Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Porto Walkers - Free Walking Tours & Experiences te ontdekken
vanaf US$ 46,45
Meer info
vanaf US$ 21,30
Meer info
vanaf US$ 61,60
Meer info
Beoordelingen (4.937)
Beoordelingen filteren
4.937 resultaten
Waardering van reizigers
4.593
271
43
15
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.593
271
43
15
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.937 beoordelingen
Beoordeeld op 8 februari 2020 via mobiele applicatie

Goede tour, genoeg uitleg van de afkomst van portwijn. Leuke wandeling langs de rivier. Rondleiding in een museum. En natuurlijk op 3 verschillende plaatsen van de proeverij genoten. Prijs en kwaliteit zeker in verhouding. We hadden Lucas als guide , die deed het super leuk.

Datum van activiteit: februari 2020
1  Bedank 007Wouter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
portowalkers-Ana, Gerente van Porto Walkers - Free Walking Tours & Experiences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 februari 2020
Google-vertaling

Heel erg bedankt!
We appreciate your comments and, of course, that you had a positive experience.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 december 2019

Meiden doen het echt ontzettend leuk! Proberen iedereen erbij te betrekken en doen echt hun best om iedereen met elkaar in verbinding te krijgen.. voor hun alle lof!

Voor jonge (lees tot max 25) is dit echt een leuke manier om het nachtleven in de binnenstad te ontdekken, maar voor het oudere publiek (lees 35+) is het niets..

Datum van activiteit: november 2019
Bedank isabelgomes1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
portowalkers-Ana, Gestor van Porto Walkers - Free Walking Tours & Experiences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2019
Google-vertaling

Thank you for recognizing the effort of the team to make sure everyone connects and has a good time.
The guide even remembers that gave you the umbrella to change in between bars. We do our best!

Definitely the concept of the pubcrawl tends to have most clients below 25, but we believe that great spirit is not attached to age! We love receiving all ages and we go to the bars where locals go of all ages as well and have different types of music - in the first two bars you went to, it was 80s and 90s music.
Yesterday we had the pleasure to receive a gentleman of 72 who danced more than the young ones and stayed until the end!
I am sorry it was not the experience you expected, but I just alert that pubcrawl concept will be similar ages everywhere.

Kind regards
Ana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2019

Met een groep van 8 vrienden het jaarlijkse weekend besteed in Porto. Rechtstreeks vanuit het vliegtuig deelgenomen aan de Port-proef-tour met als gids Ana. Ana is geen 5 maar zeker 6 sterren waard. Wat een leuke dame met veel verstand van zaken én goede tips om ons weekend te vullen. Dank je wel Ana voor je bevlogenheid en wie weet tot ziens!!

Datum van activiteit: november 2019
Bedank Youp K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2019

Tour was fantastisch! Ana, onze tour guide was geweldig...!!! Prijs / kwaliteitsverhouding meer dan goed... Goede tips gekregen.

Datum van activiteit: november 2019
Bedank rikl680
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2019 via mobiele applicatie

Voor zo'n kleine prijs zo'n uitgebreide tour! Ana is een fantastische gids en zo'n leuke meid! Je wordt rondgeleid door het oudste Porthuis van Ramos Pinto. Je ziet zowel de "kleine" kelder als het museum. De uitleg erbij is van het bedrijf zelf. Bij elk huis proef je een aantal port wijnen. Bij de eerste 2, bij de tweede 1 en bij de laatste 4. Echt heerlijk. Er stond in onze mail dat we water en wat te knabbelen mee moesten nemen. Ik had chips mee, een andere meid amandelen en gids Ana had chocolade en crackers bij zich. We eindigden op het dakterras met een waanzinnig uitzicht over Porto en hebben nog lang na zitten kletsen. Het was zo gezellig dat we met de hele groep uit eten zijn geweest. Ana had een lekker restaurant aangeraden en heerlijk was het!

Bedank 408frederikah
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken