Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (800)
Beoordelingen filteren
800 resultaten
Waardering van reizigers
606
149
33
11
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
606
149
33
11
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 800 beoordelingen
4 april 2018 beoordeeld

Een hotel uit de duizend. Super mooi hotel met ongelooflijk attent personeel. Niet twijfelen om te boeken wanneer je houdt van iets meer... Super hulpvaardig personeel aan de receptie, mooie kamers, goede locatie en heerlijk ontbijt. Ook het restaurant is een aanrader.

  • Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Pestana Hotel Group
Bedank lost975805
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joao_RNeves, General Manager van Pousada de Lisboa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 april 2018
Google-vertaling

Dear lost975805,

Thank you very much for choosing Pousada de Lisboa - Monument Hotel, a member of The Small Luxury Hotels for your city break in beautiful Lisbon. It is a pleasure to read that you appreciated our courteous and prompt service, and that we contributed for a memorable experience.

All the Pousada de Lisboa's team is looking forward to welcome you in the future, hopefully soon.

Best regards,

João Neves

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2017 beoordeeld

Prachtige kamer, gezellig terras. Vriendelijk en klantgericht personeel, zoals het moet in dit type hotels. Ligging is perfect centraal om 's avonds de stad te ontdekken.
Portierdienst heeft steeds geweldige tips! Topniveau!

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Dimitri V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joao_RNeves, General Manager van Pousada de Lisboa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Dimitri V,

Thank you very much for choosing Pousada de Lisboa - Monument Hotel, a member of The Small Luxury Hotels for your visit to Lisbon. Also, I would like to thank you for your great review about the hotel and our services. I am delighted to read that you spent a wonderful time with us, and that you had the chance to experience some of Lisbon's attractions and flavours.

We hope to welcome you back to Pousada de Lisboa in a near future,

Best regards,

João Neves
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 mei 2017 beoordeeld

Alles wat een goed hotel moet hebben. Erg goed ingerichte en moderne kamers. Een zeer goed ontbijtbuffet, Een heel goed restaurant. Als er iets "outstanding" was is het wel de vriendelijkheid en klantgerichtheid van het personeel, ongeacht hun functie.
Uitstekend gelegen voor bezoek aan de oude stad.Als ik opnieuw in Lissabon ben, kom ik hier terug.

Kamertip: op de vierde verdieping hadden wij ook een ruim terras met ligbed, tafel en twee tuisnstoelen
  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank BGuy55
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joao_RNeves, General Manager van Pousada de Lisboa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2017
Google-vertaling

Dear BGuy55,

Thank you for your kind review about Pousada de Lisboa!

It give us great pleasure to read that our service, location and luxury setting provided a wonderful experience during your visit to Lisbon. 

Rest assured I will share your feedback with the Pousada Team!

We do hope to welcome you again in the near future!

Yours faithfully,

João Neves
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2017 beoordeeld

Pluspunten: De kamers zijn modern, zeer schoon en lekker ruim. Het gebouw is ontzettend mooi met zijn marmeren vloeren en glas in lood ramen. Het onbijt is ook goed verzorgd, genoeg keuze voor iedereen. De service is ook goed. Het beste aan dit hotel vind ik de excellente locatie, alles is goed te bereiken.
Minpunten: Wij vonden de klimaatbeheersing wat minder. bij binnenkomst voelde de kamer wat warm/klam aan, ook wiebelde het bed erg bij elke beweging.
Niet alles werd na de schoonmaak aangevuld. Ik moest bijvoorbeeld zelf om een nieuwe showercap vragen in de ochtend.

  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Saya1986
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joao_RNeves, General Manager van Pousada de Lisboa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 maart 2017
Google-vertaling

Dear Saya1986,

Thank you very much for choosing Pousada de Lisboa for your visit to Lisbon. Also, I would like to thank you for your great review about the hotel.

I am delighted to read that you spent a wonderful time with us. We appreciate the time you took to share your comments with us, which are always great contributes to develop our guest service.

We hope to welcome you back to Pousada de Lisboa in a near future,

Yours Sincerely,

João Neves
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2016 beoordeeld

Een ware aanrader. Super vriendelijke personeel die altijd voor je klaar stond.
Heerlijke bedden en een ruime, schone badkamer.
En zeker belangrijk zijn de geluiddichte kamers want je zit toch in het hart van de stad.

Kamertip: op de derde verdieping is het zwembad en fitnessruimte
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Soraya83690
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joao_RNeves, General Manager van Pousada de Lisboa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Soraya83690,

Thank you very much for choosing Pousada de Lisboa - Monument Hotel, a member of The Small Luxury Hotels for your city break in beautiful Lisbon.

It is a pleasure to read that you appreciated our courteous and prompt service, and that we contributed for a memorable experience.

All the Pousada de Lisboa's team is looking forward to welcome you in the future, hopefully soon.

Kind regards,

João Neves
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken