Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pestana Palácio do Freixo
Hotels in de buurt
US$ 115
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 135 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 120
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 139 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 234
US$ 211
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 181
US$ 140
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 31% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 31% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 203 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 189
US$ 178
NH Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Star Inn Porto(Porto)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 90
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 244
US$ 219
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 300
US$ 267
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Moov Hotel Porto Centro(Porto)
US$ 80
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 465
US$ 433
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (2.081)
Beoordelingen filteren
2.081 resultaten
Waardering van reizigers
1.500
414
101
43
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.500
414
101
43
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.081 beoordelingen
22 oktober 2017 beoordeeld

Mijn vrouw en ik hadden ingecheckt en konden direct op de kamer. Na een lunch aan het zwembad met geweldiguitzicht op de Douro gingen we Porto in.
's Avonds kwamen we terug en was de kamer slaapklaar gemaakt voor EEN persoon. Slordig voor een hotel van de klasse. In de badkamer en in het bad troffen we haren van houskeeping of van de vorige gasten.
Het bordje waarop enkele zoetjes lagen voor bij de port werd pas na twee dagen verwijderd.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Jacques M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula C, Gerente de relações com clientes van Pestana Palácio do Freixo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 november 2017
Google-vertaling

Dear Jacques M,
Thank you very much for your feedback and to give us the opportunity to improve our services.
We would like to apologize for the inconsistencies you encountered during your stay, we shared your comments with our management team and they will analyze and act accordingly. Thank you for bringing this to our attention.
We wish a great day, and we hope to welcome you again soon.
Warmest regards,
Paula Coutinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een prachtig gebouw! Het hotel heeft een mooi buiten zwembad met uitzicht over de Douro. De kamer is ruim en bed comfortabel. Het ontbijt is uitgebreid met vers fruit en een grote selectie broodjes. De koffie was lauw en smakeloos. Een lekkere cappuccino of espresso zou fijn zijn in zo 'n luxe hotel.

Verbleef: augustus 2017
Bedank Mariëlle D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula C, Gerente de relações com clientes van Pestana Palácio do Freixo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Mariëlle D,
Thank you very much for your comments and to give us the opportunity to improve.
Your suggestions regarding the room and the breakfast were already forwarded to our management, thank you very much bringing those to our attention.
We hope we can receive your visit again in the near future.
Warmest regards,
Paula Coutinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is combinatie oud paleis en moderner zeer smaakvol ingericht oud pakhuis. Juist de industrie eromheen benadrukt de herkomst. Veel van wat je van vijfsterren hotel mag verwachten, maar op die schaal beoordeeld: de koffie bij het ontbijt is matiger dan een gemiddeld koffietentje, de flensjes zijn koud en schaars en de tafels onhandig. De talenkennis van het personeel is matig. Desondanks een aanrader. Wij verbleven in een junior suite met het gezin, een geweldige kamer! Zwembad is uniek mooi, wat een ligging en heerlijk water.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
1  Bedank KoomenS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula C, Gerente de relações com clientes van Pestana Palácio do Freixo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2017
Google-vertaling

Dear KoomenS,
Thank you very much for your comments and to give us the opportunity to improve.
Your suggestions regarding the staff and the breakfast were already forwarded to our management, thank you very much bringing those to our attention.
We hope we can receive your visit again in the near future.
Warmest regards,
Paula Coutinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2017 beoordeeld

Beetje apart dit hotel. Bij binnenkomst waan je jezelf in een paleis uit middeleeuwen. Maar dan ga je naar de kamers dmv. 2 keer een lift en dan kom je in een soort luxe pakhuis.
Goede ontvangst, zeer vriendelijk personeel, beetje afgelegen maar voor ons precies goed.
Heerlijk om na het ontbijt langs de Douro te wandelen naar de stad. Een wandeling van een klein uurtje. Ook een taxi bellen is een mogelijkheid en je hoeft nooit langer dan 5 minuten te wachten.
Naar het centrum is het 6/7 minuten en de rit kost rond de 6 euro.
De kamers en bedden zijn goed. Ontbijten is ook geen straf. Het fitness gedeelte valt tegen want er staan maar 4 apparaten. Als er twee mensen bezig zijn moet steeds op je beurt wachten.
Heerlijk buiten zwembad met comfortabele ligbedden.
Goed hotel met prettige en vriendelijke bediening.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jan P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula C, Gerente de relações com clientes van Pestana Palácio do Freixo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Jan P,
We genuinely appreciate your feedback. It is a delight to know that you enjoyed your stay.
We wish you a pleasant day and we are looking forward to see again!
Warmest regards,
Paula Coutinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi kasteel, prachtig gerestaureerd zeer uitgebreid ontbijt, mooi zwembad met uitzicht over de rivier.
Toen we aankwamen werden we gastvrij ontvangen door de Bell boy en de conciërge. Koffers werden aangepakt en naar de kamer gebracht. We hebben genoten!

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Marcel W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula C, Gerente de relações com clientes van Pestana Palácio do Freixo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Marcel W,
Thank you very much for your comments; it was a great pleasure to welcome you at our beautiful Palace.
We wish you a great day and until next time!
Warmest regards,
Paula Coutinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken