Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.954)
Beoordelingen filteren
1.954 resultaten
Waardering van reizigers
1.123
701
92
23
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.123
701
92
23
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.954 beoordelingen
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend hotel met prima service
Kamers echt prima en personeel zeer attent en behulpzaam
Ontbijt was prima geregeld en zeer uitgebreid
Zeker een hotel waar je als je in Lissabon bent goed kan vertoeven

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank rein_vanpelt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2017 beoordeeld

prima kamer vraag uitzicht naar rivierkant (hogere etage) fitness en prima massage aanwezig diner uitstekend ondanks in een prima ruimte zonder ramen ontbijt ruime keuze barvoorziening prima en het algemeen adequaat personeel
vanuit dit hotel prima te lopen naar de diverse wijken en het strand en anders taxi terug voor 5 euro

Kamertip: hogere etage en rivierkant
  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Martin M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2017 beoordeeld

Voor een 4 sterren hotel een uitstekende prestatie. Alles tip top in orde, veel en uiterst vriendelijk personeel, keurig onderhouden, kamer prima, service goed, ontbijt zeer royaal en doorlopend aangevuld. Ligging goed t.o.v. centrum. Bus en metro inderdaad vlak bij. De recenties kloppen.

  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Hansd1876
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2016 beoordeeld

Het hotel is makkelijk te bereiken met de metro vanaf het vliegveld. Het ligt ook op 2 metrostops van het stadscentrum ( dit kun je natuurlijk ook te voet doen) Op het nabij gelegen plein ( Marques de Pombal) vind je ook de hop on - hop off bussen.
De kamers zijn zeer goed en het ontbijt uitstekend en zeer uitgebreid. Vriendelijk personeel.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Johny D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed gelegen hotel, heel netjes en lekker ontbijt. Ook de sauna, het Turks stoombad en de sauna zijn net en zeker niet druk. Is natuurlijk wel een groot hotel dat ook zakenmensen aantrekt en ligt aan een drukke weg. Wat heel leuk was, is dat we al om 11 uur op de kamer mochten. Zeker een aanrader. Voor de lopers is het zeker ook een aanrader, via het dichtbijgelegen park en langs de universiteit geraak je via wandelwegen tot aan de aquaduct, boven op de heuvel!

Verbleef: november 2016, reisde met familie
Bedank Luc P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken