Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top - heerlijk, eerlijk en gastvrij”
Beoordeling van Frade dos Mares

Frade dos Mares
Reserveren met
Frade dos Mares is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 33 van 5.122 Restaurants in Lissabon
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 23 - US$ 40
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
11 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Superleuk restaurant, gezellig en redelijk klein. Reserveren is aan te raden. Ons lukte dat niet, zelfs niet voor later in de week. Op de gok langsgegaan en een halfuur later konden we terecht.

Heerlijke, eerijke Portugese gerechten. De dames en heren weten waar ze het over hebben, ook bij de wijnadviezen. De wijnkaart is ruim en op (Portugese) regio ingedeeld en prettig geprijsd.

João en Bruna bedienden ons en allebei zeer gastvrij en behulpzaam. Dank voor een topavond!

Bedank eriksiemens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joaquim C, Gerente de relações públicas van Frade dos Mares, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all thank you for your preference in our restaurant, and for and amazing review.

We are glad you have enjoyed everything in our restaurant, from the service to our courses.
Looking forward for your next visit.

Best regards,

Ivan Conde

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.628)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 2.631 beoordelingen

14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch lekkere zeebaars en octopus! En een super wijntje aangeraden door de kelner. Een rode uit Douro. Wij komen terug!!!

Bedank philipdm0925
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joaquim C, Gerente de relações públicas van Frade dos Mares, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all thank you for your preference in our restaurant, and for an amazing review.

We are glad you have enjoyed everything from the courses to the service, and for making our octopus and sea bass a highlight.

Looking forward to see you again.

Best regards,

Ivan Conde

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks een beperkte kaart konden we toch een aantal heerlijke gerechten vinden. Zo bestelden we een zeebaars filet met geitenkaas in filodeeg, en gegrilde zalm met vruchten met een sinaasappelsaus. In eerste instantie geen voor de hand liggende gerechten, maar zeker bijzonder en erg lekker. De prijzen zijn goed, en ook de wijn matched met wat je verwacht.

Bedank rbrans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joaquim C, Gerente de relações públicas van Frade dos Mares, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 maart 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all thank you for your preference in our restaurant.
We would like to thank you for highlighting some of our courses, and for enjoying everything in our company.

Looking forward to see you again.
Best regards,

Ivan Conde

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier ontzettend lekker gegeten en een heerlijke wijn gehad. Het kundige personeel helpt je graag bij het kiezen van een passende wijn en de opties die ze hebben zijn echt van top kwaliteit. We hebben hier met z'n tweeën gegeten en ieder een eigen hoofdgerecht besteld. Om van beide hoofdgerechten te kunnen proeven, heeft de chef de gerechten voor ons in tweeën gedeeld waardoor we beide twee kleinere hoofdgerechten kregen. Een aanrader. We hadden de gegrilde zalm volgens Portugese bereidingswijze op een bedje van fruit en met sinaasappel saus. Een hele bijzondere, verassende maar vooral heerlijke combi! Ook de garnalen risotto was ontzettend lekker. Frade dos mares is een absolute aanrader en bij een volgende bezoek kom ik zeker terug.

1  Bedank Madrid_Lyn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joaquim C, Gerente de relações públicas van Frade dos Mares, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 maart 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all thank you for your preference in our restaurant, and for a such amazing review.
we are glad you have enjoyed everything since the courses to the service.
Hope to see you in a nearly future.

Best regards,

Ivan Conde

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk restaurant met intieme sfeer. Beperkte kaart maar wel de juiste gerechten erop. Alles tot in de puntjes verzorgd en bijzonder smaakvol. Een aanrader.

Bedank JaccoB033
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joaquim C, Gerente de relações públicas van Frade dos Mares, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 maart 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all thank you for your preference in our restaurant, such as your review.
We would like to thank you for complementing our courses.

Best regards,

Ivan Conde

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Frade dos Mares bekeken, bekeken ook

 
Lissabon, Lisbon District
Lissabon, Lisbon District
 

In Frade dos Mares geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding