Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gewoon leuk”
Beoordeling van Patio do Duque

Patio do Duque
Een tafel reserveren
2
ma 14-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 38 van 2.327 Restaurants in Porto
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 44
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een tapas restaurant met originele Portugese gerechten. Goede bediening met uitleg over de gerechten en tips wat wel of niet met elkaar te bestellen. Obers houden goed het tempo in de gaten waarmee de tapas worden opgediend.
Must do is de chorizo die aan tafel geflambeerd wordt.
Lekkerste was het stoofpotje met varkensvlees (subtiel met komijn).
Zeer betaalbaar. Wij stapten zeer voldaan en met goede fles wijn €49 lichter naar buiten (+ fooi).

Datum van bezoek: september 2019
Bedank JohnNieuwegein
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MonicaS6705, Proprietário van Patio do Duque, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Dank u wel JohnNieuwegein!! <3

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (320)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 320 beoordelingen

31 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben genoten van ons etentje hier. Super vriendelijke & attente bediening. We voelden ons hier op & top gast! Van de buitenkant zou je niet verwachten dat dit een super leuk & lekker restaurant is. Zeker de moeite waard om een xtje lekker te gaan eten. Wij (gezin met kids 16 & 17 jaar) hebben een top avond gehad!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank lilian209
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MonicaS6705, Proprietário van Patio do Duque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2019
Google-vertaling

Dank u wel lilian209!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten met ons gezin, veel afwisseling ook enkele vegetarische gerechten en heel Vriendelijk personeel.
Een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank sdebussere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MonicaS6705, Proprietário van Patio do Duque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2019
Google-vertaling

Dank u wel sdebussere!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden geen reservering, maar ze deden meteen moeite om te kijken of ze ons nog ergens tussen konden krijgen. De menukaart was alleen beschikbaar in t Portugees, maar de ober heeft alles voor ons aan t tafeltje heel enthousiast vertaald. We wilden graag wat lokale dingen proeven en hebben hem een selectie laten maken. Elke gang was ontzettend lekker (zeker de geitenkaas gebakjes) en de huiswijn was heerlijk! Na het eten kregen we nog een gratis digestief. We waren pas echt verbaasd toen we de rekening zagen: €35 voor 2 personen. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 467karlijnv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MonicaS6705, Proprietário van Patio do Duque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2019
Google-vertaling

Dear 467karlijnv, thank you for choosing Pátio do Duque and for sharing your experience! We're really happy that you had a nice experience!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein en knus restaurant. Dit is typisch een restaurant in een zijstraatje waar je goed en betaalbaar kan eten. Met 3 man slechts 107€ kwijt. De lokale Portugese specialiteiten zijn zeker de moeite waard!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank bases1337
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Moni_Rockenrolla, Proprietário van Patio do Duque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2019
Google-vertaling

Dank u wel bases1337!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Patio do Duque bekeken, bekeken ook

 
Porto, Porto District
Porto, Porto District
 

In Patio do Duque geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding