Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.203)
Beoordelingen filteren
1.203 resultaten
Waardering van reizigers
857
268
53
18
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
857
268
53
18
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 1.203 beoordelingen
Beoordeeld op 9 november 2017

Een fantastisch hotel met vriendelijk personeel, zeer propere kamer, "rituals" producten in de badkamer, heel lekker en uitgebreid ontbijt dat buiten kan genoten worden, avondmaal met keuze menu en super lekker, gezellige lobbybar met terrasje buiten, lekkere huiswijn

Kamertip: super, rituals product in bathroom, clean, quiet
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank ceustratuin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, Diretor-Geral van PortoBay Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 december 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

What a pleasure to read your positive review about your stay with us, thank you very much!

We are delighted to hear you thoroughly enjoyed your stay and you appreciated the hotel, our location, the breakfast and our entire team.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future.

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2017

Uitstekend hotel met vriendelijke service en schitterende kamers.
Uitgebreid ontbijt, nabij het centrum van de stad, metro in de nabije buurt( 100 m te voet van Av. liberdade).Geen overlast van het drukke verkeer.
Dit hotel is een ideale uitvalbasis voor een citytrip.
Het ontbijt is rijkelijk met vele keuzemogelijkheden.
Wij willen de volledige staf en personeel bedanken voor hun vriendelijkheid.
Vooral voor Pedro die enorm behulpzaam was, hij belde voortdurend naar de luchthaven aangezien onze bagage met vertraging vanuit Brussel was aangekomen
( staking in BXl - bagagepersoneel - nog maar eens) .

A special thanks to Pedro for his help.
S & A

Kamertip: kamer 134 achterzijde en vooral rustig
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank xax y
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, Diretor-Geral van PortoBay Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 januari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to thank you for very much for taking the time to describe your stay in PortoBay Liberdade. The opinion of our guests is extremely important to us and we are very pleased that we could meet your expectations.
We are very happy to read that you had a great stay in PortoBay Liberdade and we thank you for the kind words for our staff. They all do indeed their very best to make our guests stay memorable.
Looking forward to welcome you once again,

Kindest Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2017

Wie Lissabon wil bezoeken moet zeker dit hotel overwegen. Heel mooi hotel. Heel goeie ontvangst aan de receptie, leuke moderne kamers en super ontbijt. Daarnaast beschikt dit hotel over een leuk dakterras, een leuke bar en een binnenzwembad. Het hotel ligt op wandelafstand van het oude Lissabon.

  • Verbleef: april 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Johan572
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, Diretor-Geral van PortoBay Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 januari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your kind words about your experience at PortoBay Liberdade.
We are very happy to read that you appreciated our location, our service at the reception as well as our " nice and modern rooms".
What a pleasure to read that you enjoyed our Rooftop and Spa zone!
We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future.

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 april 2017 via mobiele applicatie

Dit is een mooi, verzorgd hotel met een uitstekende service. Alles wat we vroegen werd onmiddellijk gedaan met een glimlach. De kamer en badkamer waren ruim en proper. Tijdens ons verblijf was het heerlijk vertoeven op het dakterras. Het ontbijtbuffet was voldoende ruim en lekker. Tegenover het hotel zijn werken aan de gang maar dit was voor ons niet storend aangezien we langs de achterzijde sliepen. Enkel als we overdag op het terras iets dronken hadden we er last van maar dit kan je het hotel onmogelijk verwijten.

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank Belgium009
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia_Rio, Diretor-Geral van PortoBay Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 januari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your opinion on TripAdvisor. Our guests feedback is always cherished.
We appreciate you highlighting our staff and your reference "everything you asked was immediately done with a smile". We all do our best to make our guests stay memorable and excellent!
Regarding the construction, we can inform that fortunately it is now complete.
We sincerely hope to have the opportunity to welcome you once again at Portobay Liberdade.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2016

Top hotel, goede bediening, zeer gevarieerd ontbijt, mooie kamers en super wellness.
Niet ver van het centrum, s'avonds is er speciaal een dame aanwezig om uw bezoek in de stad nog aangenamer te maken. zij boekt uw restaurant of trips en ze kent de buurt zelf zeer goed. Dit hotel is een aanrader

  • Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank cmanleader
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken