Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top restaurant”
Beoordeling van Cafeina

Cafeina
Reserveren met
Cafeina is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 90 van 1.996 Restaurants in Porto
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Spaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
8 november 2017 beoordeeld

Heerlijke eenvoudige gerechten. Fijne locale wijnen, een fijne en gezellige atmosfeer en zeer vriendelijk personeel. Echt een aanrader. Ik kom hier zeker terug als ik weer in Porto ben

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank SanderKl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gestor_de_Clientes, Gestor van Cafeina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 november 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your review and share of experience!
See you anytime soon,
Cafeína

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.435)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.435 beoordelingen

6 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben met 5 vrienden in een aantal restaurants in Porto gegeten. Maar dit restaurant hoort bij de beste. Zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten. Voor Nederlanders in verhouding goedkoop. Aanrader...

1  Bedank Jacco v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gestor_de_Clientes, Gestor van Cafeina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 november 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your review and share of experience!
We do hope to see you again soon,
Cafeína

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2017 beoordeeld

Je moet echt moeite doen om dit restaurant te ontdekken. De inrichting is cosy, net als de muziek. Een wand bestaat uit een boekencollectie en achter de bar staan meer dan 100 flessen drank uitgestald. Het personeel is goed opgeleid. De gerechten zijn zeer fijn, het vlees wordt bereid zoals gevraagd. Saignant is saignant. De wijnkaart is zeer uitgebreid en de prijzen variëren tussen 20 en meer dan 400 euro voor een fles. Dit is een plek om te ontdekken. Reserveren is gewenst.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Luc060355
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gestor_de_Clientes, Gestor van Cafeina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 september 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your review and share of experience!
We do hope to see you again soon,
Cafeína

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2017 beoordeeld

Wij hadden gereserveerd voor het diner op de dag van aankomst in Portugal. Taxirit naar het restaurant (ligt op de rand van de stad aan de oceaan)
Wij werden niet teleurgesteld en hadden uiteindelijk misschien wel de beste eetervaring van onze ganse reis doorheen het land (tussen Porto en Lissabon)
Alles zat mee: fijne gerechten,zeer mooie wijnen,gezellig authentiek interieur,professionele en vriendelijke bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Een aanrader!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Luc V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gestor_de_Clientes, Gestor van Cafeina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 juli 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your review and share of experience!
We do hope to see you again soon,
Cafeína

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2017 beoordeeld

Lekkere lunch voor weinig geld.
Bediening is zeer vlot en vriendelijk
De aangepaste streekwijnen bij de lunch zijn van zeer goede kwaliteit

Bedank Gunther D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gestor_de_Clientes, Gestor van Cafeina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juni 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your review and share of experience!

Hopes of seeing you again soon,
Cafeína

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafeina bekeken, bekeken ook

 
Porto, Porto District
 

In Cafeina geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding