amper daar neergestreken, kwamen 2 medewerkers van het hotel naar de tafel met een feestelijk taartje en kaarsje. Zelf helemaal blown away heb ik het uitgeblazen... Een welgemeende dankuwel aan alle medewerkers van nhow Brussels Bloom om deze overstap op een nieuwe tram onvergetelijk te maken, you are the best!

Datum van verblijf: oktober 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank marijkeroza
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Christian Raab, Other van nhow Brussels Bloom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2022
Google-vertaling

Hey Navigate609397,
Thank you for your amazing feedback. Happy you enjoyed your stay @ the creative hub. I will inform our team about your nice comment and I'm glad, you got blow away for your birthday. Small things make the difference to make you feel at home.
We are very happy to welcome you back soon at nhow Brussels.
Christian
Team nhow Brussels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2022

leuk opgesteld , heel lekker ontbijt maar zeker geen 4* sterren waard.
heel slechte matras , amper iets van kleerkastwaardig te noemen maar ze was ruim de kamer en de mederwerkers heel hulpzaam en beleefd

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank kreeft2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Christian Raab, Other van nhow Brussels Bloom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2022
Google-vertaling

Hey kreeft2022,
Thank you for your feedback. We will inform our team about your nice comment.
Hope to welcome you back @ the creative hub.
Christian
Team nhow Brussels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2022

Het nhow Brussels Bloom is artistiek en origineel ingericht. De medewerkers zijn er zeer vriendelijk. De kamer en badkamer waren ruim en netjes. Het ontbijtbuffet was overweldigend en erg lekker. Nhow Brussels Bloom is echt een aanrader wanneer je Brussel wil ontdekken.

Datum van verblijf: maart 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank stevenvd2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Camille Grisay, Guest Services / Front Office van nhow Brussels Bloom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2022

Hi Stevenvd2017,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Het is hartverwarmend en motiverend om te zien dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons. Wij hopen u alvast snel terug te mogen verwelkomen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken