Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke zaak met veel lekkers”
Beoordeling van Pastelaria Boutique Lido

Pastelaria Boutique Lido
Geclassificeerd als nr. 3 van 11 Bakkerijen in Funchal
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
30 september 2020 beoordeeld

Lekkere bakkerij dicht bij ons hotel.
Dagelijks verse broodjes en heel veel lekker gebak.
Zeker de moeite om eens langs te gaan.
Wel klein binnen om er iets te drinken. Voor take-away ideaal en super lekker

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Lize G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (644)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 644 beoordelingen

5 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel veel keuze uit taartjes die er allemaal heerlijk uit zien. We kregen uitgebreide toelichting wat alles was en de taartjes die we hadden uitgekozen smaakten heerlijk. Koffie en thee ook prima, je zit er gezellig. Terrasje was vol toen wij er waren maar ook binnen zit je prima. Prijs voor koffie/thee en een groot stuk taart ongeveer 6,50, vonden wij goed te doen. Prima adres!

Datum van bezoek: maart 2020
1  Bedank Eva s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2019 beoordeeld

Tot twee keer toe heerlijk gebak gegeten en een lekkere koffie gehad. Je zit er leuk en er staat ook buiten een gezellig muziekje aan. Super vriendelijke bediening. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank miloum315
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Volgens reisleiding verschrikkelijk goede bakker. De eerste keer veel te duur voor wat je krijgt. (Croissant met chocolade en pasteis de nata, €3,95) Niet bijzonder. Misschien slechte dag. Tweede keer oud gebak! Heel jammer.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank dusty852018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanmorgen hier lekker genoten van een ontbijtje. Binnen heb je genoeg keuze uit verschillende lekkernijen.
Wij hadden plaatsgenomen aan de tafeltjes aan de overkant van de straat waar ze je bestelling bij je brengen.
Het is zeker de moeite waard om hier eens langs te gaan! :)

Datum van bezoek: september 2018
Bedank RebeccaSK1196
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pastelaria Boutique Lido bekeken, bekeken ook

 

In Pastelaria Boutique Lido geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.