Lang verhaal lang: we verbleven een week in dit hotel, in een standaard zeezichtkamer.
Bij aankomst werden we snel en vrolijk ingecheckt, het hotel focust zich op logies en ontbijt, dit konden we vooral merken doordat we een kaart kregen met aanbevolen restaurants in de buurt van het hotel. Dat is nog eens meedenken!
Onze kamer bevond zich op de zesde verdieping (totaal 10 kamerverdiepingen) en we hadden een mooi uitzicht over de zee en het hoger gelegen Funchal. We hebben iedere ochtend genoten van de zonsopkomst, en bijna elke avond konden we de zonsondergang bekijken op het dakterras. Het dakterras biedt een panoramisch uitzicht over Funchal en is een absolute aanrader!
Het enige aandachtspunt (niet eens een minpunt) van de kamer is dat je geen afgesloten bergruimte hebt, ik heb hier zelf geen moeite mee maar ik kan me voorstellen dat mensen het fijner vinden om hun kleding en koffer ergens op te bergen. Het hotel en de kamers zijn goed schoon en van alle gemakken voorzien.
Het ontbijt is, zeker voor L&O-verblijf, verrassend goed. Er wordt regelmatig gewisseld met de aangeboden warme gerechten waardoor we bjina elke dag wel konden variëren. Het warme buffet werd regelmatig aangevuld en ververst.
Het hotel beschikt over een ruime, afgeschermde parkeerplaats, hiervoor betaal je €5 per dag. Voor gasten zonder huurauto is het fijn om...Lang verhaal kort; dit hotel is een absolute aanrader, wij komen hier zeker nog een keer terug!
Het hotel beschikt over een ruime, afgeschermde parkeerplaats, hiervoor betaal je €5 per dag. Voor gasten zonder huurauto is het fijn om te weten dat er om de hoek een bushalte staat. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het hotel perfect te bereiken, met de auto zit je binnen 10 minuten op de VR1.
Rondom het hotel bruist het van de gezellige restaurantjes, winkels en supermarkten. Ook is een stukje verderop een souvenirshop te vinden.Meer
Minder weergeven