Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.121)
Beoordelingen filteren
1.121 resultaten
Waardering van reizigers
769
297
43
5
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
769
297
43
5
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.121 beoordelingen
14 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In februari hebben we hier 3 nachtjes doorgebracht. Met een ideale locatie middenin het centrum van Lissabon is dit een echte aanrader! Het hotel is alternatief en kleurrijk ingericht. De bar is leuk om een drankje te doen. Wij gingen elke dag ontbijten bij Nikolau, op 5 minuten afstand van het hotel. Het enige minpunt is dat het erg gehorig is, hierdoor hebben wij 1 nacht amper geslapen. Toch kan ik dit hotel iedereen aanraden die van wat anders houd dan de strakke, moderne hotels.

Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
Bedank Desi J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze stedentrip hebben we in dit hotel geslapen. Het ligt op een fijne lokatie middenin het centrum. Wij hadden een auto gehuurd omdat we nog naar Sintra wilde. Helaas konden we de auto nergens kwijt en moesten we heel veel parkeerkosten betalen. Het hotel is prima! Leuke hippe kamers, schoon en vriendelijk personeel die je graag tips geven waar je heen kan gaan. 1 min punt was dat er op de gang een riool lucht hing.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank Annie Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LisbonShortStay, Gestor de Relações com o Cliente van Lisbon Short Stay Apartments Baixa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2017
Google-vertaling

Dear Annie,
We appreciate all your compliments on our decor, team and cleanliness, and your honest feedback. If on the one hand our location is great for walking and easily reaching all the main spots and public transports, on the other hand it makes it indeed challenging once you decide to bring a car. This is why we always suggest our guests to not bring a car or, in case they really need one, to rent it for a day only. Nevertheless we have a list of the nearest and cheapest parking lots which I hope to have helped you!
About the smell of sewage in the corridor, we're very sorry to hear that it bothered you while you were here. This is something we've been working really hard to fight over the years with different approaches, dozens of products and alternative solutions, but unfortunately the "sewagey" low river tide's smell sometimes prevail.
We really hope this has not negatively affect your experience and hope to have you staying with us again in the future!
Have a great week,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk hotel, gezellige sfeer, mooie aankleding, perfecte ligging en geweldige uitstraling. Ruime kamers, heerlijk ontbijt en een fijn dakterras. En een leuk restaurant ernaast. Kortom een echte aanrader!

Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
Bedank JurgenL79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LisbonShortStay, Gestor de Relações com o Cliente van Lisbon Short Stay Apartments Baixa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 april 2017
Google-vertaling

Dear JurgenL79,

Thank you for sharing your experience with us!

We'd like to give you a big thanks for all your compliments to our hotel... :) it is always a pleasure to read such good words!

We're already waiting for your next reservation! :)

Greetings,
LSS Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima eenvoudig appartement op perfecte lokatie, vlakbij winkelstraat Rua Augusta en shoppingmall Armazéns do Chiado en Praça do Comércio en Praça da Figueira, waar alle toeristische tours van Yellow Bus beginnen.

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank UdoW48
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LisbonShortStay, Gerente de relações com clientes van Lisbon Short Stay Apartments Baixa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 april 2017
Google-vertaling

Dear Udo W,

Thank you for sharing your experience with us!

Really glad that you enjoyed the location of the apartments :)

Greetings,
LSS Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 november 2016 beoordeeld

Zeer goede studio. Ruime kamers. Prettig behulpzaam personeel.Uiitstekende ligging om de stad verder te bezoeken. Het meeste kan te voet. Prachtige wandelingen vanuit het hotel naar Alfama en via Bairro Alto naar basislica Esterela. Schuin tegenover de baselica enkele typisch Portugeese eethuisjes.

Kamertip: Toegankelijkheid voor invalieden is een probleem. Er wordt een nieuwe ingang gemaakt.
  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Noel D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LisbonShortStay, Gerente de relações com clientes van Lisbon Short Stay Apartments Baixa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 december 2016
Google-vertaling

Dear noël d,

Thank you for sharing your experience with us!

We're glad to know that you liked your Studio and of course our staff :) with this said, we do appreciate your compliments! And thanks for leaving those suggestions for other future travellers!

Greetings,
LSS Team


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken