Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Goede positie”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Lissabon, Lisbon District, Centro

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Simone230 ...
Bergeijk, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
“Eenvoudig appartement”
Beoordeeld op 2 juli 2017 voor een verblijf in juni 2017

Eenvoudig maar schoon appartement, snelle check-in, supermarkt dichtbij. Klein minpuntje; patio kan wel wat onderhoud gebruiken.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Boni F
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
Beoordeeld op 7 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Google Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.ca. De oorspronkelijke versie bekijken
Tudor S
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Google Machinevertalingen weergeven

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Pamela J
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 november 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nein.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.de. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
15 nov 2017
Dear guest; the apartment is located in Graça, and the houses and buildings in this area of Lisbon were built on an hill, and is very common to climb stairs to access them.
If you knew Lisbon like you said in the check-in, contradicting the message you've sent us in March, you would know this.
Regarding the noise, unfortunately we don't have power to stop the construction work being done near the apartment, but we've talked with the manager and asked kindly to be more aware of the people living and staying nearby, that need to rest during the day.
In Lisbon is very common to see old buildings being recovered to give better conditions to habitants, and also to tourists nowadays.
There isn't any dampness nor rain in Portugal for more than 6 months. Because of this, there were terrible fires, and you've probably have seen it in the news...
The private patio has tall plants, a table and two chairs, and is located in the entrance to the apartment. It's private because it's only accessible when you open the front door to the patio. The private patio, is always clean, and never had any debris.
In the day of the check-out, we went to the apartment to thank you for your stay, and we were greeted by your friend, that is a very nice person by the way, and we offered to call a cab on the agreed hour, 11am.
The number of the cab company was showed to you, and is always present inside the apartment, so guests can call, and schedule a cab.
If there was a problem with the cab, we aren't aware, because you never told us, so once again you are being unfair, and blaming us for something we have no control.
We sincerely hope our guests had a very nice stay, and enjoyed their week in Lisbon.

Thank you!

Best regards,
Ricardo&Patricia
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marcin201 ...
Gdańsk, Polen
2 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Google Machinevertalingen weergeven

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
MichJon
Porto, Portugal
Niveau 3 bijdrager
16 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.ca. De oorspronkelijke versie bekijken
Joan R
Shanklin, England, United Kingdom
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen