Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 184
US$ 162
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 193 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 300
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 153
US$ 131
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 104
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 116 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

SANA Reno Hotel(Lissabon)
US$ 152
US$ 133
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 243
US$ 206
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Ibis Lisboa Jose Malhoa(Lissabon)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 88
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Ibis Lisboa Saldanha(Lissabon)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 100
US$ 97
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
PortoBay Marques(Lissabon)
US$ 195
US$ 176
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (1.397)
Beoordelingen filteren
1.397 resultaten
Waardering van reizigers
443
630
236
58
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
443
630
236
58
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.397 beoordelingen
24 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een zeer net hotel op een mooie locatie. De kamers zijn ruim en netjes. Geen koffie of thee. Wel een minibar tegen betaling.
De bar en het restaurant zijn goed tot zeer goed.
Je auto kun je aan de achterkant in het hotel plaatsen tegen 15€ per dag.
Verder is er geen vermaak fitnes, zwembad of ander vermaak aanwezig. Dat is wel jammer.

Verbleef: november 2016, reisde voor zaken
Bedank Ferry S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tryp Oriente L, Front Office van TRYP Lisboa Oriente Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Ferry, Thank you for the precious time you spent writing your opinion about our services. We are pleased to see you enjoyed your stay! We look forward for your next visit to Tryp Lisboa Oriente. Best regards, Andreia Silva - Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2016 beoordeeld

tijdens een zakenreis hier geslapen. Locatie is midden in een bijzonder fraai gebied. Alles schoon en prachtig dicht bij het water. Kamers ruim en mooi. Ontbijt prima. Parkeren voor 15 euro. Voor diner zou ik niet in hotel blijven.

  • Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rick_NL70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tryp Oriente L, Front Office van TRYP Lisboa Oriente Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Rick,
We are very grateful for your preference as for your comments which will be taken under the best consideration.

Hoping to continue to be of your preference, we leave you our best regards,

Best Regards,

Andreia Silva - Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We gingen er logeren tijdens het marathon weekend.
De kamer was ok, we sliepen 12 hoog dus rust gegarandeerd.
Het ontbijt had alles wat het moest hebben.
De receptie was zeker vriendelijk maar goedlachs kan je die Portugezen toch niet noemen.
Er was ook een parking aan hotel a 15€/dag, praktisch.

Vooral de ligging was top gezien de marathon: aan expo dorp.

Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
Bedank Mmaes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tryp Oriente L, Front Office van TRYP Lisboa Oriente Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

We thank you hardly for giving us your important feedback on TripAdvisor!

It does makes us happy to know we're in the right path in terms of service.

Please, do come back!

With appreciated consideration,

Andreia Silva - Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2016 beoordeeld

We verbleven in dit hotel voor de Marathon van Lissabon 2016. Ligging is perfect aan de aankomst en dicht bij expo. Voor een bezoek van de stad zou ik dit hotel niet aanraden. We hadden een kamer aan de achterkant van het hotel op 12de verdieping met zicht op de treinen. Als je de ramen gesloten houdt, hoor je hier absoluut niets van. Kamers zijn een beetje gedateerd.
Ontbijt was OK, alleen is de koffie een ramp. Een gezin-expresso machine hoort niet in een hotel
Hotel heeft een eigen parking.

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank JMZM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tryp Oriente L, Gerente de relações públicas van TRYP Lisboa Oriente Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

We thank you very much on your evaluation of our service and assure you that it will be taken into consideration to improve our services.
We do hope you return as soon as possible!

Best Regards,

Diana R. Gamanho
Guest Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2016 beoordeeld

Klassiek zakenhotel, met ruime keuze voor het ontbijt en mooie lichte kamers (zachte matras).
Grootste troef is de ligging, tenminste als je naar het Expoterrein (Parque das Naçoes) wil, graag aan shopping doet (het Vasco da Gama-shoppingcentrum ligt op slechts enkele minuutjes te voet), of de dag erna de trein moet nemen (vanuit de hotelkamers aan de 'stadszijde' zie je de treinen aan- en afrijden in het station Oriente) of naar de luchthaven moet. Met de taxi is dat slechts 5 minuten, maar er is ook een metrostation vlakbij met een rechtstreekse verbinding naar de luchthaven).
Als je het centrum van Lissabon wil verkennen zou ik toch een ander hotel kiezen, omdat je anders elke dag zeker een half uur onderweg bent met het openbaar vervoer.

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank OnyaNor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tryp Oriente L, Gerente de recepção van TRYP Lisboa Oriente Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juli 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write a review.

We are delighted that you enjoyed your visit.

We look forward to seeing you again in the near future.

Kind regards,

Marco David Henriques
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken