Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Paleis van Monserrate te ontdekken
vanaf US$ 43,93
Meer info
vanaf US$ 34,10
Meer info
vanaf US$ 83,24
Meer info
Beoordelingen (1.846)
Beoordelingen filteren
1.846 resultaten
Waardering van reizigers
1.266
471
88
15
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.266
471
88
15
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.846 beoordelingen
Beoordeeld op 1 mei 2018 via mobiele applicatie

Het kasteel van Monserat bezocht. De lange weg er naar toe was prachtig en eenmaal aangekomen konden we de auto heel dichtbij parkeren.

Een Engelsman; Francis Cook, kocht in 1863 het landgoed en liet het hedendaagse paleis door James Thomas Knowless ontwerpen en bouwen. Deze architect ontwierp het gebouw met een oriëntaalse uitstraling en met middeleeuwse invloeden. De bouwstijl is Eclectisch met invloeden uit de Romantiek en de islamitische bouwstijl met Neogotische elementen. Het gebouw werd het zomerverblijf van de Cook-familie.

Neem echt de tijd om, zowel het kasteel als het park te bezoeken; het is echt de moeite waard.

Datum van activiteit: april 2018
Bedank 607Charlie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 februari 2018

Lekker verdwalen in de enorme tuin waar echt een enorme diversiteit aan planten te vinden is. Een aanrader voor mensen die van bijzonderen plantsoorten houden! Mocht je vanuit Lissabon naar Sintra gaan, de trein en daarna met Ubers is heel fijn. Het kan er nogal druk en toeristisch zijn waardoor je erg lang moet wachten overal. Online je ticket kopen helpt. Ga niet voor de toeristenpas! Dan sta je in de rij.

Datum van activiteit: augustus 2017
2  Bedank Astrid A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 november 2017 via mobiele applicatie

Zeer mooie tuin met zeer diverse planten!
Paleis zelf is ook mooi. Aan de kant van de parking zijn ook nog heel veel wandelpaden. Met een paar hoge rotsformaties waar je makkelijk op kan. Van hierboven heb je een prachtig uitzicht en zie je drie paleizen.

Datum van activiteit: november 2017
Bedank Fearless741781
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2017

Het Paleis en de tuin van Monserrate moet je gezien als je in Sintra bent, het ligt wat verder van de normale route die de meeste mensen doen ,parkeren is hier iets eenvoudiger dan bij de rest van de bezienswaardigheden.
Je moet wel entree betalen maar die is het wel waard, je kan een korte route lopen naar het paleis maar dan mis je wel de geweldig mooie tuin.
Ook is er een restaurantje in de tuin voor de nodige versnaperingen.
Kortom een aanrader

Datum van activiteit: september 2017
Bedank jolanda4260
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2017 via mobiele applicatie

Een prachtig Oosters paleis in een sublieme botanische tuin, met unieke bomen. ("if you love old trees, it is a must" ). Gelukkig nog geen horden toeristen...

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank Karin H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken