Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (480)
Beoordelingen filteren
481 resultaten
Waardering van reizigers
333
124
18
2
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
333
124
18
2
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 481 beoordelingen
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel net achter avenue de Liberdade. Rustig gelegen, heel centaal!! Gehele staf erg aardig en behulpzaam. Kamer, wij hadden junior suite erg ruim en comfortabel met een apart loungegedeelte. Goed onderhouden en heerlijke bedden. Op twee plekken tv, zowel in de slaapkamer als in de loungeplek. Een aanrader dit hotel!!!!

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank Marion W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, Diretor-Geral van PortoBay Marques, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

What a pleasure to read your positive review about your stay with us, thank you very much!
We are delighted to hear you thoroughly enjoyed your stay with us and that you found our staff extremly friendly. Thank you for your nice words about our rooms and beds and thank you for recommending us!
We are looking forward to welcome you again in our hotel in the near future.

Kindest regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was voor mij het beste hotel waar ik ooit kwam.
Je wordt er zeer vriendelijk en professioneel ontvangen. Ik kwam aan voor 12 uur smiddags, mijn kamer was pas klaar om 14.00 uur.
Mes stelde voor om een wandeling te maken om of ergens iets te gaan eten. Er werd mij een kaart van de srad aangeboden met uitleg erbij van alle bezienswaardigheden. Dit vond ik heel fijn.
Later bij het inchecken zelf was mijn bagage reeds op mijn kamer. Ik werd begeleid naar de kamer en kreeg uitleg over hoe alles werkte. En war voor een kamer, 2 tv's een kleine keuken met minibar, ruim bed en zeer mooie badkamer.
Het ontbijt is er ruim voldoende en in buffetvorm.
Gewoon hey perfecte hotel rustig gelegen en op een klein half uur stappen van de rivier.

Verbleef: maart 2018, reisde alleen
Bedank franky b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, General Manager van PortoBay Marques, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
We would like to thank you for the time you spent giving us your opinion of your experience at our hotel. We are very pleased to hear that you had a pleasant stay with us. We hope to see you again soon.
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2017 beoordeeld

Mooi hotel, verzorgd, trendy, schitterend personeel.. Kamer, proper, verzorgd, zalig bed.
Ontbijt en resto heel goed .. team/personeel de max. Vriendelijk, je voelt je hier welkom. Nooit iets teveel. Een echte aanrader, ook qua ligging.

  • Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank martinem329
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, General Manager van PortoBay Marques, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for choosing PortoBay Marquês hotel for your stay in Lisbon. We were very pleased to read your message about our hotel and team. Your comments are very valuable for us and for our future guests.
We look forward to having you back again!
Yours faithfully,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2017 beoordeeld

Het hotel ligt centraal en centrum is dus dichtbij, en in een rustige straat. Hotel zelf is pas vernieuwd en het resultaat mag ze er zijn. Gelijk bij het binnenkomen straalt het hotel een bepaalde rust uit. Overal zéér vriendelijke en behulpzaam personeel. Valt gewoon op. Kamers zijn zeer gezellig ingericht, met prima en ruime bedden. Het hele hotel is zeer verzorgt en schoon (proper). Op het dak ik een zeer klein zwembad, maar voor in de stad leuk bedacht. Aan de andere kant van het dak, een mooi terras met zelfbediening bar. Het restaurant heeft een Italiaans ogende menukaart, maar allemaal zeer lekker en prima kwaliteit. Ook weer zeer vriendelijk personeel.

Kamertip: 1ste verdieping is heel rustig
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Tom D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, General Manager van PortoBay Marques, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
We would like to thank you for the time you spent giving us your opinion of your experience at our hotel. We are very pleased to hear that you had a pleasant stay with us. We hope to see you again soon.
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2017 beoordeeld

Bij aankomst kregen wij een upgrade naar een Superior kamer, dat was het eerste wat al super was. De kamer was erg netjjes, schoon en lekker ruim. Groot bed en een mooie badkamer. Dagelijks werd de kamer verschoond. Het hele hotel straalt frisheid uit. Het zwembad op dak is niet groot, maar voor ons meer dan voldoende. Er is ook nog een dakterras waar je zelf je eigen cocktails kan maken. Er werd bijna geen gebruik van gemaakt, maar zeker een aanrader om hier een uurtje te chillen.

We hebben 1 keer in het hotel gegeten (diner) en het was heerlijk.

Kamertip: Clean, spacious, bathtub
  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Andres P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, General Manager van PortoBay Marques, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
We were very grateful for your feedback and for choosing the PortoBay group. Your words confirm the dedication of the entire team and our desire to continue to satisfy our guests’ needs. We look forward to your next visit!
Thank you,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken