Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“magical place”
Beoordeling van Myriad by SANA Hotels

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Myriad by SANA Hotels
Beoordeeld als nr. 7 van 251 hotels in Lissabon
Certificaat van uitmuntendheid
Niveau 4 bijdrager
25 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“magical place”
Beoordeeld op 23 september 2015

We waren hier uitgenodigd voor een conferentie en genoten van een "room upgrade" met zicht op de op een na langste brug van Europa. Het hotel staat als een schip met de voeten in de rivier de Taag, waar hij het breedste is. Het hotel bevindt zich aan een van de uiteinden van de expo 89 area, waar men oude haven dokken omgeturnd heeft tot een park met restaurants en cafés met zicht op de rivier. Met de kabelbaan kan je snel naar het andere einde gaan waar zich het grote aquarium bevindt.
Kamers, ontbijt en service in het hotel zijn super, een beetje tot het genante toe.

  • Verbleef September, 2015, bezocht alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Nuttig?
Bedank Dirk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MYRIADbySANAHotels, Gerente geral van Myriad by SANA Hotels, reageerde op deze beoordeling, 30 september 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear Mr. Dirk D,

Thank you for taking the time to share your review on TripAdvisor. ~

We are very pleased to know that you had a great experience with us.

We truly hope to welcome you again in the near future.

Kind Regards,

Nuno Braga Lopes
General Manager - MYRIAD by SANA Hotels
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

916 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    753
    133
    22
    3
    5
Bekijk beoordelingen van
116
385
26
246
Overzicht waarderingen
  • Slaapkwaliteit
  • Locatie
  • Kamers
  • Service
  • Prijs/kwaliteit
  • Hygiëne
Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips (2)
Datum | Waardering
  • Eerst Chinees (vereenvoudigd)
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Grieks
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Japans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Noors
  • Eerst Pools
  • Eerst Portugees
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Eerst Turks
  • Eerst Zweeds
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Niveau 4 bijdrager
26 beoordelingen
14 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 augustus 2015 via mobiele applicatie

Een super hotel, goede luxe kamers met een geweldig uitzicht. Op het terras boven het water is het heerlijk vertoeven (let we op de wind), het ontbijt kan beter. Goede service en vriendelijk behulpzaam personeel. Redelijk duur maar toch een aanrader bij mijn voegende bezoek aan Lissabon overnacht ik zeker weer in dit hotel.

Verbleef Juli, 2015, bezocht voor zaken
Nuttig?
1 Bedank Edwin Van D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MYRIADbySANAHotels, Gerente geral van Myriad by SANA Hotels, reageerde op deze beoordeling, 30 september 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear Mr. Edwin Van,

Thank you very much for choosing to stay at the Myriad by SANA Hotels and for taking the time to post your kind words on TripAdvisor. We are pleased to learn how much you enjoyed your stay with us and truly appreciate your kind comments.

As our team pledges to be always attentive to details, your recognition means a lot to all.

It would be a great honor to welcome you back to the Myriad in a future stay.

Kind regards,

Nuno Braga Lopes
General Manager – Myriad by SANA Hotels
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brecht
Niveau 6 bijdrager
143 beoordelingen
55 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 40 nuttige stemmen
Beoordeeld op 12 juli 2015

Tijdens een rally van Portugal naar Spanje hebben we hier één nacht verbleven.
Dit is een zeer bijzondere ervaring, met heeft veel ideën van Burj Al Arab (Dubai) gebruikt.
De kamer is ruim en voorzien van een overdvloed aan comfort. Ligbad met whrilpool, riant bed met zeer goede dons, een hangstoel om te relaxen, minibar,....kortom super compleet.
Uitgebreid ontbijtbuffet, in een eerder grote zaal.
groot terras aan het water met gezellige bar.
Het hotel ligt wel erg ver van het oude stadscentrum, waardoor een taxirit vereist is.
Voor het overige een heel goed hotel.

Verbleef Mei, 2015
Nuttig?
1 Bedank Krisvdk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MYRIADbySANAHotels, Gerente geral van Myriad by SANA Hotels, reageerde op deze beoordeling, 4 augustus 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear Krisvdk,

Thank you for taking the time to post your fabulous review about your stay at the Myriad by SANA Hotels.

We are delighted to acknowledge that you had a fabulous stay with us and how highly you rated your experience here.

As you mentioned we pledge to be always attentive to details and so, your recognition means a lot to us.

Your enthusiasm for our Hotel is very much appreciated and so we hope to have the honor of welcoming you back at the Myriad.


Kind regards,

Nuno Braga Lopes
General Manager – Myriad by SANA Hotels
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Groningen, Nederland
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 19 juni 2015

Goede ontvangst, Luxe kamers en ambiance. Uitstekende bedden en complete kamers met een prachtig uitzicht. Voldoende plekken om rustig met mensen te kunnen praten. Op loopafstand van het congrescentrum en met kabelbaan of taxi kom je voordelig en relatief snel in het centrum van Lissabon

  • Verbleef Juni, 2015, bezocht voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Nuttig?
Bedank Rbmr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MYRIADbySANAHotels, Gerente geral van Myriad by SANA Hotels, reageerde op deze beoordeling, 23 juli 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear Mr. Rbmr,

Thank you so much for taking the time to write a review about our hotel. We are truly happy to hear that you have enjoyed the hotel facilities and the overall experience with us.

We hope to see you again on your next trip to Lisbon.

Kind Regards,

Nuno Braga Lopes
General Manager - Myriad by SANA Hotels
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau 6 bijdrager
191 beoordelingen
29 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 41 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 mei 2015 via mobiele applicatie

Prachtig hotel. De ligging met zicht op het water en de hal van het hotel zijn werkelijk indrukwekkend. Alsook de mogelijkheid om rondom het hotel iets te drinken of achteraan aan de bar iets te eten is fantastisch. Het eten is dan ook van hoog niveau. Enig minpunt vond ik het ontbijt wat mijn inziens niet uitgebreid was. Maar zeker een aanrader!

Verbleef Mei, 2015, bezocht met vrienden
Nuttig?
Bedank Maxim D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tilburg, Nederland
Niveau 3 bijdrager
15 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 augustus 2014

Bij aankomst in een geweldig mooi gebouw, werden we zeer attent en gastvriendelijk benaderd.
De kamer was zeer indrukwekkend, het hotel is dan ook pas twee jaar oud, en 5* waardig !
Goed ontbijt, geen snelle service, maar wel heel uitgebreid en lekker.
Kortom, een heel fijn verblijf !!

Kamertip: Hoe hoger, hoe mooier het uitzicht !!
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef Augustus, 2014, bezocht met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Nuttig?
Bedank Yvonne579
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hasselt, België
Niveau 4 bijdrager
32 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 juni 2014

Ongelofelijk mooie vakantie gehad en wat een prachthotel, zo uitgekiend en helemaal ten behoeve van de wensen van de klant.
Niet alleen het verblijf en de service, maar ook het restaurant was van grote klasse, het wellness arrangement was niet goedkoop maar desondanks elke Euro waard.
Het unieke design geeft je het gevoel dat je verblijft in kunstwerk en eigenlijk is dat ook zo.
Als we nog eens naar Lissabon gaan, twijfelen we zeker niet, dan gaan we terug naar dit hotel.
Het ligt even buiten de stad maar de Hop-on, Hop-off bussen pikken je op aan de deur van het hotel.
Bovendien is er dichtbij op wandelafstand het hotel van alles te zien en te beleven.

Kamertip: Hoe hoger, hoe mooier het uitzicht, links kijk je uit op de prachtige Vasco Dan Gama-brug, rechts op ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef Juni, 2014, bezocht met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Nuttig?
Bedank Danny V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Lissabon bekeken
op 8.1 km afstand
EPIC SANA Lisboa Hotel
EPIC SANA Lisboa Hotel
nr. 16 van 251 in Lissabon
2.027 beoordelingen
op 7.7 km afstand
Valverde Hotel
Valverde Hotel
nr. 1 van 251 in Lissabon
585 beoordelingen
op 7.8 km afstand
Heritage Avenida Liberdade Hotel
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 9.8 km afstand
Olissippo Lapa Palace
Olissippo Lapa Palace
nr. 9 van 251 in Lissabon
1.042 beoordelingen
op 7.6 km afstand
Britania Hotel
Britania Hotel
nr. 4 van 251 in Lissabon
2.325 beoordelingen
op 6.8 km afstand
Sheraton Lisboa Hotel & Spa
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Myriad by SANA Hotels geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Myriad by SANA Hotels

Gelegenheid: Myriad by SANA Hotels
Adres: Lote 2.21. Cais das Naus, Lissabon 1990-173, Portugal
Telefoonnummer:
Locatie: Portugal > Centro > Lisbon District > Lissabon
Voorzieningen:
Bar/lounge Selectie dranken Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 7 van 251 hotels in Lissabon
Prijsklasse (per nacht): € 174 - € 296
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Myriad by SANA Hotels 5*
Aantal kamers: 186
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Agoda, TripOnline SA, Hotels.com, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Myriad by SANA Hotels met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding