Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.541)
Beoordelingen filteren
4.541 resultaten
Waardering van reizigers
2.846
1.256
301
87
51
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.846
1.256
301
87
51
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.541 beoordelingen
Beoordeeld op 29 maart 2019

We verbleven een weekend in het hotel, vooraf kregen we per email een vragenlijst om onze wensen te kennen, omdat het onze huwelijksverjaardag was, werden ons een fles cava en heerlijke hapjes aangeboden. Ze hebben ook veel oog voor kleine details die dikwijls het verschil maken. De kamers zijn erg ruim, ook een grote badkamer en een heerlijk ontbijt. Het personeel is ook bijzonder vriendelijk

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank FrederikBegium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RMayka, Gerente van Sofitel Lisbon Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2019
Google-vertaling


Dear FrederikBegium,

Thank you for staying with us at Sofitel Lisbon Liberdade and for taking the time to comment about your stay.

It was a pleasure to know that you have truly enjoyed the little surprise we prepared for you as well as your overall experience with us.

Thank you for your compliments and kind words in regards to the service provided by our Ambassadors.
We look forward to welcome you in the near future.

Yours sincerely,
Mayka Rodriguez

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2018

Nooit eerder een zo vriendelijke ontvangst gahed van het voltallige personeel, kamer Deluxe 9e verdieping volledig ingericht naar wens, hygiëne perfect. Het restaurant geboekt voor het degustatiemenu met aangepaste wijnen, een perfecte culininaire ervaring.

Kamertip: Luxe kamers, vraag kamer achteraan gebouw
Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Vincent C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RMayka, Gerente van Sofitel Lisbon Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 februari 2019
Google-vertaling

Dear Vincent C,

Thank you for choosing Sofitel Lisbon Liberdade and for taking the time to comment about your experience with us.
It is also a pleasure to read that we met your expectations and that you really appreciated our breakfast, location, service provided by our ambassadors and our restaurant AdLib.

We look forward to welcome you in the near future.

Yours sincerely,
Mayka Rodriguez

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2018

het hotel is gelegen op een heel gunstige locatie in Lissabon om de stad te verkennenpersoneel heel vriendelijk en behulpzaam, niets is hun te veelkamer super, alles was aanwezig, niets op aan te merkenhet is zijn vijfsterren waard

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank martinedeschrijver
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RMayka, Gerente van Sofitel Lisbon Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2018
Google-vertaling

Dear martinedeschrijver,

Thank you for your preference in Sofitel Lisbon Liberdade and for taking the time to comment about your stay.

It was a pleasure to read your positive review and to know that you have truly enjoyed and appreciated your time with us. Thank you for your comments in regards to our location and service provided by our Ambassadors. They do their best to make sure each and every Guest experiences a unique and memorable time with us, and it is an honor to know that we have accomplished this with you.

We look forward to welcome you to Sofitel Lisbon Liberdade in the near future.

Yours sincerely,
Mayka Rodriguez

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2018 via mobiele applicatie

Goed gelegen hotel.
Ruime kamer met prachtige badkamer, regendouche.
Koffie en minibar op de kamer.
Gratis wifi.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Uitgebreid ontbijt.
Ook het restaurant van het hotel is een aanrader.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Stijn P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RMayka, Gerente van Sofitel Lisbon Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2018
Google-vertaling

Dear Stijn P,

Thank you for choosing Sofitel Lisbon Liberdade and for taking the time to tell us about your stay with us.

We are delighted to read that you enjoyed your stay with us and that you have truly appreciated our location, breakfast, restaurant and also the service offered by our Ambassadors.

We look forward to welcome you on your next trip to Lisbon.

Yours sincerely,

Mayka Rodriguez

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 april 2018

Goede uitvalbasis voor Lisabon te verkennen. Goed gelegen in de duurdere winkelstraat. Hadden eerst kamer aan voorkant van het hotel maar die was zeer lawaaierig door het vele verkeer. Andere kamer gevraagd eerst niet mogelijk omdat we een duurdere kamer hadden geboekt dan deze die nog vrij was maar dan toch gekregen. Daar aan achterkant ter rustig. ontbijt is subliem.

Kamertip: Niet aan voorkant hotel zijn lawaaierig
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Bolleke784
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RMayka, General Manager van Sofitel Lisbon Liberdade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 april 2018
Google-vertaling

Dear Bolleke784,

Thank you for staying at Sofitel Lisbon Liberdade and for the time taken to tell us about your experience.

We are pleased to know that you had a pleasant stay with us, and would like to thank you for your comments in regards to the service provided by our Ambassadors, the room facilities and services and our prime location. We have taken note of all your comments. We take all our Guest’s opinions seriously as all comments assist us in improving our services and facilities to meet your expectations. Thank you for your great comment about our breakfast.

We look forward to welcome you to Sofitel Lisbon Liberdade on your next visit to Lisbon.

Yours sincerely,


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken