Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi hotel, maar niet zo goed gelegen”
Beoordeling van TRYP Porto Centro Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 9 websites!
TRYP Porto Centro Hotel
Beoordeeld als nr. 45 van 111 hotels in Porto
18 juni 2016 beoordeeld

Het hotel ligt nogal ver van de metro Marques. In de straat komt er een bus 302 die
naar het centrum van de stad gaat en voor de retour moet je de bus 303 nemen.
Vriendelijk personeel, vooral aan de receptie. Mooie ,nette kamer, maar het ontbijt kon
wel beter.
Mooi hotel maar de buurt is niet zo mooi en juist voor het hotel staat er een grijze
oude watertoren.

  • Verbleef: Juni, 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank RaganV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JorgeCabralTRYPPORTO, Gerente geral van TRYP Porto Centro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2016

Beste Ragan,
Dank u voor het kiezen van Tryp Porto Centro voor uw verblijf in Porto en voor uw beoordeling.
We zijn blij om te weten dat u uw verblijf in ou hotel hebben genoten.
Wij hopen dat u kiest voor onze hotel binnenkort weer en ga terug naar Porto.
The Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (634)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 11 van 634 beoordelingen

17 juni 2016 beoordeeld

ligt niet echt centraal maar bus naar centrum stopt op 100 m. het is een heel goed hotel met mooie kamers. Het ontbijt kon wel wat beter . zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.moesten om 6 uur vertrekken en hadden zelfs voor een klein ontbijtje gezorgd

Kamertip: best geen kamer aan de straatkant
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank gonny v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JorgeCabralTRYPPORTO, Gerente geral van TRYP Porto Centro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2016

Beste Gonny,
Dank u voor het kiezen van Tryp Porto Centro voor uw verblijf in Porto en voor uw beoordeling.
We zijn blij om te weten dat u uw verblijf in ou hotel hebben genoten.
Wij hopen dat u kiest voor onze hotel binnenkort weer en ga terug naar Porto.
The Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2016 beoordeeld

dit hotel, behorend tot de mélia group, is zeer netjes, en comfortabel ingericht. Het ontbijt is buffet en biedt voor elk wat wils. Spijtig dat je hier 'savonds niet kan eten. Het hotel bevindt zich zowat op het hoogste punt in Porto, wat het moeilijk maakt om na een ganse dag wandelen nog te voet te bereiken. de hoogteverschillen in Porto zijn heel groot, dus voor goede stappers!

  • Verbleef: Maart, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank dwnad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JorgeCabralTRYPPORTO, Gerente geral van TRYP Porto Centro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2016

Beste Dwnad,
Dank u voor het kiezen van Tryp Porto Centro voor uw verblijf in Porto en voor uw beoordeling.
We zijn blij om te weten dat u uw verblijf in ou hotel hebben genoten.
Wij hopen dat u kiest voor onze hotel binnenkort weer en ga terug naar Porto.
The Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2015 beoordeeld

zeer net hotel, vriendelijk personeel ,goede kamer, goed ontbijt, het echte centrum is op 1.1 km goed te bereiken, of lopend of metro 3 haltes.
Nadeel is parkeer meter die betaald moet worden, hotel heeft maar 6 parkeerplaatsen in de kelder, met auto lift, daarna moet je een goede chauffeur zijn om je auto te parkeren en weer in de lift te zetten. Verder kun je er niet dineren, zijn wel veel goede restaurants in de buurt.

Kamertip: wij hebben zelf geen kamer gekozen wij kregen op de eerste verdieping aan de voorkant met goed uitzi ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Ronplaat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel Tryp heeft bij ons een prettige indruk achtergelaten .
Hotel is op ( 25 min ) loopafstand van het centrum gelegen .
Kamers schoon en vrij modern ingericht .
Zeer rustige kamers , het enige hoorzame was het doorspoelen van het toilet van de bovenburen
Personeel receptie zeer vriendelijk .
Er is alleen ontbijt mogelijk .
Personeel ontbijt zaal was een beetje afstandelijk op de achtergrond.
Al met al een prettig verblijf

  • Verbleef: Maart, 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Hermeling
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tryp C, Gerente de relações com clientes van TRYP Porto Centro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 maart 2015
Google-vertaling

Thank you for your comments regarding your experience at the Hotel Tryp Porto Centro. It is with great satisfaction that we see our work be rewarded with reviews like yours.

We'll be waiting for a next visit to Porto,

Greetings
Tryp Porto Centro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2015 beoordeeld

Uitstekende service. Wij kregen een kamerwissel omdat we een twee persoonsbed prefereerden. Geen probleem, we mochten zelfs kiezen en hadden uiteindelijk een grote kamer op vierde etage met balkon. Schone kamer en badkamer, alles elke dag weer netjes bijgevuld. Vriendelijk, Engelssprekend personeel.
De douche, hoewel niet in hoogte verstelbaar, was fantastisch. De vierde en bovenste verdieping is op dit moment nog een rokersverdieping, maar de kamers daar hebben wel een behoorlijk balkon.Het hotel ligt in een rustige buurt. Lekker voor je nachtrust.
Uitgebreid ontbijt, meer dan een mens nodig heeft, maar wel lekker.
Dit hotel ligt net buiten het centrum, dat is het enige kleine nadeel. Als je een dag door Porto hebt gewandeld, wat al een klus is in verband met alle hellingen en trappen, dan is het hotel nog een aardige wandeling. Je kunt wel de metro nemen naar station Marques en dan loop je een klein stukje heuvel af (8 minuutjes) naar het hotel.

Kamertip: Probeer in de zomer een kamer op de vierde verdieping te krijgen. mooi balkon. Kamers aan de voorzi ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Februari, 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Guido C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tryp C, Gerente de relações com clientes van TRYP Porto Centro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 maart 2015
Google-vertaling

Thank you for your comments regarding your experience at the Hotel Tryp Porto Centro. It is with great satisfaction that we see our work be rewarded with reviews like yours.

We'll be waiting for a next visit to Porto,

Greetings
Tryp Porto Centro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2014 beoordeeld

In dit hotel verbleven we 2 nachten. Vanaf deze lokatie kun je prima te voet naar het centrum gaan, om vervolgens met de citybus de tour te vervolgen om alle bezienswaardigheden te zien en de sfeer van de stad te ervaren. Op de terugweg naar het hotel kun je de metro nemen en uitstappen in de buurt van het hotel. En de geoefende wandelaar kan de uitdaging aangaan vanwege het grote hoogteverschil, om weer te voet naar het hotel te gaan. Hotel heeft geen restaurant, maar die zijn op loopafstand in de omgeving. Verder heeft hotel een kleine garage, waar je met de auto via een lift in moet. Dit vereist wel wat stuurkunst en durf. Alternatief is om in de straat een parkeerplaatsje te vinden.

  • Verbleef: September, 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Jannet O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tryp C, Gerente de relações com clientes van TRYP Porto Centro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 november 2014
Google-vertaling

Thank you very much for taking your time to comment on your stay in Tryp Porto Centro.

We'll be waiting for a next visit to Porto,

Greetings
Tryp Porto Centro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Porto bekeken
op 1,1 km afstand
Ibis Porto Centro
Ibis Porto Centro
nr. 27 van 111 in Porto
1.963 beoordelingen
op 1,7 km afstand
Eurostars Das Artes Hotel
op 1,4 km afstand
Mercure Porto Centro Hotel
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 3,1 km afstand
Star Inn Porto
Star Inn Porto
nr. 49 van 111 in Porto
870 beoordelingen
op 2,6 km afstand
Ibis Porto Sao Joao
Ibis Porto Sao Joao
nr. 38 van 111 in Porto
826 beoordelingen
op 3,1 km afstand
Eurostars Oporto
Eurostars Oporto
nr. 20 van 111 in Porto
697 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In TRYP Porto Centro Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over TRYP Porto Centro Hotel

Adres: Rua da Alegria 685-689, Porto 4000-046, Portugal
Telefoonnummer:
Locatie: Portugal > Noord-Portugal > Porto District > Porto
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Restaurant Roomservice Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 45 van 111 hotels in Porto
Prijsklasse: € 48 - € 87 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — TRYP Porto Centro Hotel 3*
Aantal kamers: 62
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Melia, Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij TRYP Porto Centro Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Tryp Porto Centro Hotel Porto
Sol Melia Porto Centro

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding