Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.297)
Beoordelingen filteren
1.297 resultaten
Waardering van reizigers
919
282
65
23
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
919
282
65
23
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.297 beoordelingen
Beoordeeld op 26 juli 2018

luxe in overvloed
leuke ontvangst met welkomstdrank , fruit op de kamer , koffie - thee en minibar met prestige kaart inbegrepen.
prima service , op je wenken bediend worden
top hotel
zeer mooie kamer met enorm terras , twee maal daags de kamer opgefrist en proper bed - bad linnen
lekkere keuken
top locatie

Kamertip: vraag voor een rustige ligging , hebben wij ook gedaan en gekregen , vierde verdiep einde van de gang
Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AnnekeVanEyck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, Diretor-Geral van PortoBay Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for taking your time to give PortoBay Liberdade a review on TripAdvisor.
I am thrilled to read that we met your expectations and that you have enjoyed the prestige benefits received, the service, the terrace in the room and our location.
I sincerely hope to have the opportunity to welcome you once again.
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2018 via mobiele applicatie

Uitstekend stadhotel met ruime nette kamers met een klein balkon.
Ontbijt, binnen en buiten, goed verzorgd en het personeel is uitermate vriendelijk.

Je loopt de deur uit en bent meteen op de Av Liberdade, mooie winkels, brede laan, prettige sfeer.
Van hieruit kun je Lissabon te voet ontdekken( als de conditie een beetje in orde is)

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank erikmeijer11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, Diretor-Geral van PortoBay Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to give us your impressions after your stay with us.
I am very happy to read that you appreciated our location, we are indeed very well located to reach the main sights in Lisbon.
What a pleasure to read that you appreciated our service and that you chose our hotel among all the options in Lisbon.
Hoping to have the opportunity to welcome you again soon, we remain at your entire disposal.

Kindest Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2018

Liberdade is een rustig gelegen hotel, op loopafstand van chique winkelstraten, 5 minuten lopen naar het busstation en ongeveer 15 minuten naar het hart van de stad aan de Taag. De drukte van de stad kun je hier als het ware even ontlopen. Uitgebreid ontbijtbuffet, maar wat rommelig. Personeel aan de receptie zeer klantgericht.

Kamertip: Kamers aan de achterzijde zijn rustig
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank lachebekje2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, Diretor-Geral van PortoBay Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
We would like to thank you for sharing your opinion about our hotel in Tripadvisor.
We are delighted to read that you appreciated our location and our staff. We will take good note of all your comments.
We are looking forward to having you again as our guest.
Kindest regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 februari 2018

Heerlijk luxueus hotel en iedere * van de ***** waard. Heerlijke kamer met ongelofelijk lekkere douche. Die is goed voor een extra *! Goed bed. Terras ter grote van een tennisveld. Restaurant Bistro4 is uitstekend, met een chef die weet wat hij doet. Ontbijt is heerlijk en overvloedig.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Maartendepaarten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, Diretor-Geral van PortoBay Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 februari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
We would like to thank you for very much for taking the time to describe your stay in PortoBay Liberdade. The opinion of our guests is extremely important to us and we are very pleased that we could meet your expectations.
We are very happy to read that you appreciated your room with nice beds and a big terrace. We are glad to know that you enjoyed our Bistro4 Restaurant.
Our team takes great pride in your feedback and all your comments.
We are looking forward to having you again as our guest.
Kindest regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 januari 2018

Mooie en propere kamers, comfortabel bed, zeep en shampoo van rituals :), goede douche, zeer vriendelijk personeel, lekker ontbijt, goede locatie. Echt niets op aan te merken! We hebben eenmaal roomservice besteld en dat was iets minder.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Elisa_9289
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, Diretor-Geral van PortoBay Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to thank you for sharing your opinion about our hotel in Tripadvisor.
We are very happy to read that you appreciated your room and beds, our location and all our entire staff.
We are sorry that the Room Service did not meet your expectations, we apologise for any inconvenience that this may have caused you.
We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future.

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken