Vio.com
Agoda.comUS$ 163
Etrip
StayForLong
Beoordeeld op 23 november 2019 via mobiele applicatie

De entree en ontvangst zijn verzorgd en vriendelijk. We kregen kamer 141. Deze kamer kijkt uit op Funchal en schuin weg op de haven. De kamer heeft een balkon met 2 stoelen. De kamer heeft een minibar en tv. Ook is er een tafeltje met 2 stoelen in de kamer. Het slaapgedeelte bestaat uit 2 eenpersoonsbedden. Maar De boxspring was aan de hoeken kapot. De kastjes en laatjes smoezelig. De vingerafdrukken van onze voorgangers zaten nog op de frontjes. We zijn 11 nachten geweest maar het bed is niet 1x verschoond. De douche gaf koud water bij bewolking. In de douche was de deur ernstig aangedaan door optrekkend vocht. Het tapijt is smerig met her en der in de kamer nieuw ingesneden stukjes. Het ontbijt is uitgebreid in buffet vorm. Er staat wel een kok voor allerhande bereidingen van ei. Het mooie buitenzwembad heeft een luxe uitstraling. De houten bedjes zijn prima. De kussens zijn ook aan vervanging toe. We hebben door de heerlijke tuin en het mooie weer een hele fijne vakantie gehad. Dit hotel is wat ons betreft geen 4 sterren waard.

Datum van verblijf: november 2019
Beoordeeld op 16 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wij zijn hier in augustus geweest. Als je hier boekt is het verstandig om een kamer met zeezicht te boeken. Je kunt dan optimaal genieten van het uitzicht. De kamers zien er netjes uit. Het hotel ligt wel wat verder af van de leuke steden. Er rijd een gratis shuttle. Deze moet je reserveren. De laatste gaat al om 18:15 je moet dan een taxi terug nemen. Het is raadzaam om tijdens het verblijf een auto te huren.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 3 maart 2019 via mobiele applicatie

Dit hotel heeft een luxe uitstraling. Prachtig gelegen op een berg. Zwembad view en verblijf is héérlijk en relaxed.
Belangrijk is dat je de juiste kamer boekt. Zorg voor zwembad/ zeezicht hoger gelegen. Kamer zelf is niet zo ruim. Wel luxe en schoon. Ontbijt ruimte, het buiten terras is prachtig. Fijn begin van de dag. Alles aanwezig alleen koffie uit automaat niet zo maar ik ben dan ook een liefhebber van goede koffie.
Happy hour voor cocktails is aan te bevelen! Groot nadeel is afstand tot de stad Funchal. Lopen is héél pittig vanwege afstand maar vooral dat je steil omhoog of omlaag gaat 3 km lang.....shuttelbus rijdt alleen overdag. Eetgelegenheden in Funchal vielen tegen. Deze stad is in avond beetje uitgestorven. Overdag toeristen cruises. Dus auto en rondrijden is aanbevolen.
Levadas zijn trekpleisters voor wandelaars. Wij niet zo sportief konden de gemiddelde met gemak aan. Wel je goed laten informeren vooraf. Begeleid is het beste.
Prachtig eiland voor natuur liefhebbers en rustzoekers. Vertier is minder. Ook miste ik de authentieke Portugese sfeer. Vrij luxe netjes allemaal en er wordt enorm veel gebouwd. Tot slot de landing op Madeira viel 100 procent mee

Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 24 oktober 2018 via mobiele applicatie

Een heel fijn hotel met een fantastisch uitzicht over Funchal. De naam zegt wat dat betreft voldoende. Goed ontbijt en diner met voldoende keuze. Hele goede shuttleservice naar het centrum. Vriendelijk personeel, goede service. Ruime kamers. Ik kan geen negatieve dingen bedenken.

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 24 oktober 2018 via mobiele applicatie

We zijn alweer aanbeland op de laatste dag van een zeer aangename vakantie. Nu voor de 3e keer teruggekomen naar Panoramico. Mede door het fantastische personeel hebben wij het heel fijn gehad. Aanrader!!!

Datum van verblijf: oktober 2018