10 personen bekijken dit hotel
travelup.com
ZenHotels.com
Agoda.comUS$ 440
Destinia.comUS$ 451
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Beoordeeld op 27 juni 2022

Prachtig hotel gelegen tegen de berg waardoor een prachtig uitzicht. Fijn, vriendelijk en behulpzaam personeel, schone kamers en uitstekende restaurants. Met daarbij de Tui service een heerlijke vakantie gehad, dank daarvoor. Karin en Bob

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 26 september 2021 via mobiele applicatie

Prima geregeld. Met o.a. zwembad lakens (die liggen gewoon op je kamer in plaats van bij een uitgiftepunt). Je hebt standaard en hard en zacht kussen op je bed. Personeel is vriendelijk en het is superschoon overal. Het is alleen wel erg op Engelsen gericht. Zeker het ontbijt.

Kamertip: Niet geschikt voor minder valide om dit hotel als uitvalsbasis te hebben. Of je moet je steeds per taxi verplaatsen.
Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 25 juni 2018

Doel van de vakantie was vooral het eiland te verkennen. We waren dus weinig in het hotel. Goed hotel. Vooral Engelse toeristen; Renovering dringt zich op. Hadden een kamer aan de achterzijde. Soms geuren uit de keuken. Kamer ruim genoeg echter kleine badkamer( renovatie dringend nodig) Hotel ligt een kleine 40 min wandelen uit het centrum van Funchal. om het half uur bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de wandelaars de helling naar het hotel is redelijk steil. Uitstekende keuken ( vooral afgestemd op Engelse gasten maar zeeer goed en super vriendelijk personeel. Kennis van het Portugees is in het hotel niet nodig. Iedereen spreekt Engels of Frans. Brochure vermeld Wifi op de kamers. Dit is echter niet zo. Kamers op het einde van de gang hebben soms moerilijk toegang tot wifi.
Opmerking; Naast het hotel wordt er en nieuw complex gebouwd. Dit zou moeten klaar zijn tegen einde juni 2018. Lijk het er nu uit ziet komt daar nog wel wat tijd bij. Bouwwerken storen vooral diegenen die aan het zwembad liggen

Kamertip: kamers aan de voorzijde hebben zeezicht
Datum van verblijf: juni 2018
maria do carmo g, Manager van TUI Blue Gardens - Savoy Signature, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2018

Dear Guest,
Warm greetings from the TUI Sensimar Savoy Gardens Hotel and sunny Funchal!

Thank you for sharing your feedback on your recent stay with us on this website. We were pleased to read that you enjoyed most aspects of your stay, in particular our excellent cuisine offerings and the friendly service you received from our team. On the other hand, we apologise for any disappointment you experienced on this occasion.

We hope that we get the opportunity to welcome you back to the Savoy Gardens one day so that we can ensure you have a more memorable stay. Should you need any assistance with a future booking, please do not hesitate to contact us directly prior to your next visit.
Warmest regards and Muito Obrigada.
Aida Nunes
Hotel Manager

Beoordeeld op 30 april 2018

Hotel is hoger op gelegen, bij terugkomst uit centrum heel wat moeten klimmen.
Personeel heel vriendelijk, eten was ook goed.
We hadden een mooie grote kamer met uitzicht op de bergen en Funchal in tegenstelling tot onze vrienden, die eerst een heel kleine kamer hadden die de volgende dag de suite kregen ( mits bijbetaling). ik vindt dit eigenlijk niet kunnen omdat we samen geboekt hadden en dezelfde prijs betaald hadden.

Kamertip: Hoeksuites zijn groot, andere kamers met bergzicht eerder klein. minder toegankelijk voor mindervaliden
Datum van verblijf: april 2018
acorreia, Manager van TUI Blue Gardens - Savoy Signature, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2018

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to share your feedback on your recent stay at the TUI Sensimar Savoy Gardens Hotel. We were pleased to learn that you found our staff members friendly, your room spacious and comfortable and enjoyed the food offerings we serve at the hotel.
The views are indeed an important feature of our hotel, our guests can admire spectacular sights from the hotel’s elevated location, and we are glad to know that you appreciate it, too.

We hope we can be of service to you again and it will be a pleasure to welcome you back to enjoy our warm Madeiran hospitality.
Warm regards and Muito Obrigada.
Aida Nunes
Hotel Manager

Beoordeeld op 16 augustus 2017

Fantastisch hotel, super personeel en overheerlijk eten maar niet het moment om hier nu te zijn. Tui voorspelde ons rust en romantiek en vooral geen hinder van de werken naast het hotel. Jawadde...we zijn bijna doof van de graafmachines! Degene van Tui die ons die uitleg stuurde moet hier overdag es aan het zwembad komen liggen terwijl ze bezig zijn!

Datum van verblijf: augustus 2017