Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.335)
Beoordelingen filteren
2.335 resultaten
Waardering van reizigers
1.133
858
245
64
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.133
858
245
64
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.335 beoordelingen
29 november 2017 beoordeeld

Heerlijk hotel ook hier weer op de 20e verdieping gezeten. Ontbijt lekker uitgebreid leuke skybar. Zeer vriendelijk personeel de Spa en zwembad ook perfect lekker rustig. Op zeer korte afstand van het vliegveld. Aanrader.

  • Verbleef: november 2017, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Keesvl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben het hotel bezocht voor het geweldige uitzicht vanaf de bovenste verdieping. Mooie lokatie. Wil je hier dineren dan reserveren. Het heeft een prijskaartje... je kunt altijd van de kleine kaart bestellen (ook prijzig).

Verbleef: april 2017, reisde met familie
Bedank Marijke R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ACPereira, General Manager van Sheraton Lisboa Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your feedback.
We remain at your disposal whenever your travel needs bring you back to Lisboa.
Best,
AP

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed verzorgd. Mooie kamers. Dicht bij centrum. Ontbijt goed verzorgd. Mooi panorama restaurant. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Diner uitstekend. Congres goed geregeld binnen hotel.
Zwembad aanwezig maar niet verwarmd. Ook goede mogelijkheid tot sporten.

Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
Bedank Bert N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ACPereira, General Manager van Sheraton Lisboa Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 april 2017
Google-vertaling

Dear Guest, thank you for your feedback!
We remain at your disposal with best regards,
AP

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2016 beoordeeld

dit hotel is de moeite waard alleen al voor het zeer vriendelijk en gedienstig personeel
het restaurant en de bar hebben een mooi uitzicht op de stad . de brug en de cristo .zowel mooi in de dag als s'avonds

Kamertip: kamers hebben een prachtig panorama zich op de stad
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank feyaertsa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ACPereira, General Manager van Sheraton Lisboa Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 november 2016
Google-vertaling

Dear Feyaertsa,
I would like to take the opportunity to thank you for having chosen the Sheraton Lisboa Hotel & Spa for your recent visit to Lisbon.
We are constantly striving to provide the best to our beloved guests and I'm truly delighted to hear that you had such a good experience.
We look forward to welcoming you back next time you visit Lisbon!
Kind regards,
António Pereira
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed zaken hotel. Kamers zijn mooi groot en modern. Een beetje vreemd is het bad met een rasm in de kamer. Personeel is vriendelijk. Ontbijt is zeer uitgebreid. Heb deze keer het restaurant niet geprobeerd. Prijs kwaliteit is goed

Verbleef: april 2016, reisde voor zaken
Bedank Marc M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ACPereira, General Manager van Sheraton Lisboa Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2016
Google-vertaling

Dear Guest, Thank you for having chosen our hotel for your recent stay in Lisboa!
Thank you for your feedback provided on our rooms facilities, staff friendliness and also on our breakfast. All inputs are very valued in order to provide the best quality service each and every time.
We look forward to welcome you back to the Sheraton Lisboa Hotel & Spa in a not too distant future. Warm regards, António Pereira, General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken