Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.333)
Beoordelingen filteren
2.333 resultaten
Waardering van reizigers
1.348
745
161
49
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.348
745
161
49
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.333 beoordelingen
Beoordeeld op 29 maart 2017 via mobiele applicatie

Was voor zaken in dit fijne hotel. Prima als congreslocatie met goede voorzieningen. Na afloop heel onfortuinlijk gevallen in de stad. Alle credits voor hotel staff en management. Fantastische hulp van fysio, begeleiding naar ziekenhuis, ijszakken. Heel veel dank!

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 375evelienw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2016 via mobiele applicatie

Ik sliep 6 nachten in dit hotel. De kamers zijn schoon en fris. Wel wordt elke dag je handdoeken opgehaald, ook al hang je ze op. Beter voor het milieu als gasten zelf kunnen beslissen of ze het gewassen willen hebben of niet. De bar in het hotel is klein,maar gezellig. Wel heel erg duur. 7.00 voor een glaasje wijn.
Ontbijt was simpel,maar lekker. De sinaasappelsap is verukkelijk!
Personeel is erg aardig en behulpzaam.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank SanSylNikShauJol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ATavares, General Manager van Sheraton Porto Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest, Thanks for your preference, opinion and suggestion, which we will share with our team. We shall be pleased to welcome you again soon. Best regards, Joana Almeida - GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2016 via mobiele applicatie

Verwacht niet teveel. Kamers zijn prima, redelijk modern. Service is matig, housekeeping klopt zondagochtend om 7.30 uur op de kamer deur om te checken of de kamer leeg is... receptie belt om 9 uur s morgens inverband met een order voor roomservice gedaan door een ander kamernummer...
De bar s avonds is zeer leeg, lijkt wel een kantine. Politiebeveiliging voor de deur van het hotel 24 uur per dag gezien de buurt die een drugswijk bleek te zijn... ver van de stad maar dat was ons vooraf uiteraard bekend.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Bamels70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2016

Fantastisch hotel met zeer goede bereikbaarheid. Het personeel is vlot en behulpzaam en als weerkerende klant heb ik ook steeds de indruk dat ze, ondanks de vele gasten, de gewoontes en wensen onthouden. Ik heb hier dan ook nog nooit slecht ontvangen.

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 949thomasv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SheratonPortoHotel, General Manager van Sheraton Porto Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Thomas V, Thank you very much for your preference and feedback. We’re happy to read we were able to meet your expectations during your stay. Regards, Joana Almeida – General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2016 via mobiele applicatie

Super hotel waar alles in het teken staat van de klant. Zeer behulpzaam personeel wat graag een stapje harder loopt voor de klant. De kamer zijn keurig en voorzien van goed sanitair en heeft een luxe uitstraling. De badkamer is voorzien van een glazen wand en dus vanuit de kamer in te zien..dit kan door middel van screens afgesloten worden.
Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet met een ruime keus uit diverse lekkernijen.
Het hotel ligt net buiten het centrum maar er staan taxi's voor de deur die je voor een paar Euro naar het centrum brengen.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Ronald760
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SheratonPortoHotel, General Manager van Sheraton Porto Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Ronald, thank you so much for your preference and comment that we will share with our team. We are sorry our response is not in Dutch. We shall be pleased to welcome you again. Regards, Joana Almeida – General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken