Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Miranda D

Zomer vakantie

Beoordeling van Suite Hotel Eden Mar
4,0 van 5 bollen12 aug 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Heerlijk hotel met hele fijne en schone kamers. Het complex bestaat uit 3 hotels waar je van alle facciliteiten gebruik kunt maken. Wij zaten halfpension het eten is prima, maar naar ons idee wat saai en vaak hetzelfde vlees. Er zijn 2 binnenbaden, 2 buitenbaden en een kinderbad.

Ligging en locatie is top. Makkelijk om hiervan uit een excursie te doen en de wandeling naar Funchal old town is in 25 min goed te doen.
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lícia Ferreira, Serviços ao cliente/atendimento van Suite Hotel Eden Mar, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 14 aug 2023
Dear Miranda D,

We thank you for cooperating and sharing your opinion that is very useful for future guests.

We hope to have the privilege of welcoming you again soon!

Best Regards,

Lícia Ferreira
Guest Relations


Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 259
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 251
  • Algotels
    € 191
  • Hotels.com
    € 293
0.1 km van Suite Hotel Eden Mar
Zwembad
Restaurant
€ 190
  • Priceline
    € 188
  • Vio.com
    € 182
  • Trip.com
    € 194
0.8 km van Suite Hotel Eden Mar
Zwembad
Aan het strand
View From the Reception
€ 205
  • Pestana Hotel Group
    € 193
  • Agoda.com
    € 185
  • Priceline
    € 198
0.5 km van Suite Hotel Eden Mar
Zwembad
Restaurant
€ 212
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 212
  • Melia.com
    € 180
  • Expedia.com
    € 212
0.3 km van Suite Hotel Eden Mar
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 302
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 325
  • Vio.com
    € 276
  • Pestana Hotel Group
    € 299
1.7 km van Suite Hotel Eden Mar
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 189
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 185
  • Priceline
    € 168
  • Expedia.com
    € 189
1.7 km van Suite Hotel Eden Mar
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 689
  • Expedia.com
    € 689
  • Trip.com
    € 430
  • Hotels.com
    € 608
1.2 km van Suite Hotel Eden Mar
Gratis wifi
Zwembad
€ 850
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 850
  • Expedia.com
    € 850
  • StayForLong
    € 853
0.8 km van Suite Hotel Eden Mar
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 685
  • Vio.com
    € 485
  • Priceline
    € 682
0.5 km van Suite Hotel Eden Mar
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 293
  • Agoda.com
    € 241
  • Hotels.com
    € 308
2.0 km van Suite Hotel Eden Mar
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Funchal bekijken
Beoordelingen (2.766)
Beoordelingen filteren
2.767 resultaten
Waardering van reizigers
2.152
537
56
13
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.152
537
56
13
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.767 beoordelingen
Beoordeeld op 20 mei 2023

Zeer mooi hotel met een zeer mooie infrastructuur.
Je kan overal rustig zitten in de prachtige tuin en zwemmen in een van de zeer goed onderhouden zwembaden, er is voor elk wat wils. Er wordt niet gedaan aan handdoek leggen want er is voldoende plaats.
De kamers zijn ruim, met groot terras en worden prima onderhouden.
De buffetten zijn heerlijk!
Een dikke pluim voor het uitstekend personeel!

Datum van verblijf: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Dagtripper
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lícia Ferreira, Serviços ao cliente/atendimento van Suite Hotel Eden Mar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2023
Google-vertaling

Dear Dagtripper,

We pride ourselves of serving our guests to the fullest and always make them feel at home. It was our pleasure to have you staying with us and we hope that we will soon have the opportunity to welcome you back to the Suite Hotel Eden Mar.

With our best regards,

Lícia Ferreira
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2022 via mobiele applicatie

Goede service. Personeel aan de receptie mogen iets vriendelijker zijn op 1 uitzondering na. Bij het inchecken geen kamer met zij of zeezicht terwijl dit wel in de reisgids stond vermeld. Gelukkig hebben ze dit de volgende dag rechtgezet door een nieuwe kamer met zeezicht. Top! Bij het kopen van vouchers voor 3 dagen buffet was het onduidelijk of de Bbq er bij zat. Bij navragen vertelde de ene medewerker wel en de andere niet. Dit was een minpunt. Voor de rest genoten van alles

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Dianne V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lícia Ferreira, Serviços ao cliente/atendimento van Suite Hotel Eden Mar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2022
Google-vertaling

Dear Dianne V,

Thank you for your comments and for choosing The Suite Hotel Eden Mar.

It was a pleasure to have you staying with us and we hope to have the privilege of welcoming you again soon to our beautiful Madeira Island!

Best regards,

Lícia Ferreira
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2022

Wij zijn een week in Porto Bay/Eden Mar verbleven en het prima naar ons zin gehad. Een prima kamer met koffie en thee faciliteiten heerlijke bedden en prima service. Ontbijt was heerlijk, eigenlijk te goed want erg verleidelijk om te veel te eten. Avondentertainment moet je van houden en vonden het zaaltje
eigenlijk wat minder geschikt, maar verder chapeau voor dit hotel.

Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank fritsz2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lícia Ferreira, Serviços ao cliente/atendimento van Suite Hotel Eden Mar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2022
Google-vertaling

Dear fritsz2019,

It is so great to receive your compliments and to see how you have enjoyed your stay at the Suite Hotel Eden Mar. We are delighted that your words are an outcome of the effort, dedication and kindness that all our teams put in serving our guests.

Thank you for your choice and we hope to receive you again soon!

With our best wishes,

Lícia Ferreira
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2022

Dit jaar zijn wij met onze kinderen en aanhang heerlijk op vakantie geweest op madeira.
Wij vonden het verblijf op het hotel met al zijn faciliteiten geweldig.
Wat het hotel te bieden heeft kan je niet in een paar regels verwoorden. De ambiance, de sfeer, de bediening in de restaurants, de service, de verzorging van de kamers geeft je een warm gevoel.
Al onze reisgenoten vonden het een geweldige ervaring, wij komen hier op zeker weer om opnieuw een fantastische vakantie te beleven op Madeira.

Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Kelder2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lícia Ferreira, Serviços ao cliente/atendimento van Suite Hotel Eden Mar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2022
Google-vertaling

Dear Kelder2022,

We would like to thank you for your lovely comments and for rating the Suite Hotel Eden Mar. We are glad to know that you had a wonderful stay with us on our beautiful Madeira Island. We appreciate your kind words and hope to have the privilege of welcoming you again soon.

With our best wishes,

Lícia Ferreira
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2021 via mobiele applicatie

Een geweldig hotel met veel verschillende faciliteiten. De hotelkamer is schoon. Ruim. We hadden een kamer beneden aan de tuin waar we smiddags heerlijk in de schaduw konden zitten. Prima bedden. Vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet en eten in de tuin of eventueel binnen. Super locatie. Genoeg restaurants in de omgeving. Op loopafstand naar centrum Funchal of met de bus goed te doen.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Maaike K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cláudia Bettencourt, Guest Services / Front Office van Suite Hotel Eden Mar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2021
Google-vertaling

Dear Maaike K,

We would like to thank you for taking the time to give us your feedback, as your opinion is very important to us!

We are glad to hear that you have enjoyed our Hotel and its facilities, our Team's service and our location, since through a pleasant walk you quickly reach the heart of Funchal.

We are also pleased to know that we were able to live up to your expectations with regard to your spacious and comfortable room, which we consider essential to provide you with a well-enjoyed and relaxing holiday!

As for the breakfast options, we are happy to know they were according to your taste, as what better way to start the day if not with a delicious meal?

We hope that beautiful memories were created and we also hope to see you soon so that you can create new ones!

Warm Regards,

Cláudia Bettencourt,
Guest Relations Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken